Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fogtunder

nagyúr

válasz Borisz76 #13826 üzenetére

nekem anno a Netgear Stora azt csinálta, hogy a ha sok lett a torrent, vagy elindítottam a második 720p streamet, amit nem akart már annyira, hogy nem a lejátszás akadozott, hanem volt, amikor 1-2 percig tartott, mire elkezdte a második filmet, addig homokóra. torrenttel, vagy nélküle ég és föld volt a teljesítmény, sajnos az ARM architektúrának nem erőssége ez a vonal.

kb. ezen a ponton éreztem, hogy most már tényleg kell valami nagyobb és gyorsabb, aminek a vége a microserver lett. azóta meg megy a sickrage, kb. 15 futó sorozatra és nem jut eszembe minden héten kiganézni a DL stationt, szóval jobb, ha van tartalék a vasban. plusz ez simán elbír 3-4 fullHD streamet még mellé, szóval belátható időn belül nem kell majd cserélni, ha meg nem makkan.

(#13827) zozy84: igazából nem az aktív torrentek száma, ha nem a kapcsolatok nyírják ki a procit, szóval két torrenttel is meg lehet fektetni ugyanúgy, mint 40-nel, ha mondjuk új és népszerű a cucc, nagy a sávszéled és sokan kapcsolódnak. mindenképpen próbáld ki terhelés alatt, én sokáig nem foglalkoztam vele, hogy lassú, de egy idő után nagyon elegem lett belőle, hogy az egyszerű fájl műveletekre is másodperceket kellett várni.

[ Szerkesztve ]

I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák