- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abrion
senior tag
Itt az idő egy új egér beszerzésére, ebben kéne segítség.
Olyan egeret keresek ami jó játékra nagy mint a logitech egerek, és legalább 8 gombos és programozható gombokkal, mármint úgy mint a Logitech G500, lehessen gombokra macrot állítani amibe kb gombokat lehet állítani.
És ne kerüljön 15k nál többe ha ez lehetséges. -
Abrion
senior tag
Hali
itt az idő egy új egére
Ma úgy döntöttem hogy kipucolom az egért és persze belülről, műanyag darabok potyogtak ki 13 év után már várható volt ez, szal itt az idő nyugdíjba vonulni még tudom a gombokat nyomni szerencséreOlyan egeret keresek ami boltban max 20k lehet kapni, legalább 8 gombos legyen, és ami tényleg fontos, legyen olyan programja amivel a programozható gombokra bár mit rátudjak programozni, mint mondjuk Ctrl Alt Betűt, és persze kombinálhatóan, kb úgy mint a Logitech G500 lehetett.
-
Abrion
senior tag
Hali
Tegnap voltam az MMben hogy megnézem menyire fekszik jól a kezemre a G402 de nem találtam csak G502t, két kérdés.
1. kb ugyan olyan az ergonómiája mindkét egérnek?
2. a kezem 18 cm hosszú és 9cm széles és nem érzem kellemesnek az ergonómiáját a g502-nek, talán mert a régi mx518 és a G400 rögzült be az agyamba, a kérdés keresek más egeret?[ Szerkesztve ]
-
Abrion
senior tag
Kicsit jobban áttanulmányoztam az egér listát és az összefoglalót.
1. Mennyi a keret? 18k
2. Használtpiac játszik? nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? nem
4. Mire használnád az egeret? játékra + böngészés neten
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? fingertip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.19cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 1400 DPI
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)Minimum 6 gomb, bal oldalt kettő gomb minimum.Kérdés, Van olcsóbb egér a kezemre mint a Logitech G402?
Más kérdés, miért nincs a4tech és trust egér az ajánlott listában? ennyire rossz ez a két márka? Oo
-
Abrion
senior tag
Hali
Nem szeretném elvenni a figyelmet a topikban, szóval csak egy 1xü kérdés
3000-4000 ért milyen vezeték nélküli egeret vegyek?
Használat? átlag pc használatra aszem.
Nönek lesz és ha jól értetem, kis egere van.
lehet ez a paraméter. -
Abrion
senior tag
Tegnap voltam az MMben és hát találtam egy egeret, de ahogy elnézem, ti egyet sem ajánltok ebből a márkából, ennyire rossz a márka?
Ezt az egeret találtam GWings GW9900M ha nem ajánljátok ezt az egeret, valami hasonló árfekvésben és ennyi programozható gombbal, és ilyen nagy méretben, ajánljatok egeret -
Abrion
senior tag
válasz Synthwave #87798 üzenetére
okok
1. max 15k forint
2. Nem
3. Max EU hogy nem basza el a posta a vámdíjat
4. amire csak lehet bár valszeg ritka lene a rajzolgatás
5. Hogyan fogod az egeret amikor mozgatom akkor a nagy ujj és a két kis ujjal mozgatom szal fingertip?
6. Mekkora kezed van? 19cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? a jelenlegi egeret 1400 DPIre van állítva
8. Egyéb igények Plusz gomb amit makrozhatok azért is választottam a gwinget, bár igazából hát ö. úgy érzem az nem fexik rá a nagy ujjamra megfelelően hogy gyorsan klikelhessem, mintha láttam volna egy egeret aminek volt + bombja a jobb oldalt, hisz a jobb oldalt a két kis ujj fekszik az egéren -
Abrion
senior tag
1. Mennyi a keret? 10-15k
2. Használtpiac játszik? nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? inkább ne
4. Mire használnád az egeret? játékra
5. Hogyan fogod az egeret fingertip
6. Mekkora kezed van? 124 x 80 x 44 mm ez a méretű egér jó
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? jelen egér 1400 DPIn van
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) jó lenne 12 gombos egér, és legyen vezetékes vagy nem kell 12 gomb de legyen vezeték nélküli ami használható vezetékkel is.
Még1x, vagy legyen vezetékes és 12 gombos, vagy olyan egér ami vezeték nélküli alapból és vezetékel is használható így nem kell 12 gombosnak lennie.
Valaki egyből rávágja gWings 9900M, ere én meg azt írnám, kösz de szeretném szétszedni évente 1x hogy kitakarítsam. -
Abrion
senior tag
válasz Synthwave #89066 üzenetére
https://prohardver.hu/teszt/gwings_spider_jatekos_gamer_egerek/nyomtatobarat/teljes.html
Ennek a kissé hiányos információnak kimondottan prózai oka van (mármint azon felül, hogy a gyártói weboldalon is mindössze ennyi szerepel): a rágcsáló szétszedése embert próbáló feladat (legalábbis szeretnénk ezt hinni), mivel fél óra alatt sem sikerült elemeire bontanunk. A talpak alatt figyelő csavarok kilazítása és a bal oldali burkolat leemelése után már az utolsó fázisnál jártunk, de egyszerűen nem találtunk úgy fogást rajta, hogy a műanyag kettétörésének veszélye ne lebegett volna élénken lelki szemeink előtt. Könnyen lehet, hogy mások nagyobb szerencsével járnak, de mi nem szerettük volna úgy indítani az ismerkedést, hogy még a kibontakozás előtt "derékba törjük a karrierjét".
na már most, nem tudom te hogy vagy vele de én fél évente takarítom a gépet és évente a perifériákat. ez alap legalább is nálam
[ Szerkesztve ]
-
Abrion
senior tag
válasz jaffa 2843 #29005 üzenetére
szóval nem ajánlod a Logitech G502 Hero Lightsync
-
Abrion
senior tag
Ti tesztelők és profi segítők nagyon megkönnyítitek mindenki dolgát "Sarcasm"
miért nem tudtok olyat mondani hogy ha ennyire tetszik a g502 egér vedd meg és szed szét kaparj le róla pár grammot és már jó lesz a súlya -
Abrion
senior tag
hány grammos egeret vegyek? jelenleg logitech MX 518 használok
pont ilyen egér kell, csak több gombos -
Abrion
senior tag
Valamiért nem tetszik a Logitech G402 Hyperion Fury
A gombok elhelyezkedése nem tetszik, na mindegy ma megnézem az árukeresőt, hátha találok valami jót -
Abrion
senior tag
Csak szeretném veletek tudatni, megvettem a 121 grammos súlynehezéket hogy legyen nagyobb bicepszem és legyen egy egér ami 11 gomb
az RPG-ben nem a gyors mozdulat a fontos hanem a gyors klik
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest