Új hozzászólás Aktív témák

  • cigam

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz kulerr #31614 üzenetére

    Abból a 150k-ból elég sokáig tudnád fizetni a megemelt iCloud tárhelyet.
    50 GB: 399 Ft (31év)
    200 GB: 1290 Ft (9 év)

    Ráadásul az egész Apple ökoszisztéma az iCloud-al ápol nagy barátságot. Plusz kérdés, hogy az általa használt programok képesek-e idegen felhőbe menteni. A fotók, videók, hangok esetén még megoldható, hiszen a NAS gyártói biztosítanak hozzá programot. De mi a helyzet a többivel?
    Nem követem nagyon a fejlődést, de amikor évekkel ezelött ránéztem, akkor a programok csak a saját maguk konténerébe tudtak csak menteni a fájljaikat, nem fértek hozzá a fájlrendszerhez úgy, mint pl. Android-on.

    Az összefoglalót fusd át, ott találsz linket a nagyobb gyártók WEB-es kezelőfelületeihez. Ezeken a dedó oldalakon meglátod melyiknek hogyan néz ki a felülete, ill. a gyártók oldalain is olvashatsz arról, hogy milyen mobil megoldásokat kínálnak.

    Amúgy meg a szokásos belépő szintű eszközök, ABC (és ár) sorrendben:
    ASUS AS1102T 73'000.-
    QNAP TS-233 82'000.-
    Synology DS223J+ 85'000

    + 2db 4TB-os merevlemez 2x40k
    Szóval elég neccesen férsz bele a 150k-ba. Plusz még nincs egy külső meghajtód ahova legalább hetente lemented a fontos adatokat. Mivel ez általában növekményes, vagyis folyamatosan hízik, minimum egy 8TB-os USB-s lemezre is szükséged lenne.
    Valamint egy felhős tárhely is kellene, mert ami nincs 3 helyre elmentve, az olyan mintha nem is létezne.

    Szóval a fentiek tükrében már nem is tűnik olyan drágának az 50/200GB-os csomag. Plusz a családi megosztással osztozhattok a tárhelyen is.

    Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák