- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Proxmox VE
- Mozilla Thunderbird
- Linux kezdőknek
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
EVL2
aktív tag
válasz
xEon1337 #73052 üzenetére
Igen, pontosan ez a bajom amit írtál. Rengeteg árnyalt sötét filmmel meg játékkal kockulok pl: Diablo3 stb... és e miatt roppant fontos nekem ez a ips glow jelenség enyhítése.
Említettem egy asus monitort. Csak téged tudlak idézni "Na ott biztos, hogy elsírnád magadat" hát bevallom őszintén majdnem kicsordult egy könnycseppem amikor az első sötét jelenetet megláttam a monitoron. 1 hétig próbáltam orvosolni a problémát mire rátaláltam az ips glow jelenség leírására. Tipikus volt azonnal rá ismertem. Előtte azt hittem valami fatális gyári hibás monitort kaptam. Elviselhetetlen volt.
Hála az égnek egy kedves barátom felhívta a figyelmem rá hogy vissza küldhetem a monitort ha végkép képtelen vagyok vele élni. Sajnos muszáj volt még ha 4e ft-volt vissza küldenem futárral akkor is.Ted_Beneky úr
Még nincs ötletem. Lehet hogy megelégszek egy 24" kis tesóval is. Ha az közelebbről kevésbé glow-os.
Egyenlőre kivárok és megpróbálom most nem elkapkodni a választást. Valószínűleg a sivatagi boltot meg fogom majd látogatni én is mert már sok jót olvastam róla. Hátha találok ott olyan monitort amit előtte alaposan szemügyre vehetek és megfelelő lesz számomra. Az tuti hogy ez után neten nem merek monitort venni még 1x. Előtte mindenképpen látnom kell élőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ hordozható monitor 10.5" IPS 1920x1280 USB-C
- Acer Predator X27 Gaming monitor LED IPS 27" 4K 144Hz G-Sync HDR
- Acer VG271U 27" IPS 2K QHD 144Hz
- Eladó GABA GL-2703QHD Gaming Monitor, 27", TN, QHD, 2560x1440, 165 Hz, 1 ms, Freesync, 2xHDMI, DP
- Verbatim 4K hordozható érintőkijelzős monitor (15.6) fémházas
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest