Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
Helo, probalta mar valaki a g502X lightspeed-et? Tehat a wireless verziot?
Van egy g502-m eleg megviselt allapotban, es szeretnem wirelessre cserelni. MMO-ra kell es nekem tokeletes volt ez a gomb kiosztas, nem latok jobbat a piacon.
Az elozo szerias g502 lightspeed amazonrol 80 euro. Ez az uj verzio 150 euro.Ugy erzem azert itt eleg vastagan fogott a ceruza.
Video alapjan mas a fo kapcsolo, mas a talp, es leveheto a huvelyk gomb.
Nagyon tetszik a feher szin, de erosen ketelkedem hogy megeri a dupla arat az ujdonsag varazsa.Mi a velemenyetek?
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
1. Mennyi a keret?
100 euro max
2. Használtpiac játszik?
nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
igen
4. Mire használnád az egeret?
game
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
fingertip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
-
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
valtogatni szoktam jatektol fi=uggoen
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
vezetek mentesMar nezegetem egy ideje a logitech G pro-t mert mindig is ugy gondoltam hogy nekem az lenne a tokeletes eger, de akkoriban 150 eurot, egyszeruen sajnaltam erte kiadni.
Most kezdett el idegesiteni a g305 oldalso gombja, meg ugy kicsit nyikorog az egesz, szoval gondoltam megint korbenezek.
Meglattam hogy a G pro 80 euro itt finnben.
Kisse impulzus buy volt, megvetttem egybol, viszont most utolag latom hogy volt mar itt a g pro X 100 euro is (jelenleg 120), tehat elobb utobb le lesz arazva megint annyira, es hat kiprobalva a boltban azert erezheto az a 20g.Kerdes megeri varni ha nem surgos a vasarlas? Jobb anyival az X superlight verzio mint a sima G pro (wireless)?
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
válasz Laslow #75108 üzenetére
Logitech M330 silent, a gombjai tokeletesen hangtalanok, ami szerintem nagyon nagy pozitivum ha irodaban is dolgozol stb.
1db elem siman jo honapokig vagy fel evig, nemtudom nekem lassan fel eves az egerem es azota nem csereltem.
A gombok gorgo stb, nem jatekra valo, de kenyelmes, nincs vele gond.
A gumis fogas kenyelmes, meret kicsi de nem tulsagosan (kis-kozepes kezzel)Osszesegeben 8k, energiatakarekos, stabil, halk, szoftveres munkara szeritnem tokeletes, enis ezt hasznalom fel eve a laptophoz suliba (ma embedded system). Jah es eddig minden feluleten mukodott.
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
válasz jaffa 2843 #75085 üzenetére
Jogos, visoznt 1200mha 3000 helyett. Plussz az atalakito is 1-2 gramm, szoval osszesen nyer rajta az ember 6 gramm korul, meg joval gyakrabban kell cserelni. Ahogy nezem cserebe eleg olcso. Talan rendelek majd atalkitot.
-
Peddy789
őstag
Velemenyem G305rol G502 utan.
G502 lassan 2 eves volt, tovabbra is szeretem, de a suly es vezetek miatt akartam ezt kiprobalni.
Nem csalodtam, ilyen aron eszmeletlen jo. A szenzor ha lehetseges valahogy meg jobbnak tunik, de valoszinuleg csak arrol van szo hogy nincs kabel ami visszahuzza a mozgast egy kicsit is, illetve a sul is joval kisebb.
Vettem hozza lithium AA elemeket (energizer) igy 89g az eger. Erdekes hogy erezhetoen megvaltozott a sulelosztas is az uj elemmel.
Valoszinuleg tovabbra is az AAA ujratoltheto lenne a legkonyebb, talan majd meglepem, attol fugg milyen gyorsan hasznalom el az elso elemet.
En pon tosan erre vartam eger fronton, hogy 50 euro korul lehessen venni egy keses mentes vezetekmentes egeret.
A negativumok: Az oldalso gomb tenyleg eleg csoszi, nem a legjobb, de fpshez amugyse hasznalom tul sokat. Ha MMO-ra visszamegyek, lehet tovabbra is a G502-t fogom hasznalni, az azert kenyelmesebb a plussz gombokkal. A klikk meg hangosabb mint a G502-n, nekem ez a legnagyobb problemam az egerrel, igy este szamomra eselytelen hasznalni, az also emeleten is lehet hallani mivel nincs ajto, borzalmasan hangos szerintem.
Amit kicsit talan hianyolok, az az oldalso kisse gumis bevonat mint a G502-n ami segit a huvelykujjat stabilan tartani, amikor felemelem az egeret.
Viszont az oldalso gombra a megoldas nem a G703, mediamarktban megneztem, az az eger joval nagyobb, az en kis kozepes kezemre tul nagy lenne mar. A kovetkezo lepcso ami hasonlo meretben a g pro lenne, es akkor megvan oldva az elem, illetve oldalgomb, viszont tobb mint 2x annyiert. Szamomra annyit nem er azert.
Osszesegeben nagyon elegedett vagyok, fps jatek alatt erezhetoen javult a celzasom ezzel az egerrel, nem fogom visszakuldnei. Nagyon kiraly hogy vegre van vezetek nelkuli szinte kompromisszum mentes eger. (legalabbis kesesi ido / szenzor/ es akumlator ido szempontbol). Ezzel az arral 9/10, logitechben nehez csalodni. Kivancsi leszek hova jutnak 2 ev mulva
-
Peddy789
őstag
Amugy nem ertem a g305 arazasat, kulfoldon 50 euro, mo: 20k
a g703 is kifoghato 70 euroert, bar ugyerzem az en kezemhez tul nagy.
De ezis 24 helyett 30k huf. Vastagon fog a ceruza[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
Megrendeltem a G305-ot kivancsi leszek, holnap ittvan. Meg elvileg utkozben tudok venni lithium elemeket is, kivancsi leszek eszreveheto e sulyban a kulonbseg hasznalat kozben.
-
Peddy789
őstag
válasz jaffa 2843 #75059 üzenetére
Vezetek nelkuli egerekhez, elem temaban:
http://data.energizer.com/europe/
Ez alapjan a lithium ion a legkisebb sujra:
AA: 15gramm, 3000mAh
AAA: 7.6gramm 1250mAh
ez a lithium ultimate sorozat, az alkalinok nehezebbek ahogy nezem 23gramm es 11.5 grammUjratoltheto:
AA legkisebb mAh: 1300mAh 28 gramm
AAA kozepes 700mAh 11 grammAz ujratoltheto 13-15 euro / 4db.(energizer varta pl 8 euro de 28gramm)
A lithium ion: 4db AA 6 euro, az AAA mintha kicsit dragab lenne, hirtelen ketto drabot latok 6 euroert, bar van elteres a boltok kozott.
A tolto kb 10 euro 2 db elemre (varta).Ebbol nekem az jon le hirtelen hogy vagy az ujratoltheto AAA kell ami 11 gramm, es akkor toltovel kb 16-18 euro a ket darab, vagy veszek lithium iont AA 3000eset 15 gramm, 4db es 6 euro. Lehet egyszerubb a lithium iont megvenni siman, annak tobb mint 4x-es az uzemideje, es sulyra az a legkisebb.
Viszont kornyezetvedelmi szempontbol, lehet jobb az ujratoltheto aksit venni. Mondjuk a 4db 3000es AA 6euroert szerintem legalabb 1 evre eleg lenne, ha nem kettore.
Az ujratoltheto varta pl AAA is 12 gramm, de legalabb olcsobb, plussz akkor az atalakito.
Mondjuk eleg kicsi az mAh, de gondolom ha van 2 db eggyik mindig lehet tolton, szoval nem egy nagy durranas.Ugyerzem maris tulsokat nezelodtem a temaban.
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
válasz micafighter #75044 üzenetére
koszi!, vegul a G305 lesz szerintem, mivel olcsobb, es ugy neztem hogy ez kisebb is valamivel, illetve konyebb.
Hatrany ugye hogy elemes, de ahogy nezem siman kibir 3-5 honapot, az nekem korrekt, veszek bele egy csomag jo elemet meg igyis messze leszek a dragabb arataol. Szerintem megtartom a G502-t ha lemerulne, meg mmo-ra.
Arra van valami hogy melyik elemek konyebbek?
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
A G305 eleme mennyi idot bir kb? Alapbol adnak hozza elemet ugye?
Eddig a G703-ban gondolkodtam, de a G305 konyebb ahogy nezem, es rocket jump ninja kisebb kezhez ezt listazza. Raadasul ujabb is 1 evvel ahogy nezem?
G305 48 euro
G703 65 euro
Hajlok ra hogy a G305 jobb, es ugyanaz a HERO szenzor, de hirtelen nem talalom, hogy a wireless latency is ugyanaz kb?
Ami meg nem tetszik tulzottan az a ketto oldalso gomb kialakitasa, de igazabol megtarthatom a masik egeremet is, es azt ahsznalom mmo-hoz, ezt ugyis kifejezetten fps jatekokhoz akarom.
Ami meg szamitana hogy a gomb hangosabb esetleg a G305-on? -
Peddy789
őstag
válasz ribizly #75000 üzenetére
Amit keresek:
A jelenlegi g502-vel az a gondom hogy tul nehez, valami konyebbet szeretnek. Es mindenkeppen csak vezetek nelkuli erdekelne.
A G703-rol mi a velemeny? Mik a hatranyai a g pro -hoz kepest? A G pro-rol jokat olvastam, de sajnos kicsit sokallom az arat 130 euroert.
Ha a G703 is hasonloan jo, akkor az tetszene, vagy lehet varnom kellene amig kicsit lemennek az arak.
Velemenyek?[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
1. Mennyi a keret?
30k2. Használtpiac játszik?
Nem3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Igen4. Mire használnád az egeret?
Játék - Apex - wow5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
regen clawon jatszottam, de jelenleg G502 van amit ugy nemnagyon lehet6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
??? nincs stokos centim hirtelen, szal kozepes-kicsi a kezem (28eves), es nem vagyok dagadt se!!! NEM VAGYOK DAGADT7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
600-800-1200dpi8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
minimum 2 plusz gomb kellene. A jelenlegi g502-vel az a gondom hogy tul nehez, valami konyebbet szeretnek. Es mindenkeppen csak vezetek nelkuli erdekelne. Sajnos kicsi az asztalom, a monitorom labai meg hatalmasak, es eleg zavaro osszesegeben a vezetek mostansag.
A G703-rol mi a velemeny? Mik a hatranyai a g pro -hoz kepest? A G pro-rol jokat olvastam, de sajnos kicsit sokallom az arat 130 euroert.
Ha a G703 is hasonloan jo, akkor az tetszene, vagy lehet varnom kellene amig kicsit lemennek az arak.
Velemenyek? -
Peddy789
őstag
Helo tud valaki ajanlani nekem egy laptophoz munkara valo wireless egeret? ami nem merul le 1 honap alatt, strapabiro, es mukodik midnen feluleten. Mas kovetelmeny nem nagyon van, 10-13 ezer korul.
-
Peddy789
őstag
amire rakelett jonnom hogy g502-hoz sima qck kicsi, asszem berendelek egy nagyobb verziot
-
Peddy789
őstag
nah megjott a g502 proteus spectrum. Sajnos meg a tobbi eszkozre varolk hogy meglegyen a teljes arzenal gamingre, szoval a valodi hasznalatrol egyelore nemtudok nyilatkozni.
Razer abyssusrol valtottam.
Kicsit valoban nehezebb, a fogas is mas, nekem tetszik az ergonomia nagyon. Ranezesre, es erintesre is nagyon minosegi erzet.
A klikk tok jo egyertelmu, sokkal jobb mint az abyssus volt. Itt nagyobb ero kell egy kicsit alenyomashoz, ami tetszik, meg stabilabbnak erzodik.
Az extra gomboktol kellemes hogy nincsenek utban, de elerhetuek.
A gorgo ha folyamatos gorgo modban van, akkor a hirtelen eger mozgatasoknal egy kicsit utkozo hangot ad meg erezni is lehet, ez nem tetszik annyira, de ez az egyetlen negativum, foleg az ember siman benyomja a gombot felette es onantol fix a gorgo, a prolema is eltunik.
Az RGB szinek nagyon szuperek Nem nagy extra de nagyon szep elenk eros szinu a G logo, nappali eros fenynel ugyanugy jol latni.
A kabel elpusztithatatlannak erzodikOsszesegeben boldogsag van, az abyssus regen asszem 11-12 ezer volt, ez most 15-16 korul volt akciosan.
Viszont sokkal jobbnak erzodik, meg szebb is -
Peddy789
őstag
válasz BeStronk #62138 üzenetére
Oszinten nem szeretem annyira az abyssus formajat, inkabb elmegy, de jah ahogy nezem a deathadder nekem tul nagy lesz, viszont a g502 pont ilyen kozepesnek tunik, ami meg hasonlo grip lesz. Szerintem azt fogom valasztani mert tetszik a sniper gomb is. 15k ert sztem jo aztan max visszakuldom kesobb.
-
Peddy789
őstag
hatha tud nekem segiteni:
g502 proteus core 49.95euro
deathadder elite 70.95
Jelenleg egy razer abyssust hasznalok, de szeretnek oldalso gombokat meg jolenne megegy eger, hogy egy otthon maradhasson, mivel sokat utazok. Foleg hots, overwatch, battlefield, meg ranbdom story based singleplayerekel fogok jatszani. A g502 eleg jo ajanlatnak tunik nekem mivel ugye ez a regebbi modell ezert olcsobb joval, viszont az ujabb kb teljesen ugyanaz, es csak a g emblema rgb nekem nem er +20 eurot. Tudom a gorggoje nem az igazi ezert gondolkozom a razeren. Ervek ellenervek?
-
Peddy789
őstag
Hali g502 t mar regebben is neztem tetszett, most eppen raneztem 50 euro ami ahogz nezem olcsobb mint szokotz lenni, g502 proteus spectrum. Barmi indok a vasarlas ellen? Rz meg mindig az egyik top eger ?
-
Peddy789
őstag
Amugy van valami kulonosebb oka hogy a g502 levan arazva? Jon az uj modell ? 62 euro lenne most szalitassal egyutt, remeg a kezem
-
Peddy789
őstag
válasz TeebyKay #54995 üzenetére
Most hirtelen megneztem a Corsair Gaming Scimitar RGB Black meg jobbnak tunik mint a naga, vagy ezis kuka ? Miert jobb a logitech?
a g 502-n csak 2 rendes oldalgomb van?
1. Mennyi a keret?
10-30 mint irtam de igazabol tokmind1 ami jo2. Használtpiac, és / vagy eBay?
csak uj3. Mire használnád az egeret?
wow, hots, talan neha overwatch de az kevesbe4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van?
kozepes a kezecskem eddig claw volt de nemzavar a valtas sztem palmra5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
fogalmam sincs kozepes ?6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
szertetnek sok plusz gombot ami tapasztalat szerint meg ertelmes kategoria, +2 +10? passz + RGB nem lenne rossz[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
Helo, jelenleg razer abyssust 2014 -et hasznalok (vagy 2013 nemtom) de szeretnek valami tobb gombosat MMO-hoz. Keret 10-30ezer, valami tartos megbizhato egeret szeretnek, mi az ajanlott?
Neztem a razer naga-t de annyi gomb talan kisse tulzas de oszinten szolva az otlet tetszik, csak kerdes mennyire lehet eltalalni azt a rengeteg gombot?
-
Peddy789
őstag
sziasztok, a g402 hyperion kapható már valahol itthon? vagy szürkén? csak ilyen 18-19ezres áron lehet elérni a logitech oldaláról?
-
Peddy789
őstag
mondjuk ha egy deathadder 20ezer és 2év gari, egy g502 meg 25 és 3év gari logiteches ugyolavstam elég jó ügyintézéssel... akkor azért már elgondolkodtató :/ a fene vigye el
-
Peddy789
őstag
Sziasztok jelenleg razer abyssusom van, én telejsen elégedett vagyok vele, de sajnos mégis visszatérek mmo-zni és nagyon hiányolom az oldalsó gombot. (9hónapos egy privi jöhetne mennyiért ajánlott hardveraprón adni)
Nézeggetem a razer naga hex-et pl de úgy olvastam többen itt nagyon lehordták, megbánták, akkor az ilyen több gombos egerek mind szarok?
A logikus választás talán DeathAdder lenne, ebből most melyik verzió van hogy van? Árgépről nézzem hol a legolcsóbb?
Minimum 2 gombot szeretnék oldalra, a g400s g500s-en kívül milyen logitech van amit érdemes megfontolni? Amúgy nekem pl g400-ban valahogy az nem tetszett amikor néztem anno, hogy tul rövid volt a gomb, pl abyssusnál nagyon tetszik hogy a gomb végignyúlik.
Másik kérdés hogy DA-nál van valami urban legend szerű mikrokapcsoló hamari elromlás a jobbklikknél?
-
Peddy789
őstag
valami új és olcsó egér kéne, 1-3ezer forint tételben max, eseteleg iponból, barátnőnek, semmi igény, tipp?
-
Peddy789
őstag
csoki, barátnőmnek kéne valami egeret vennem karira, nulla járék nulla minden, olcsó legyen, lehessen vele netezni, meg kéne a görgő azt jónapot
melyik a legolcsóbb tartós?
-
Peddy789
őstag
igy pár nap után totál megszoktam az abyssus oldalát
az egyetlen hátrány, ígymár csak az, hogy suliban eze a régi szar egerek teljesen szarnak érződnek, főleg egérpad nélkül, egérsznob lettem -
Peddy789
őstag
Sziasztok, megvettem a razer abyssust, a csomagolás nagyon tetszett, a matricánbak is volt egy jó helye ^^, hozzá egy large goliathus speedet vettem azis nagyon bejövős, szép az összkép
az egyetlen bajom az egér oldalán lévő, fényes felület, a teteje nagyon jó érzetű félig műanyag félig gumi valami, de az oldala, sima fényes műanyag, az előző egeremnél megszoktam a gumis oldalt, egyenlőre kicsit zavar, de remélem pár nap múlva megszokom
a boltban ottvolt egy deathadder is.. de nemvolt szivem 20at kiadni egy egérre...
-
Peddy789
őstag
válasz kristof123 #23937 üzenetére
hát hogyha ez a régi ami nekem van számít jónak... el se merem képzelni az új milyen lehet
persze nem akarok sznob lenni, de akkor már tényleg ink egy microsoft egér vagy hasonló olcsó, de ne pont a4tech talán -
Peddy789
őstag
válasz 3l3mér #23934 üzenetére
nekem iylen egerem van, néha lecsatlakozik játék közben, aztán vissza = 4-5sec ig semmit nemtudsz csinálni egérrel, igazi win lol-ban
1éves, a jobbklikk néha beragad nemtudom hogy hardveresen vagy softveresen,
a görgő félig halál, egyirányba görgeted és kb 2-t le, 1et fel, 2őt le 3at fel 5öt le 1et fel igy összevissza megy, marha irritálósokszir volt eleinte hogy simán nem működött amikor bekapcsoltam a gépet, ki be kelett huzni utána megjavult, néha ezse segített 1x volt szervizben akkor totál meghalt
nemrossz ennyi pénzért, de mivel nálam kb 1 év után annyira idegesítő hogy kuka, inkább veszek dupla/tripla ennyiért egy jó egeret ami jolesz 3-4évig és közben is jobbat ahsználok, mint mégegyszer egy olcsót amis zar és hamar tönkre is megy
-
Peddy789
őstag
bocs hogy ennyit írok, de nemtud valaki egy helyet, ahol kivan rakva deathadder 2013? pixelbe nemis voltak razerek csak roccatek meg steelseries
-
Peddy789
őstag
Az abyssusnak hogylehet állítani a cpi-t? 2 beállítása van alul? a másik alsó kapcsoló mire jó? melyik 2 cpi van ha kettő van?
-
Peddy789
őstag
Megnéztem ma pár egeret élőben, sajnos razerek nemvoltak, a roccat LUA -ról mi a véleményetek? kellően kicsi, a felülete elég tetszetős volt, érzetre jó a görgő, a szenzora mennyire nevezhető jónak ?
-
Peddy789
őstag
válasz Kiralybali #23665 üzenetére
egyszerűen sokat ajánlott favorit a g400, és sok a vaskalapos emebr aki nemszereti a változást, és neki nemkell a g400s hanem g400kell, nagy a kereslet, de mivel nincs gyártás, kevés a kinálat
nagy kereslet, kicsi kinálat= növekvő ár
mielőtt belett jelnetve a g400s 8-9ért is voltak 400asok
(ezt az MO-n midnen szar dolgot meg hagyjuk már el)
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
válasz Synthwave #23641 üzenetére
árgépes helyeken már sok helyen irják hogy nem rendelhető, meg hiába rendelem lemondjáka rendelést hogy nembiztos hogy lesz, fogynak a készletek,
400s-t meg gari nélkül igy ebayesen... hát ennyi erővel használtat is vehetnék, nemszeretem amikor nincs gari, elromlik azt kidobtam az ablakon 8ezret
-
Peddy789
őstag
Megneztem a g400at, hat nemvolt tul szimpi igy dobozon keresztul, eleg nagyok a rések a gombok melett, nem gyujtik nagyon a koszt ? :/
-
Peddy789
őstag
deathadder minőségre kb uyganaz mint az abyssus?(jóval drágább azért :/) melyik ajánlottabb ink? a deathadderől aztolvasom inkább tenyeres fogáshoz jó, de kéne a 2 oldalsó gomb, vagy akkormár ink g400? bár mivel egérpad is razer lesz jobban mutatna a közös logo :/ a görgő vacak az abyssusban?
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
a g400 jó fingertip fogásra? sajnos még nemláttam élőben és kicsit nagynak tűnik hozzá, esetleg razer fronton 10-15k -ig van valami ami kifejezetten ehez a fosáshoz jó? jólennének oldalsó egérgombok, lehetőleg nagyobb méretűek
főleg D3 / LoL-ra használnámvalami szép roccat/razer egérpadból van valami ajánlat vagy kb mind ugyanaz? nekem jelenleg valami tescos kicsi, de géles csuklótámaszos van ami elég kényelmes, érdemes azt váltani? az ilyen márkásabb egérpadokból van jó csuklótámaszos?
-
Peddy789
őstag
valódi deathaddert ebayről lehet venni olcsóbban mint 19k? vagy ezek mind kamu szarok?
-
Peddy789
őstag
hm kár az uj logitech sorozatért, direkt erre vártam hogy nahmajd lecserélem a gagyi a4techet, de úgylátom csak honapok mulva fog lemenni az áruk a megfontolandóra... marad a g400 vs g500 on való gyötrődés..
úú most látom aquaban akciós a g500 és g400 is, 10k -15k, aqua azért nem sufni lehet érdemes lenne rendelni :/
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
helo, a roccat savu még a g400al azonos áron is a g400éri meg jobban?
-
Peddy789
őstag
válasz jaffa 2843 #21887 üzenetére
hu és ezt a g400s-t még nemlehet itthn kapni? miben jobb/roszabb ez mint a sima g400?
-
Peddy789
őstag
A4tech x7em van most éppen.. 1x már volt szervizben, akkor simáncsak meghaét se kép se hang, utána néha olyanvolt hogy bekapcsoltam a gépet volt rajta világítás stb kapott tápot de nem mozdult, usb ki be huzással megjavult.
azóta ezt is abbahagyta ezt am oan 2-4 hetente játszotta be,
mostmeg olyat csinál hogy játék közben elszáll, és visszajön, hallom winbe a hangot mintha kihúztam volna a hardvert és visszadugtam volna, ezalatt a kb 4 sec alatt nemis lehet semmit csinálni vele utána megy továb...
ezek után nem bizok többé ebben a szériában, amúgy elégedet lennék vele főleg ennyiért, de ezek miatt én amugy veszek egy g400at nemsokára
más: Logitech MX518 utodja a g400?
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
Sziasztok, jelenleg egy A4Tech egerem van de **vára elegem lett belőle, random elszál, halloma hangot mintha kihuztam volna és 5sec mulva megint mükszik, sokszor bekapcsolásnál beha és kibe kell huzno,.
Ugyhogy most szeretnék valami megbízhatóbbat, gondoltam 10k körül, melyik márka lenne ami megfelelő?
Főleg LoL, néha MMO-k D3 ilyenekkel játszok, fpseket sose szerettem
-
Peddy789
őstag
Sziasztok tönkrement 3hónap után a A4Tech egerem, akciosan vmi 3ezer forintért vettem, modt uyganott aquanal 4k, kérnék valami ajánlatot miylet vegyek, csak diablo3+LoL, netezés fog játszani, 0 fps stb, 5k körül lehetőleg max esetleg 6k.
-
Peddy789
őstag
A4Tech, X7 egér sokkal jobb anyag mint vártam volna
-
Peddy789
őstag
válasz MarioAna #12321 üzenetére
Igen azok az odlalsó gombot nekem elég hasznosak lennének MMO-hoz, annyi apróság még hogy nekem lenne egy előlegszámlám az aquahoz, tehát ha náluk vennék egeret akkor azt letudnám náluk vásárolni (1250Ft) ezért néztem azt az A4tech egeret mert az még akciós is náluk és így elég olcsón megusznám a dolgot.
Lenne esetleg az ő webshopukból oylan másik egér ami jobb vétel lenne pl?
-
Peddy789
őstag
válasz McClane #12316 üzenetére
Sziasztok, tökrement a mostani egerem görgője ami engem nagyon zavar, ezért ujítani akarok eggyet,
nemigazán szoktam fpsesekel játszani, inkább rts, mmo
nagyonmax 8ezret de lehetőleg már annyitse adnék ki egy uj egérért,
2egeret néztem ki, az egyik ez a nekem pofásan kinéző hama urage
http://prohardver.hu/teszt/ho_helyett_hardverkupac/egerek_es_printerek.htmla másik az olcsóbb A4-Tech 710BH
http://www.aqua.hu/a4-tech-x-710bh-anti-vibre-optikai-gamer-eger-fekete-usbps2-119311.htmlnemnagyon értek hozzá hogy mit kéne egy iylennél nézni, elolavstam az első hszt hogy a nagyobb dpi nem mindig jobb stb, de tuti van aki itt ezt jobban vágja, kérhetnék egy tanácsot hogy melyiket válaszzam? esetleg valami jobb ár/érték arányu egér van e jelenleg a piacon? (természetesen 8k alatt)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest