Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
KunEmber
senior tag
válasz kpityu2 #100916 üzenetére
Skacok, megerősítést szeretnék kérni, hogy egy AX53U jó lesz nekem.
Egy családi házban szeretnék valamilyen mesh hálózatot kiépíteni. Eddig egy Asus AC65P volt rendszerben, de 4 éves és már napi újraindítást igényel és az emeleten nincs jel az egyik szobában (2.4GHz se). Szerencsére a tavalyi áramfelújításkor kértem egy kábelt felülre, tehát mehetne felülre vezetéken egy másik eszköz. Arra gondoltam, hogy egy AX53U-t berakok alulra, és ugyan ezt felülre is. Ezzel a kettővel akkor simán menni fog a mesh, alul és felül is ugyanaz a hulye_nev_2.4 és hulye_nev_5 hálózat, nem kell váltogatnom a két emelet között, egyszerűen azt használja ami erősebb? (Az már csak hab lenne a tortán ha egy hálózat képes lenne automatikusan kiszolgálni a 2.4-es robotporszivót és az 5-ös telefont is, külön nevesített hálózat nélkül.)
Egyszerű beállítani a hálózatot mesh-en? A hálózat akkor úgy nézne ki, hogy Digi router (bridge) - fő router a földszinten - abból direkt kábel az emeleti routerbe? Ha (a brutális jelveszteség mellett) szeretnék egy harmadik routert kábel nélkül bekötni a hálózatba, azt lehetséges ezzel a routerrel?
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest