-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz daninet #48083 üzenetére
Comodo teljesen jó, évek óta használom. Csak nem szabad az Internet Security csomagban letölteni, mert a többi része nem ér semmit. A tűzfalat külön is le lehet tölteni, bár legutóbb mikor néztem, eléggé el volt dugva, nem nagyon promótálták önmagában, az IS-t tolják állandóan.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Cs1csó
félisten
válasz daninet #48081 üzenetére
A GlassWire-ön kívül nincs FIZETŐS tűzfal. Ami anno volt önálló tűzfal azzal 2 dolog történt:
1. egy vírusirtó cég megvásárolta és beépítette az Internet Security termékébe
2. simán abbahagyták a fejlesztését pl. PrivateFirewallVan pár próbálkozás elsősorban ingyenes vonalon a legjobb:
- Windows Firewall Control
(ezt is megvásárolta a MalwareBytes de valamilyen okból még javított is rajta: teljesen ingyenes lett eddig limitált funkcionalitással volt ingyenes, ez amúgy nem egy önálló tűzfal csak a Windows tűzfalát teszi egy kicsit felhasználóbarátabbá felületet ad hozzá GUI-t)- SimpleWall - ezt egy srác fejleszti pár éve próbáltam és akkor nagyon gáz volt, még a Windows biztonsági központba sem tudta magát regisztrálni, de lehet vele egy próbát tenni.
- Evorim Free Firewall - ez nem tudom most hol tart de még ezt is fejlesztik ez sem tudta magát anno beleírnia a biztonsági közpotba
Amúgy a legmegbízhatóbb a WFC mert régóta fejlesztik és vállalható a felülete és a működése is.
-
félisten
válasz daninet #47482 üzenetére
Ha esetleg Windows 10-t használsz, akkor a beépített Screen Sketch (WIN+SHIFT+S) nem felelne meg?
(Tudom, nem úgy működik, ahogy szeretnéd, de kb. 3-4 kattintás megnyitni/firkálni/bezárni)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Kempetlen
tag
válasz daninet #47482 üzenetére
Alapból a
Ctrl
+2
-re rajzol az aktuális képernyőre ésEsc
-el kilép. AShift
,Ctrl
,Tab
gombok kombinációival különféle formákat, nyilakat is rajzol. AzR
,G
,B
,O
,Y
,P
gombokkal változtatod a színt. Indítható automatikusan a rendszerrel a system tray-ben.[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz daninet #41686 üzenetére
Esetleg FastPictureViewer Professional, ez eleve fotós cucc.
GPU-val gyorsított, letisztult, ingyenes cucc.[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
dqdb
nagyúr
válasz daninet #41318 üzenetére
Ha egy hagyományos alkalmazásról van szó, amely az alap Windows controlokra épít, akkor megoldható az automatizált kattintgatás némi Spy++ monitorozást követően (kivétel, ha popup ablak megjelenik "kattintás" közben, mert ekkor már nem triviális a háttérben tartani a megjelenő ablakot). Célszoftvert nem tudok erre a feladatra, de akár azt találsz, akár egyedi fejlesztés készül, a vírusvédelmet majd győzködni kell, hogy nem kártevőről van szó.
Ha az alkalmazás WPF-et használ vagy beágyazott web browser controlt, akkor arra nem lesz értelmes megoldás, mert ezeknél a UI a külvilág számára egyetlen controlként látszik.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
-
válasz daninet #23646 üzenetére
Ez elég fura, hiszen a tclock oldalán is egy 64bites verzióról van fotó, és a GYIK első bejegyzése:
Q. Will T-Clock run on my version of Windows?
A. Most likely yes, T-Clock will run on Windows 2000 and both the 32 & 64 bit editions of Windows XP/Vista/7Amúgy a "szerencsétlen hiba" helyett egy pontos hibaüzenetet írtál volna, tán még segíteni is tudnánk.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Phvhun
őstag
válasz daninet #19977 üzenetére
Teamviewer egy fokkal jobb. Be lehet állitani hogy bármikor el tudd érni a távoli gépet, mindenféle kód írogatás nélkül, és UAC prompt-ot is le tudod kattolni, mert megy az egér tovább ahogy kell.
Varázsló végigvezet az egészen, szoval nagyon egyszerü beállitani is.Eladó szinte új Sennheiser HD 660S2 jóárasítva - HardverApró profilomban
-
Mercutio_
félisten
válasz daninet #19977 üzenetére
Ez régi lassú gépeken is használható, vagy a "nagyi" gépének erőforrását használja?
Időnként "azonnal, mert felrobbanok, hogy nem megy ez a szar gép" okból el kell mennem a város másik végébe, és 4 kattintással beállítani valamit, ezt szívesen megspórolnámEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bugizozi
őstag
-
félisten
válasz daninet #19843 üzenetére
CDBurnerXP (Ingyenes)
Telepítéskor sok nyelvet felpakol, ha nem kell mind, akkor csak a magyar nyelvet pipáld ki, illetve arra ügyelj, hogy a PC Tunes alkalmazást is telepítené, szóval ne megszokásból, nextnextnextfinish módszerrel telepítsd.
Ha ez megvan, indítsd el, válasz az Audio CD-t, és a File/Option/General Settimgs fülön állítsd át magyar nyelvre, okézd le lés restart. Ezután szintén válaszd az Audio Lemezt és ugyanott ahol korábban (csak most már magyarul Fájl/Beállítások) az Audio beállításoknál be lesz pipálva, hogy írja a CD-TEXT-et is és ez esetben tényleg felírja.
Amint pl az MP3-akat hozzáadod a projecthez, már látod is az ID információkat, hogy hogy kerülnénak fel, illetve szerkeszteni is tudod.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Mercutio_
félisten
válasz daninet #19839 üzenetére
Hú ezt én is kifelejtettem a korábbi Nero-helyettesítős programkereső hsz-emből
Szóval: Tudjon mp3-ból (esetleg lossless formátumokból is) audioCD-t írni, és ismerje a különböző képfile-okat. DE nem gond ha fizetős, csak érezhetően kisebb és kevesebb memót zabáló legyen mint a Néró
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bugizozi
őstag
válasz daninet #19426 üzenetére
Én első körben az XnView-val próbálkoznék
bár nagy tapasztalatom nincs a képnézegetők terén, de nálam az XnView klasszisokkal gyorsabban megnyit nagy felbontású képeket mint amiket előtte próbáltam (pl. IrfanView)
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
nagyúr
válasz daninet #19426 üzenetére
This test benchmarks the average decoding time to goto next image file.
Machine Hardware: Thinkpad T42 1.5 GHz Dothon CPU(2MB cache), ATI Mobility Radeon 9000
Test Method: Browser through 9 jpeg files with 1200MP.
When the image is completely decoded, pagedown to the next file.ACDSee Pro 2.5 0.50
FastPictureViewer 1.0 build 109 0.55 (GPU Acceleration is not supported on my machine)
Hamana 1.48 0.83
JPEGView 1.0.21.0 0.94
ColorStorm 10.9.8.11 1.07
MangaMeeyaCE 2.4 Beta 1.23
Picasa 3.8 1.37
FastStone 4.2 1.43
MaxView 2.4 1.43
Fax&Image (xp) 1.46
XnView 1.97.8 1.54
FastStone 3.8 1.56
XnViewMP 0.32 beta (Dec 6 2010) 1.57
IrfanView 4.28 1.57
Imagine 1.0.8 WIP(Jul 5 2010) 1.70Conclusion:
ACDSee Pro is still the King of speed. The commercial software has its selling point.
But I would like to see how fast FastPictureViewer is with GPU acceleration.Hamana is designed for reading comics.
JPEGView is the one I recommend, fast, free and open source.
Unicode filenames and directories are no problem.
It also support some photo editing features, and can show EXIF data on top of photos.
The only features I missed are color manager, and lossless crop.FastPictureViewer-ből van már v1.60.212 verzió
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
jagdtigger
tag
válasz daninet #19218 üzenetére
Sajnos csak IE 6-al együtt lehet telepíteni . Itt van az egyik e-mail-em html forrása(mondanom se kell melyik weboldal küldte):
http://dl.dropbox.com/u/1201829/kepek/thunderbird.TXTÚgy néz ki nem úszod meg egy rövid html kóddal...
[ Szerkesztve ]
http://www.sysprofile.de/id147051 http://xco.atw.hu/benchmark/
-
-
válasz daninet #19201 üzenetére
FireFox és Thunderbird 2.0.9 lett feltelepítve. Eddig semmi gond.
És sajna egy tök mezei levelezőben is észrevehető a difi. Az újjabb fordítók a (töbmagos) támogatásra gyúrnak nem az optimalizációra, néha 1-1 plusz funkció(?) megdöbbentően megöveli az erőforrásigényt. Elég csak megnézni az ajánlott minimum konfigot. Míg a 2-es Thunderbird megelégszik 64MB RAM-al, a 3.1-nek már 768 MB (1GB ajánlott) kell. 10x-es ugrás!!!
OO esetén a 3-as sorozat minimum igénye 256 MB RAM (512 MB RAM ajánlott), ugyanakkor a 2-es megelégszik 128MB-al. Itt is a duplájára nő az igény.A fenti szükségletek a minimumok, tehát a "még elindulok", és nem a "vígan futok" igényei. Ugyanakkor egy mezei P4-es konfigban jó ha 256,512MB RAM van, nem hogy 1GB.
-
Sickboy25
addikt
-
ro_bert17
őstag
válasz daninet #18943 üzenetére
Közben találtam egy lister.exe-t a gépem elrejtett bugyraiban. Ezzel társítva outlokban egy kattintásra olvasható. Most már csak annyi a gondom, hogy ennek a listernek (a tc-ét is) össze kócoltam. ? jeleket, egyéb karakterek hagy benne. Vissza lehet állítani valahol alapértékre?
-
-
félisten
válasz daninet #15227 üzenetére
Mondjuk fényképnézegetőből (W7) eddig nem tudtam összehozni, mindig csak egy képet rak a lapra. Ellenben ha Intézővel belépek egy képeket tartalmazó mappába, majd kijelölöm az összes képet és innen nyomok egy nyomtatást, akkor az valóban működik.
Bevallom arra már nem emlékszem, hogy XP és Vista képnézegetőjével is megoldható-e...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
válasz daninet #15218 üzenetére
Incredimail kell neked
Költöztetni a leg1xerübben úgy tudsz, hogy készítesz egy imap-ot támogató accountot (hotmail, gmail, ... ) Felmásolod a leveleidet a régi programmal, aztán az új progival meg letöltöd őket. Ha nem bízol a megoldásban, vagy félsz hogy "ciki" leveleid rossz kezekbe kerülnek, akkor egy fizetős, de működő megoldás az aid4mail De van ingyenes plugin thunderbird-höz. Szóval elég sokfelé el lehet indulni.
-
atesss
addikt
válasz daninet #13126 üzenetére
De akkor te is ezt találtad rá ugye ? [link]
De közben találtam egy fórumtémát erről, nekik állítólag az MS Encoder-el sikerült átkódolni MP4-be: [link]
#114-es hsz-től, azaz kb. a lap felétől
Ezt kipróbálom majd, de most pár napig nem nagyon lesz időm rá.
Az mp4splitter-el nekik sem ment.[ Szerkesztve ]
-
atesss
addikt
válasz daninet #13094 üzenetére
Nekem simán ment a letöltő program használata (már amennyire a parancssorozás sima lehet...), össze is rakta egy ISMV fájlba.
Csak ennek a lejátszása problémás, a Microsoft Expression Encoder 3-ból nem is elég az ingyenes verzió hozzá.
De szerencsére nem kellett "egyéb megoldásokhoz" folyamodnom, mert eszembe jutott, hogy ez is fent lesz MSDNAA-n.Az MP4-be átkódolásra rákerestem, és csak egy módszert találni "Google-szerte", az mp4splitter-t.
Csak ez nem megy nálam.
Kiír valami hibát (megnézhetem megint, ha kell hogy pontosan mit), és ugyan létrehozza a fájt, de az lejátszhatatlan.
Te mivel, és pontosan hogyan kódoltad át ?Egyébként nektek is ilyen baromi lassú volt a videó letöltése az RTL szerveréről ?
Pedig a netem aztán gyors...
Ez mitől van, és nem lehetne valahogy gyorsabb letöltésre sarkallni ?
Mondjuk ha többmindent töltesz le, akkor gondolom lehet párhuzamosan, több parancssorban több rtldownloader-t indítva, nem ?(#13100) Atapi
Áh köszi, ez a parancssoros megoldás sokat tud könnyíteni a használaton.
Én is gondolkoztam rajta, hogy meg kéne csinálni, de gondoltam elöször el kell navigálni a program mappájába parancsokkal, aztán meg ennek a teszteléséhez meg kellett volna valami parancs, amivel az ablak nem tűnik el a lefutás után.
Korábban csináltam már ilyesmit, de ott úgy rémlik, hogy delay létrehozásához is egy külön programot kellett igénybevennem. Vagy van valami ötleted, hogy ezt a két dolgot ("képernyő megtartása", és delay) hogy lehetne megcsinálni a windowsba (akár csak a Win7-be, ha csak az tudná) épített parancsokkal ?[ Szerkesztve ]
-
atesss
addikt
válasz daninet #13094 üzenetére
Király, köszi, akkor fel is rakom.
Az OrbitDownloader is hasonlóan csinálta amúgy, kb. 70 darabra osztva le lehetett volna tölteni elvileg (de még csak a ~25 perc negyedénél voltam, lehet egyébként lett volna több is), párszáz kb-os darabokban, meg is próbáltam egyet letölteni, egy 186 kb-os MP4 fájl lett, de lejátszani nem tudom.
-
kételkedem
addikt
válasz daninet #7673 üzenetére
Ingyenes user loggerek:
User Logger
HSLAB Logger Lite
TotalRecall 1.1 Szerintem neked ez lenne a legjobb.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
kételkedem
addikt
válasz daninet #7673 üzenetére
User Monitor (fizetős) A felhasználót nem korlátozod semmiben, csak látod, hogy mit csinál, így az alkalmazott sem fog gyanút.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest