- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
válasz Tsebacsi #13619 üzenetére
Ezen a lapon van 1 PWM es és egy 3 tűs csatlakozó ezekre ha rádugsz ventiket akkor BIOS-ból lehet vezérelni vagy ventillátorszabályzóval
programba nem tudok segiteni az nekem is jöhetne egyFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
törölt tag
válasz Tsebacsi #57509 üzenetére
Szolidabbat szeretnél vagy egy picit extrémebbet?
Zalman Z11 Neo ~25k
-
rup1u5
nagyúr
válasz Tsebacsi #57517 üzenetére
Külső ODD?
Upgrade W10-re? (és onnantól mehetnek a reinstallok pendriveról)Én is CM690-ről fogok váltani Define S-re. Nekem megér annyit, hogy lemondok az amúgy is fény-évente használt ODD-ről. Ha nagyon hiányzik legfeljebb veszek egy külsőt.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
fogtunder
nagyúr
válasz Tsebacsi #63369 üzenetére
ha halkat szeretnél, akkor mindenképpen a SB600, léghűtéssel el lesznek benne a cuccok, ha nem akarod szénné tuningolni a porcit.
az összes jó hangszigetelt ház 30 felett van, talán még TT Suppressor F31-et van esély alatta találni, az vízre is jó, viszont a ventik jobbak a Be Quietben.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Tsebacsi #64004 üzenetére
neked is ugyanazt mondom, LED utólag inkább.
az egyik leglátványosabb darab ilyen szempontból az Anidees AI Crystal és még jó is minden szempontból, vagy Thermalatake Core X31 RGB Edition, ebben gyárilag van 3db RGB Riing+vezérlő hozzájuk, ezek elég jó ventik. esetleg a TT View 31-gyel leleht még kísérletezni, de annál limitáltabb a szellőzés.
de van még egy tippem, ha úgyis karácsonyfa épül, akkor In Win 303, ugyan nincs elől ventije, de kell bele 6db 120-as mindenképp, Lepa bol.Quiettel szerintem elég jól nézne ki.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Tsebacsi #64006 üzenetére
ezek így egyik se. ha egy i3+1050Ti menne bele, akkor azt mondanám, hogy jóvan, de az Aerocool ránézésre nem jó konstrukció, a másik kettőnek pedig nem kimondottan jó a szellőzése. beleférhet a gép (CPU hűtőben most nem vagyok biztos), de az nem azt jelenti, hogy érdemes is beleszerelni.
CM-ből a Mastercase 5 az, ami tényleg jó, akár ilyen kategóriás konfighoz is, ez a színvariáns még elég búcsús is
esetleg a Cougar Panzer? az eleje rácsos, a LED-es venti valamennyire átjönne rajta és nagyon jó ház, pláne ennyiért.
vagy Corsair 460x
-
fogtunder
nagyúr
válasz Tsebacsi #64498 üzenetére
igen, az SSD helyen fejjel lefelé van a meghajtó, a rögzítés szerintem nem problémásabb, mint a többi dedikált SSD rögzítő helyes megoldásnál, nekem is irgalmatlan szívás a H440-ben, de hogy jobb legyen, nem csak moduláris táp kellene, hanem konkrétan oda méretre készül tápkábel.
amúgy kábelmenedzsment témában meg annyi, hogy a felesleget simán gyorskötözővel össze, aztán bedobni a táptakaró lemez alá, azért van kitalálva, ott nem baj, ha káosz lesz, mert nem áramlik levegő.I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Tsebacsi #64627 üzenetére
persze, ha nincsenek gyári furatok neki, beépítő kerettel akkor is mehet oda még HDD. mondjuk ennyi HDD-hez már nem ezt szoktam ajánlgatni, meg részemről mindenkinek azt mondom, hogy ha sok adatot tárol, akkor vegyen NAS-t és dobja át arra, mert a kliensekbe merevlemezt rakni sokkal macerásabb, mint kialakítani egy központi tárhelyet.
-
veterán
válasz Tsebacsi #66853 üzenetére
Define S teli oldallapos mindket oldallap hangszigetelt +a teteje is teljesen. Egyedul az elolapon nincs szigeteles .
A def C TG meg egy oldalt+ elolapon+teton hangszigetelt.
Mindketto nagyon jo valasztas.
En szemely szerint Silent Base 600 at nem vennek, elrontottak az elejet , a ventik 50%at leblokkolja maga a va'z , es az a keskeny levego beomlonyilas sem eleg oldalt .[ Szerkesztve ]
-
Lanash
senior tag
válasz Tsebacsi #66853 üzenetére
Tapasztalatból mondom, hogy hiába van hangszigetelt házad, ha a ventik és a proci hűtő nem jó. Nekem a Defi Mini hangosabb volt mint a jelenlegi kiépítés, FD ventik hangosak. Ahogy nézem a R4 és a Mini hasonló, a HDD keret egy jó adag beszívott levegőt le fog fojtani.
-
Iceman821
tag
válasz Tsebacsi #74704 üzenetére
Nem kötekedni akarok, de
1. a Z9 neo-ba is 160mm -es hűtő fér, ha 165 lenne nem tudtad volna rárakni az oldalát se, pedig azt gondolom rá volt téve.
2. egy cpu hűtő gyártó nem fog a hűtőjéről fals adatot megadni, tudván, hogy ezzel csak az üzletét rondtja, ráadásúl nem egy olyan gyártó mint be quiet.
3. ha már méred magadnak, akkor legalább ne az alaplaptól mérd, mert a hűtő nem az alaplapon van, hanem a procin ami bizony magasabban van mint az alaplap síkja.
Na miután ezt tisztáztuk, a 160mm-es tuti elég neked, legalábbis ahoz a hűtőhöz. Javaslatom a lancool 2 mesh amit vegyél, nagyon dicsérik itt, és tesztek alapján is az egyik legjobban szellőző ház.
Phanteks p500a-t mondanék még, de azt jelenleg nem kapni sehol. Szintén 30k környékén van, és szintén mesh frontja van ami miatt jól szellőző ház az is. -
veterán
válasz Tsebacsi #74735 üzenetére
En nem tennem hatra , jobban nez ki elol 3 rgb venti . Beszerezhetsz hatra is egy 12est ,de sok jelentosege nincs egy ilyen hazban ,ahol az egesz fronton vegig ventik vannak. Gyakorlatilag egy szelcsatorna az egesz.
Viszont annyit megtehetsz ,hogy a teton a lemez es a porszuro koze raksz valami atlatszo foliat /ragasztoszalago vagy akarmit , akkor nem fog ott kiszokni az elol betolt friss levego .[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Tsebacsi #74737 üzenetére
Én azért tettem hátra egy be quiet ventit. De a dupla ventis esport duo CPU hűtő magától is kinyomta volna a levegőt.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest