-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Horka1 #21072 üzenetére
Ha modem megy non stop egy idő után lehet ilyen gond, egy ismerősöm is panaszkodott lassú a nete kérdeztem milyen sűrűn kapcsolja ki a modemet, mondta soha, már évek óta ment mióta bekötötték, újra indítás után helyre állt. Szóval ha megy non stop néha nem árt újra indítani.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
nagyúr
válasz Horka1 #21072 üzenetére
D-Link 360R ADSL modem paraméterezés
Új firmware D-Link ADSL modemekhez
http://logout.hu/cikk/adsl_parameterezes/teljes.html
A modem SNR margin értékét növelni kell, hogy stabilabb legyen a vonal.
Mivel nálam csak időnként rosszalkodott a vonal, ezért pont csökkenteni kellet az SNR margin értékét (20db-ről 15db-re), hogy vonalszakadás legyen ha erős zavar keletkezik a vonalon, a modem pedig magától újratárcsázzon és jó vonalat építsen fel.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
félisten
válasz Horka1 #20180 üzenetére
Ha esetleg az nagyon furcsa lenne dreamweaver után (általában ez miatt "rettennek" el tőle), akkor még ezt tudom javasolni ingyenesben: CoffeeCup Free HTML Editor 9.6
Ez jobban emlékeztet a dreamweaverben megszokott dolgokhoz.
itt még vannak termékek, ezek mind fizetősek, de egyik-másiknak van ingyenes változata is. [link]Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz Horka1 #20180 üzenetére
Aptana Studio - Ingyenes.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Wolfskin
őstag
válasz Horka1 #18380 üzenetére
XStarter elég sok mindent tud ebből
nekem pl. figyeli a tv progit (dscaler), ha kikapcsolom (az ágyból távirányítóval) akkor lelövi a gépet. de tud feladatokat exe fájlba fordítani, amit kilinkelhetsz az asztalra, és akkor nem is kell futtatni, arra kattintva csinál mondjuk egy biztonsági mentést egy fájlról, vagy ürít egy mappát, ilyesmik. de nem csak eseményhez, időponthoz is rendelhetsz feladatokat.
(határidő napló alatt feladatütemezőt értesz, vagy személy agendát? arra nekem az essentialPIM jött be leginkább. van free verziója is)
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Brutforsz
senior tag
válasz Horka1 #17267 üzenetére
A kapcsolat bontása nem fog segíteni. Az egyetlen megoldás az, ha átírod a kábelmodem számára látható - tehát ha router van közbeiktatva, akkor abban, ha nem, akkor a hálókártyáét - MAC-címet, ekkor új IP-t fog sorsolni neked a rendszer. (Régen minden MAC-csere után kellett regisztrálni az újat, de ma már automatikus a váltás.)
Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.
-
kraftxld
félisten
válasz Horka1 #17267 üzenetére
El sem hiszed, hogy hány olyan gondot oldottam már meg úgy, hogy az eredeti kérés nem is az volt hanem a probléma gyökerét derítettem fel, és azt csináltam meg....
De persze... ha ennyire titkos akkor biztos az IP változtatás sem gond.... amúgy épp ezért írtam, hogy kábelnetnél szívás.Tudod.. szar a gépem, telepítsük újra ezerszer, de nehogy kicseréld a hibás ramot...
[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
mzx
senior tag
válasz Horka1 #16520 üzenetére
A képernyőoldalt végigolvastam, ahol reagáltak kérdésedre, szóval remélhetőleg kiegészítésnek számítanak alábbi soraim, és sorry, ha nem mondok vele újat, de hátha...:
- Szerintem próbáld meg a kapott RAR file jelszóhoz hasonló alakokat, probáld esetleg kisbetűkkel a nagyok helyett , ill. forditva,
vagy ékezetekkel az ékezetmenteseket, avagy ékezetek nélkül,
vagy ha a jelszó tartalmaz "_" karaktert, akkor helyette space-t (szóközt), avagy megfordítva, stb. stb.,
bár nem tudom, jelszó gyanánt szóköz használható-e eleve, vagy sem.
___Valamint: az eltérő billentyűzetkiosztások miatt:
y helyett z-t, vagy Z-t,
Y helyett z-t, vagy Z-t,
z helyett y-t, vagy Y-t,
Z helyett y-t, vagy Y-t.- Még valami: keress rá neten a progira, amihez kaptad, pl. olyan kulcsszavakkal, hogy:
programneve rarpass
programneve jelszóCsak ötletek, hátha ... egyébként a CAPS LOCK (kisbetű/nagybetű) esete,
valamint a z és y problémája elég gyakori a jelszó el nem fogadások esetén.Még egyszer sorry, ha esetleg nem mondtam újat a tapasztalataim ecsetelésével, de hátha mégis, és akkor lehet, h megoldódik problémád.
Valamint ott a többiek ötlete is (rar pass recovery, stb.).
Sok sikert, és good bye!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz Horka1 #15333 üzenetére
Typsoft FTP a filezillával szemben az a nagy előnye, hogy kezeli az UNC útvonalakat is.
Talán leg1xübb a teamviewer. Az ügyfélnek csak egy exe-t(TeamViewer QuickSupport) kell elindítani. Bediktálja az ott megjelenő ID-t, és password-öt. Ennek ismeretében már át is veheted a gép irányítását, tudsz chat-elni a távoli felhasználóval. Tudsz fájlt küldeni /fogadni. Még WEB böngészőn keresztül is működik a dolog.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
qwefgh
csendes tag
-
válasz Horka1 #15327 üzenetére
pl [link] magyar srác ingyenes progija. Bár már 4-5 éve nincs új kiadás, egész jól elbodogul a weboldalak letöltésével. A másik tippem a winhttrack
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz Horka1 #14986 üzenetére
Médiaplayerrel nyisd meg a sample scripteket. De virtualdubbal megnyitva vághatod, vagy elmentheted a kedvenc formátumodba.
Tulajdonképpen ezeket a szöveges fájlokat "fordítja le" (szintetizálja) videóvá, és ezt játsza le a médiaplayer.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
-
ArchElf
addikt
válasz Horka1 #13899 üzenetére
System Recovery. XP, Vista, W7
Persze kézzel is meg lehet "heggeszteni", de miért tennéd:
System Restore könyvtáron:
Take Ownership - Rendszergazdák
Full jog hozzáadása - Rendszergazdák
Alkönyvtárakba belépkedni és agyatlanul törölni.AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
localhost
Közösségépítő
válasz Horka1 #13855 üzenetére
Telepítesz egy pdf printert pl bullzip
Aztán PÉLDÁUL irfanview-val kijelölöd az összes file-t és csoportos nyomtatásként kinyomtatod a pdf-printereden.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
tknof1871
őstag
válasz Horka1 #13782 üzenetére
Meg tudom nézni FF-ban. Az a mappa neve, hogy chas? Nem találom se a C: se a D: partíción ezt a mappát. A TC-t rendszergazdaként indítottam, a rejtett fájlok mutatását engedélyeztem, de nem találja. Valahol itt kéne lennie, C:\Documents and Settings\FIÓKNÉV\Application Data\Mozilla\Firefox?
[videolink]Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
ádika86
aktív tag
válasz Horka1 #12991 üzenetére
szia! jó a powerpoint csak komolyabb kellene. pl nem olyan effektekkel h "belibeg" meg ilyenek mert elég bénák. kicsit jobbakra gondoltam.
jah és nem slideshow készítő kell, hanem olyan hogy egy képre tudok szöveget is rakni akárhova arra is effekteket stb.. a slideshownál van egy kép aztán jöhet a szöveg és ennyi. szóval nekem olyan progi kéne mint a powerpoint csak látványosabb effektekkel. -
Sickboy25
addikt
válasz Horka1 #12915 üzenetére
ezt én is kipróbálom, de win7-t alatt nem fut, át kell állítani a kompatibilitási listán...
ramius: xp--t is szereti, ha arra állítod...
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
scope2007
addikt
válasz Horka1 #12911 üzenetére
azért mondom.. meg is lepődtem hogy a winamp már monitorozó program is lett azóta
én 2.78as winampot használom.. az csak arra való amire kitalálták kezdetben.. csak zenelejátszó...amúgy everesttel állítólag lehet hálóra kapcsolódni
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
-
törölt tag
-
leyo76
senior tag
-
kételkedem
addikt
válasz Horka1 #12624 üzenetére
Az Operában ez másként működik, itt widgetek vannak.
videó letöltő widgetHa igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Horka1
tag
válasz Horka1 #12001 üzenetére
Háááááát. Ez engem is letilt mindenhonnan. Külön meg kell tanulni beállítgatni. bonyolult. De majd megoldom, mert egy-két oldalt le akarok tiltani a gyerek elől mindenképpen.
Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/
-
-
félisten
válasz Horka1 #11741 üzenetére
Hali!
Belltech Business Card Designer Pro
Sajnos nem ingyenes. Ez viszont igen(és jó): Easy Card Creator FreeFire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Csakénvagyok
őstag
válasz Horka1 #11673 üzenetére
Tudod, sosem telepítem at FFet (Ubuntu Desktopon fentvan alapból), tehát nem tudom hogy telepítésnél tud e jeszavakat importálni (mint a legtöbb böngésző).Ha jól tudom az FF3as a signons3.txt-be és a key3.db-be menti a jelszavakat. De ha ezeket simán átmásolod, nem tudom hogy működik. AddOnt találtam, ami tud importálni-exportálni is (ezt már kipróbáltam, működik is rendesen, XMLbe menti kódolva vagy kódolatlanul)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Garmin topik
- Ukrajnai háború
- Asszociációs játék. :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest