- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Real_Necro #24472 üzenetére
Neztem en is ezt a HDMI dolgot, de arra jutottam, hogy pont semmire nem jo. Egy normalis lejatszoval tobbre mesz. A ketto kozul en mindenkeppen Syno-t vennek, arra tuti lesz meg sokaig tamogatas, alkalmazasok, frissitesek. Es a gyari alkalmazasok, foleg mobilra kiforrottabbak. A regisztracios kartya arra jo, hogy a magyar synology forumban tudsz kerdezni, sehol mashol a vilagon nem lattam ilyesmit. Szerintem egyetlen forintot nem er, azert toljak a marketinget, hogy azzal vedd, mert lehet jo dragan arulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest