- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Manjaro Linux
- Gmail
- Sweet.tv - internetes TV
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
4264adam #139045 üzenetére
Én mindig házhoz rendelem vagy automatába, még akkor is ha közel vna a bolt.
Ha a DELL nekem is pixelhibás lesz, akkor az valószínű, hogy vmi hibás széria lett lárazva...
És akkor lehet, hogy áttérek erre az AOC-ra, csak vártam a véleményed, de aztán nem kaptad meg mostanáig...
De ahhoz kellene vennem egy másik tartót, mert az a láb nekem nem tetszik, meg helyet fogalal, nem tudom miért erőltetik ezt a fajtát...Nekem jelenleg fix 60hz-es monitorom van, játékhoz minden game-er monitor előrelépés.
De nálam nem sokat játszik az eladás, 2010ben vettem. Senki nem kérné szerintem.
Inkább megtartom odateszem állítva mondjuk aaztán weboldalakhoz jó lesz
De amúgy most nem a pénz miatt választottam a dell-t, mert eleinte 300-400ezerért néztem monitort, de gondoltam ha ez a dell is jó lesz, akkor meg minek költsek többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27BG650EUXEN) QUAD HD 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest