Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
memorix
senior tag
válasz Risard #101753 üzenetére
Szerintem TUF 4200 érdemes venni az jelentősebb előre lépés lenne és nem annyira drága eszköz.
Egy kis teszt ROG GT-AX6000 vs TUF-AX6000 vs TUF-AX4200
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz Risard #101781 üzenetére
Ugyanugy en is! Csak ha mindenki itt Asust nyom, akkor sose tudjuk meg, hogy esetleg masik gyarto routere mit tud….
En csak azt latom, hogy Asus-nal is van egy csomo fw hiba, az Aimesh se mukodik mindig jol. Az USB se ad le eleg aramot. Stb.
Most szep, meg jo ami a papiron van, csak a gond az, hogy sokszor csak az igeret van meg. Aztan a user meg keresheti a hibat, hogy melyik szolgaltatast ne hasznalja, hogy legalabb az alapveto funkciok mukodjenek…
Alapvetoen valoban, talan az ara az ami sokszor csabito.Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
szaboi6512
őstag
válasz Risard #101754 üzenetére
Már hogyne lenne....
USB port, az nincs rajta.[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
memorix
senior tag
válasz Risard #101739 üzenetére
Xiaomi -d van és elvileg tudd mesh -t. Érdemes megnézni, hogy mesh-be mivel lehet összekötni ami nem drága és kiszolgálja az igényeidet... mindegyik router 1-1 szintet szolgálna ki....és kábelezed. Szerintem igy úsznád meg a legolcsóbban.
Azonban nem minden esetben megy a AX3600 -s a AX3000 -l itt lehet erről olvasni.
Ha pl veszel 2 db asus ax57 -s akkor az nem lenne sokkal jobb mint a xiaomi. kb nyernél 6% -t sebességben és hatótávban. Azonban ez kb 60eft kerülne. Egyetlen egy előnye van ennek , mindkét routered garanciális lenne. -
Topikgazda
-
Joe123
senior tag
válasz Risard #62345 üzenetére
Azt próbálnám meg, hogy lementem az admin weboldalt, gép direkt netre köt, aztán google translete. Nem biztos hogy megoldható, csak egy ötlet. Vagy google translete-be beírod, hogy nyelv, lefordítod kínaira vele, aztán keresel az admin felületen egy hasonló krikszkrakszot.
Vagy a telódon a google translate át tudja fordítani amire ráirányítod a kamerát. Talán ez a legegyszerűbb ha működik.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
krealon
veterán
válasz Risard #60784 üzenetére
A Tenda AC9-ben ugyan az a problemas Broadcom chipset van, ami a TP-link Archer C1200-ban es az "ujraindulgatos" ASUS RT-AC1200GPlus-ban.
Emellett a Tenda szoftverei hiresen vacakok.
Ha nagyon bator vagy, vegyel egyet es teszteld le. Online vasarlas eseten 14 napon belul visszakuldheted.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Risard #43406 üzenetére
Enyém is megjött kora délután, vagy 4x kellett frissíteni, hogy felmenjen a legújabb fw (mi ez a zenekar?! Guglival fordították? ) Hol nézted te azt a beállítás linket? Én akár hogy zongorázom nem lesz több a sebesség 300/200-nál (wifin). A kapcsolat stabil 866, szóval egy 400-ra számítottam Intel 7260ac-vel, na mindegy....
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
legenda
válasz Risard #43406 üzenetére
a router témája; link, oda írd le a neted milyenségét - adsl rémlik, ha azóta nem változott - és az eddig eszközölt kapcsolódó beállításokat, aztán megpróbálunk segíteni, mert valami konfigurálási probléma feltételezhető. (qos és társai)
kezdésnek érdemes frissíteni a firmware verziót, amennyiben régebbi van rajta, mert sok új funkciót is kapott a hibajavítások mellett, viszont ezzel kapcsoltban nagyon figyelni kell a gyártói leírás tekintetében, bizonyos régebbi firmware verzió esetén nem mehet fel a legújabb, hanem előtte egy korábbi kell, valamint ahol írják - nem is egynél -, hogy a frissítés előtt és után is kell gyári visszaállítás, majd manuálisan szükséges újrakonfigurálni, ott aszerint kell tenni, mert adott firmware verziónál komoly változásokat eszközöltek, amik csak úgy érvényesülhetnek rendesen, sima ráfrissítéssel nem.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
legenda
válasz Risard #43099 üzenetére
parasztvakítás? nem, ez nem az a kategória, de a rendszergazda bizonyára nem tevékenykedik még hobbi szinten sem wifi területen...
akinek persze nem kell az átlagos, legalább 2*2:2 mimo által adott jobb sebességű és minőségibb kapcsolat 5 GHz sávon, annak jó az adott tekintetben csak 1*1:1 mimo képes c2 is.
az a probléma, hogy nagyítóval kell keresni az 5 GHz sávon csak 1*1:1 mimo képes ellenoldali eszközöket, leginkább csak a mobiltelefonok között van ilyen, de már azok közül sem mindegyik, így ideális esetben a c2 ezen tulajdonsága lesz a szűk keresztmetszet.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Alex91
félisten
válasz Risard #43049 üzenetére
Az is router, en is Linksys-t vettem, mert akciosan nekem megfelelt az ara, es elotte is Linksys volt.
Kulonosebb gondom nekem nincs vele (a kezdeti beallitast eltekintve, ami kicsit megxopatot), de relative lassu netem, azt kiszolgalja.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz Risard #43044 üzenetére
AC-s router-ből az Asus AC55U/AC56U, TP-Link Archer C5/C7 az ajánlott, áruk 30k körül van.
#43047 fonseca
Beszezési árat írhattál volna.
20k-s határral ha nem kell az 5 GHz-s wifi akkor Asus N18U vagy TP-Link 1043NDv2; ha kell az 5 GHz-s wifi akkor Asus N56U, TP-Link 3600/4300.
Efölött Asus Asus AC55U/AC56U/AC68U/AC87U, TP-Link Archer C5/C7.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest