-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny198612
tag
Sziasztok,
Kozepes szerelodobozba szeretnék betenni egy kicsi switchet (ha lehet gigabitest).
A dobozba vannak kivezetve a 4 db lakasban talalhato aljazatokhoz vezeto LAN kabelek vegei, viszont nyilvan nincs villany a kornyeken...Nekem ebbol 3 is eleg lenne, ha egy switch-csel ossze tudnam oket kapcsolni. Neten lattam ilyen kisebb swithceket, de azok is USB-t igenyelnek legalabb.
Vannak itt esetleg hasonlo cipoben jaro forumtarsak?
Mi erre a legjobb megoldas?Lattam ilyen USB-s eszokozoket, hogy gumizzak ra mondjuk powerbankot, de vajon mennyi ido alatt szivja le az eszkoz?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest