-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
DithenS
senior tag
válasz
valakky #40617 üzenetére
Ki vagy te, hogy megmond kinek mit írjak? :S
Csak egy tanács volt, mindenki azt csinál amit akar. Leírtam hogy nem egészséges, aki nem bírja a 26 fokot elviselni egy ventillátorral. Saját tapasztalatot osztottam meg, hogy miken ment keresztül minden ember a munkahelyen, mikor agyon volt klimatizálva a helység. Szerencse hogy központi klíma volt, még állítani sem lehetett...
csak marha jó volt munka végén kimenni, felszállni a 35 fokos utastéri bkv-ra és nem meghalni. Fejfájással túltettem magam, de mondom, volt olyan kolléganő aki orvoshoz került ez miatt. Ott is hiába szóltunk, ugyan ez a bunkó válasz volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest