Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
iamthesonar
aktív tag
válasz tommjee #15342 üzenetére
a csuszka mukodott a billentyuzettel is.... de ha egyszer idegesitett es minden egyeb gombjat a jateknak billentyure bindeltem akkor minek... ugysem hasznaltam... a db 3g-nel mar nem szedtem ki kapasbol csak kikapcsoltam a driverben a gombokat... (a gorgot nem !) amugy meg volt mellette egy szetgyalazott mx500as is...
[ Szerkesztve ]
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
iamthesonar
aktív tag
válasz WolfheartGR #15335 üzenetére
en az elso diamondbackbol (sima regi magma) amikor megkaptam (2004 tel) es kiderult hogy nalam maradhat akkor kb azonnal kiszedtem a gorgot meg az oldalgombokat... en nem hasznalok jatek kozben ilyesmit... szoval ez nekem nem annyira fontos a termek kivalasztasanal. es igazabol nem is fontos semmi mas a szenzoron meg a bal es jobb klikken kivul szerintem egy fps gaming egeren.. de ti tudjatok...
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
iamthesonar
aktív tag
uristen... ezek hallatan mostmar biztosan nem akarok mionixet se venni se PROBALNI. "gagyi hatast ketl".... nem kelt hanem kb szerintem ide a rozsdast hogy az is... nem veletlenul pofazom ha gaming egeret vesz az ember ne az olcso szar vagy a tularazott szar vagy a gagyi szarbol valasszon hanem hallgasson olyanra aki 5-10evet jatszott pro szintem es probalt ezt azt ez ido alatt.... a kor megujul a technika fejlodik de a pro gaming az pro gaming marad amit a jatekosok a jolbevalt megoldasokkal tartanak szinten... minek a lezer a gigabyte az asus meg a4tech ha ugyan annyiert ott a razer meg a logi meg az ms es steel ami a vilag jatekos piacanak ajanlasaval gyartja a csudait vagy eppen a szarjait(logi razer).... szoval a leirasod alapjan en nem jatszanek vele penzt me foleg nem adnek ki erte (foled nem annyit amennyiert mar g400at vagy kinzut veszek)....
-
iamthesonar
aktív tag
jah annak ellenere hogy az 5 kedvenc egerembol 3 razer adom azt a nemm mind razer dolgot... kurva sok szar egere van a razernek.
-
iamthesonar
aktív tag
hat ha valaki talal ujonan rendelheto Razer Pro|Click V1.6-ot az azonnal kuldje el a linket plz.koszonom!
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Predator2 #15159 üzenetére
olvasd el az elso hozzaszolast es utana nezd meg mennyit koltenel ra es utana szerintem az alabbi markakbol donts a neked kezreallo tipus mellett... steelseries, razer, logitech, microsoft.
-
iamthesonar
aktív tag
válasz TheBence #15157 üzenetére
hat nemtudom kik ajanljak... en biztosan nem pedig fps provoltam 7 evig... es amugy sem a gigafost sem az a4szart nem ajanlom... fpsre en inkabb vennek sima opticalt vagy bluetracket vagy 3-3.5g infrat... nekem ezek bejottek de a lezerekben eddig mindben csalodtam...
-
iamthesonar
aktív tag
válasz raziel01 #15147 üzenetére
igen jo high sensre a g400.
Stigma.HC: en is a kenyelmet helyezem eloterbe. de nem csak a sensor on mulik jo e az eger. (bar nagyreszt igen de lattam mar olyat amibe 1hsz-es kiemelt senzi volt es egy fostalicska volt a mouse.)
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
válasz nyunyu #15138 üzenetére
igaz ami igaz
de megis "gamer" egerkent adnak el szart a nevuk alatt ahelyett hogy maradnanak a vga es alapgyartasnal amibol viszont tudnak jot csinalni...
es eros a gyanum hogy a mionix is ilyen mint ezek erosen tularazott szar... bar hozzateszem meg nem probaltam ez csak gyanu!!!Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
iamthesonar
aktív tag
hat megnezegettem ezeket a mionixeket... mind szep es jo csak teljesiti e azt amit irnak rola? ha hasonlo "gamer" egereket veszek alapul (gigabyte,asus,thermaltake es tarsaik amik az informatikaban ugye jolhangzo nevek) akkor biztosan nem.... en nem vennem meg vakon guy hogy nem jatszottam vele egy 8-10 orat az biztos... maradnek a helyedben a microsoft, logitech, razer es steelseries vonalon....
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Zoli54213 #15126 üzenetére
nem az a bajom hogy lezeres hanem hogy szar.... de leirtam miert... de ha fps akarsz jatszani es neked megfelel a vx revolution akkor tokmindegy hogy milyen egret veszel mert nem fogod eszrevenni a hibait vehetsz akar a tescoban egy 500ftos samsungot mert az is jo lesz... itt mar csak az fog donteni hogy mennyi penzed van es melyik marketing szovegnek dolsz be jobban... a vx revo alkalmatlan fpsre ugy ahogy az imperator is... es nem csak a csodalatos lezer szenzor miatt....
JoceeHunt: az a pad tokelete lesz az egered ala. a qck mass egy jo valasztas! az ebay meg azert mukodik meg mert altalaban megbizhatoak az ajanlatok es mukodik a kereskedelem rajta. csak szallitasi ido kerdese a dolor...
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Zoli54213 #15121 üzenetére
mar emlitettem egyszeruen szar... nekem nem jott be es sok hc gamer ugyan igy van vele... amid nem tudnak lezerbol olyat csinalni ami normalisan rendeltetes szeruen mukodik hibak nelkul addig ne rakjanak mar bell egy mukodo optical led melle ami magian mukodne. de igy egymast hulyitik be es ezaltal elveszted idonkent a kontrollt.... cask ennui bajom van vele...
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Zoli54213 #15113 üzenetére
fps-re en semmikepp nem vennek imperatort nekem volt egy kolcsonbe 3 nap utan adtam vissza kulonben szet tortem volna... a dual sensor szerintem kiforratlan technology es nalam bizonyos helyzetekben behulyult az eger. a helyedben en is a kollega altar ajanlott deathaddert vennem meg. az fasza kis eger szerintem is csak az en stilusomnak nagy es nehez....
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Synthwave #15109 üzenetére
tudom hogy ugyanaz [oWn]f4te.... nekem elobb volt ilyenem mint neked csak kistesomnak adtam karacsonyra mert szamomra kenyelmesebb volt a diamondback... de ketsegtelenul jo eger a salmosa! tudja amit kell
-
-
iamthesonar
aktív tag
Prison85: en mar nem jatszom evek ota... de azert a klanok amikben jatszottam altalaban benne voltak a top 5ben magyarorszagon es ahogy nezem az utodok is jo helyezeseken vannak... amugy counter strike 1.5-1.6... kedvencek kedvence pedig razer diamondback 3g. elotte nagyon szerettem a sima diamondbacket azelott meg 1.1A-t hasznaltam... most ratalaltam hobbijatek celjabol a kinzura es szerintem az is isteni!
abridabri: en is benne voltam kb az also 10 ember be mo-n akinek diamondbackje volt mert kaptunk hogy teszteljuk .... a diamondback 3g megjelenesenel magyar honba eloszor a pixel kaputt... nekem elo volt rendelve es en volt am a masodik aki a kezeben foghatta a kutyut meg ha nem is en rendeltem elobb de en mentem erte elobb
FuRiONight: soha nem hasznaltam 800dpi es 125hz felett egret kiveve a 3g infra sensort de azt is csak azert mert igy jobban adta maga a sensor szerintem mint 800-on... de optical mouseknal felesleges (ha jo egered van)... 2000dpi meg egyenesen tulzas szerintem... lezeres egereknel mondjuk ertheto szerintem 2000-es a folotti szamok mert maga a lezer kiakaszthato es hibazik ez alatt meg ha konnyebb dolga is lenne csak annyi dpivel... ez egyenesen botranyos... 2000dpi alatt elvezhetetlen... hat.... szerintem nem nagyon ismerek olyan pro-t aki 1800 de inkabb 800 felett jatszik.... lassu es hadonaszol... ez kinek a pap kinek a pane dolog... amig te pockolgetsz en belovom a fejed egy fix rantassal... es ha nem lovom el elsore akkor meg kenyelmes mozdulatokkal amik nem milimeterek ellovom masodjara... amig the melee pockolsz esetleg a 2000dpi-s high sens-eddel...
KINZU cfg (everglide titan monster mat pardon): X tengely 800dpi, y tengely 800dpi,125hz, accel off win sense 2-es vonal, jatek sense 1. ezzel a 180fok fordulasa kb 2 teljes alto a titanon... nekem adja! (a db 3g-nel 1800dpi-n 125hz-n 3 alto volt a 180 fok)
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Khaosz55 #15085 üzenetére
kb par klannal teszteltetik ezeket a cuccokat mielott piacra dobnak... az otthoni piacon ez nem szokas de elofordult mar hogy igen... nekem lanon adtak mar kezembe lezeres egret hogy lojjunk vela es mondjuk meg milyen... hat szar volt... es azutan mikor kezem ala kerultek ilyen olyan lezeres gaming egerek mindben csalodnom kellett... nem az a lenyeg hogy pontatlan mert van amikor valamelyik pontos! hanem az a ban hogy a legtobb hibazik huzos helyzetekben es eat egy gamer nem szereti! legalabbis en nem... szoval szerintem 3g-3.5g infra vagy a jooreg optical....
-
iamthesonar
aktív tag
nincs valakinek egy mukodo elado Razer Pro|Click v1.6? megvennem azonnal!
-
iamthesonar
aktív tag
nyunyu: csak mondtam valamit... mindenki tudja hogy a markat es a marketinget fizeted meg ezekben nem a technologiat... sajnos...
wolf: az nem lesz hanem mär van es itt rendelkezunk egyel tokeletes masolata a kinzunak leszamitva a plusz gombokat meg egy-ket vonalvezetest. jatek kozben ugyanugy teljesit meg ha nem is fpsre van mint mondjuk egg hinzu vagy egg razer es sok szempontbol jobben tetszik minnt a logik...
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Khaosz55 #15019 üzenetére
"Ha megnézzük a gyártókat a karmos egerek mindig legalul vannak. Fullos egerek általában tenyeres egerek."
not... szerintem ez nem igaz.. mire alapozod? mert olcsobb??? hat Ami nagyobb tobb anyagbol van es tobe kerul... predig sokszor nem is er annyit...
a gaming multamra alapozva a legjobb egerek karmosak... neuem szemely szerint a kedvencem a razer diamondback 3g... az elott nagyon szerettem a sima diamondbacket.. de most ratalaltam a steelseries kinzura... hat valami k.rva jo szerintem!!! konnyu, kicsi, kezre all es Ami a legfontosabb nem tudom kiakasztani egyk beallitason dem a senzorat!!! hihetetlenul jol alkalmazkodik tobb fele felulethez is a kis optical sensor. mindenkinek csak ajanlani tudom... az egyetlen kivetni valom hogy a drivere sokkal jobb a rauer egereknek... es a 3g infra is jobben tetszik valamivel de ezen kivul semmi hibaja es nem tudok rola rosszat mondani... keves a bomb vegyel steel series diablo 3 mouset az is egg kkinyu kb plussz gombokkal... csak ketszer annyi...
-
iamthesonar
aktív tag
Sziasztok ragcsalo tudorok!
eleg regen nem volt szerencsem a topikhoz az egyik orszagbol masikba koltozesem miatt....
elsosorban szeretnek gratulalni regi baratomnak a hasznos es fontos elso hozzaszolasaert!!! ez mar nagyon kellett mert ahogy olvasgattam megszuntek a verpistike problemak!!!! el sem hiszem hogy csak ennyi kellett hozza
gratula [oWn]f4te!!! ha magyarorszagon jarok beugrom egy teara meg jofajta szivarra!!!!
ami az utolso 2 oldali problemat illeti en nekem nemreg volt szerencsem egy G400hoz... azt kell hogy mondjam szerintem jelenleg a legalkalmasabb jatekra a logitech kinalatabol!! nalam verte az osszes logit amit eddig probaltam (es eleg sok volt)!!! az egyetlen bajom vele meg mindig hogy szamomra kenyelmetlen...de az uj szerelmem amit nemreg vettem a steelseries kinzu!
egyszeruen imadom!!! buta drivere van tehat meg mindig a razer diamondback 3Gnel a pont (meg hat a 3G infra az csucs fasza szerintem) de a formaja a sulya a gombjai egyszeruen nem kell jobb kategoria.... lehet tamadni hogy csak 3 gomb meg led optika.... 3 gombbol jateknal kettot hasznalok loves zoom pont eleg... az optikarol meg csak annyit hogy meg nem sikerult kiakasztanom mukodik minden variacioban hibatlanul 125-1000hz.ig 400-3200dpi-ig gyorsitassal gyorsitas nelkul... szerintem nagyon jo vetel!!! de mondom ami leginkabb tetszik a sulya meg az alakja majdnem diamondback de megsem... inkabb egy Ms 1.1 kicsinyitve diamondback fogassal pihe konnyuseggel... szerintem tuti!!!
ha legyartanak 3-3.5G infraval nem vennek mast csak ezt!!!Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
iamthesonar
aktív tag
van bizony de biztos nem fogom 8000ert venni amikor van egy csomo hely ahol hazhozszallitassal egyutt is csak 4500...
8-9000ert inkabb steelseries kinzut veszek vagy ms 3.0at azok tutik...
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
válasz csabiks #9226 üzenetére
rossz kategoriat valasztottal (genius es a4tech... ocskasagok tobbnyire)....
nezd meg a microsoft sidewinder x3-at vesztenivalod nincs a szarok utan...Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
iamthesonar
aktív tag
válasz jaffa 2843 #9218 üzenetére
az nem egy rossz valasztas...
-
iamthesonar
aktív tag
attol fugg ki szerint az... szerintem (es meg par eleg jo gamer szerint is) a G500 egy nagy rakas sz@r az emlitettekhez kepest (arban es ertekben nagyon nem eri meg!!!)... amugy amiket mondtam kb csak a kinzunak nincs 3nal tobb gombja a 3.0 meg a DA +2sek es szenzor ugyileg oda rakatjak siman a G500at...
jaffa 2843: a kiborg darabhoz volt szerencsem... annyi bizbasz van rajta mar hogy szabalyosan felkur hogy nemtudod olyan helyre rakni rajta a kezed hogy ne idegesitene valami rajta... azon kivul hogy ocsmanyul nez ki meg a szenzor is hagy magan boven javitani valot...
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
válasz jaffa 2843 #9205 üzenetére
a G500nal mi jobb 10-12k ert? pl. ms 3.0, steelseries kinzu optical, razer death adder v2. ezek tutira sokkal jobbak szeleskorben mint a G500...
minden egeret lehet claw grippel fogni... a "nagy" egereket is ugy fogtam mindig...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
iamthesonar
aktív tag
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Kassadin #9194 üzenetére
persze hogy van... csokken a valaszido... 1000hz=1ms responze time, 500hz=2ms, 250hz=4ms, 125hz=8ms... a valasz ido fontos a szenzi belovesenel is! sokat szamit a gyors/lassu mozgasoknal mennyi a responze time...
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Synthwave #9190 üzenetére
multkor par lappal ezelott amikor vitatkoztunk a gyerekkel a g500rol... o nem erti minek baszodok ezzel a win7 bellitasosdi ritualekkal mielott leulok jatszani egy egerrel... hat azert hogy ne kelljen ilyennek baszodnom kozben amikrol az utolso 2 oldal szol kb... akkor most ki a hulye ? aki baszodik vele vagy aki csak bedugja es utana magyaraz...
-
iamthesonar
aktív tag
válasz frango13 #9160 üzenetére
en negyjabol az osszes mx518at 125hz-n hazsnaltam ami a kezem alatt volt es soha nem volt baj vele... es mas ismerosom se panaszkodott soha ilyenre pedig125-250hz-n hazsnaljak a legtobben... valoszinuleg egyedi bug a te peldanyodban... de ha 500hz-n nem csinalja es azon szereted akkor kb mindegy is..
-
iamthesonar
aktív tag
válasz tibi140 #9189 üzenetére
jo e jatekra? kifejezetten gamer eger! 5 ezerert otthagyni lenne vetek igazabol... az abyssus 3.5g infra senzorral rendelkezik ami szereny velemenyem szerint jelenleg a legjobb a piacon az optikasokkal es a lezerekkel szemben (a bluetracket meg nem probaltam). az abyssus fasza eger ha neked jo a fagasa!
-
iamthesonar
aktív tag
a paddal egyetertek. a tobbivel nem. probalj ki valami minosegit is... utana majd remelhetoleg latni fogod te is azt amit altalaban csak en meg a hozzam hasonlo noobok erzekelnek...
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Dobbanto #9043 üzenetére
hat haver sajnos hazankban kicsiny retek magyarhonban mar egy jo ideje nem jutsz hozza effele kincshez... a legkozelebbi szlovakia... azt hogy mennyire korrekt a gariztatas azt nemtudom... nekem az osszes egerem boven gari idon tul hibasodott es mindegyik garija a pixelbe szolt...
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Dobbanto #9035 üzenetére
az ikari is meg a diamondback is jo egerek szerintem... en amiota letezik diamondback azt hasznalok... eleinte az optikasat manapsag a 3G infra senzorosat. (amiota kijott a 3g) azt kell hogy mondjam en eddig ezzel vagyok a legjobban megelegedve mint gaming eger.. a legjobb kaszni fogasra szamomra a kenyelem netovabbja es csak 90gramm az eger.. a driver sajnos kell mindkettohoz kulonben egy csomo dolog nem hazsnalhato rajtuk vagy nem lesz allithato... de ezt ne band mert a razer driver igenis fasza es hasznalhato es nem hulyiti be az egeret... szenzor ugyileg azthiszem bizonyitott nem kell ecsetelnem minek a lekovetesere alkalmas a kicsike... (itt megemlitenem hogy az ikari optikal is jo!!! de az ikari laser mar hagy maga utan kivetni valot) klikk meg oldalso gomb problemak nalam soha nem akadtak az egerrel azok muhiba nemkul halkak maradtam es nem mentek tonkre egyiken sem... (2004-2011 3 ilyen egerem van aktiv hasznalatban abbol 2 eladva de meg hasznaljak!) ami a razerekben tipikus hiba a legtobben hogy a kabel hamar torik... ez attol fugg ki hogy hasznalja es mennyire vigyaz ra... a celluxot meg hirbol sem ismero spanjaimnal a razer madzad kb 2-4 evig birja toresmentesen... nalam az elso madzag problemak is 4 ev utan jelentkeztek!!! a masik legnagyobb razer hiba hogy a klikkek behulyulnek.... mikrokapcsolok sok razer tulajdonosnal szorakoznak... hat en nemtudom igaz is meg nem is... a regi sima diamondbackeknek az egyik 2004es a masik 2005os egyik mai tulaja sem panaszkodott a klikkekre meg... nekem a 2006os db 3g-n iden jelentek meg a klikk hibak... mondom ezt ugy hogy azert ezekkel ha napi 6000 golyot nem lottem ki veluk akkor semennyit... szoval relativ amit a razerrol hideget meleget lehet olvasni... en azt mondom a legjobb eger es ami idoket helyen kent irnak hogy eddig birja nevetseges!!! ha vigyazol ra es mellete napi 6 orat warokon nyuzod akkor is kb 5-6 ev az elete...
-
iamthesonar
aktív tag
igen ugyan az az optika. DE! a driver at lett irva es a firmwer is... az eger alkalmatlan lesz jatekra mert a motort moddoltak es nem alkalmas gaming moovement lekovetesere... vagyis alkalmas de hibazik sokat. viszont en haveromet PS meg CAD alatt nem tudtam megfingatni. nem hibazott egy pixelt sem (nemugy mint game alatt)... en sem tudom miert.. de nyilvan a razer mernokei nem hulyek at optimalizaltak gamingrol workingre hogy eladjanak meg egy szeriat... es egy remek egeret valasztottak ehhez
amugy meg persze logi es gagyibajt szenzor ennyit tesz... nem veletlenul mondom hogy nekem nem tetszik amiket az ocskak produkalnak de az emberek nagyresze ugysem hiszi el ugyhogy nemis erdekel mar annyira... ugysem fogja fel sem a szeme sem az agya amit lat...
-
iamthesonar
aktív tag
válasz MarioAna #9002 üzenetére
ez badarsag.... a DPI-t mindig ugyan azon a keresztmetszeten nezi (hiszen a szenzor nem lesz nagyobb fizikailag) az eger, csak azt allithatod be hogy 800 vagy esetleg 2000 pontot fenykepez ugyanakkora teruleten (ettol valtozik a szenz)... nyunyu-nak van igaza ezt hivjak eger gyorsitasnak...
Tendd: ha ki akarod kapcsolni teljesen az egergyorsitast nem eleg kiloni a ramutatas pontossaganak javitasat de az legalabb nagy mertekben lecsokkenti 1-re. pgotoshopnal meg minnel feljebb veszed az egeret dpi ugyileg annal nagyobb a veszelye hogy atugrik par pixelt... nezd meg ezt az egeret rendelni meg lehet a kornyezo orszagok webshopjaibol... az ar felsohatara is nagyjabol az abyssusera jon ki szallitassal egyutt. ezt az egerete mernokonek es egerrel rajzolgatoknak terveztek... (igen tudom hogy jatekra lett de ez koppintott dolog ezzel az egerrel nem lehet jatszani pedig egy diamondback de viszont tutira jo arra amire hasznalnad)
-
iamthesonar
aktív tag
az izzados dolog relativ. akinek izzad a keze minden egeren izzad a keze tokmindegy milyenm a felulete... en ami egereket eddig kiprobaltam szinte kivetel nelkul volt mindegyike 2 anyag baritas gyanant es altalaban akar palmos akar clawos a fogasod van olyan pont/felulet az egerekan altalaban ahol nem csuszik. az mx518 pl a felsoreszben csuszik de oldalt ahol az erot kifejted kevesbe csuszos a felulet. anugy qck+al nagyaltalanossagban az osszes eger ki van bekulve. ha az mx-en izzad a kezed a 3.0an is fog... de tegyuk fel atlag cuccokra hasznalod az egeret es losz vele meg jatszol is es ahogy a termeszetes elhasznalodason kivul vigyazol ra akkor az mxbol nem nagyon lattam meg 6evnel regebbi fullosan mukodot mig a 3.0bol nem ritka a 8-10eves peldany.
[oWn]f4te egere kb 3 ve van nala elotta az enyem volt es kapott rendesen .. utanam meg hasznalta egy srac 2 evig viszakerult es utana adtam el.. most kezd szegenynel rakoncatlankodni a mikrokapcsolo...
-
-
iamthesonar
aktív tag
igen az eliras eliras volt bocs.. szerintem ne vitatkozzunk ezen tobbet mert ertelmetlen.. en tudom hogy hibazik mert a sajat szememmel lattam te allitod hogy a vilag legjobb cucca... ez nem vezet sehova... az elozo irasod bizonyitja hogy kb semmit nem ertesz hozza csak teszteket nezegetsz... hagyjuk is a vitat szerintem a az mx518 is meg a g500 is szar de az mx legalabb hasznalhato az en beallitasaimmal!
aki akar ugyis g500at vesz...
[ Szerkesztve ]
-
-
iamthesonar
aktív tag
válasz frango13 #8889 üzenetére
vegyel hyperglideot vagy skatezt.. a goliathus jo pad es mx518 jo eger. mukodnek egymassal korrekten. ha nem a tappancsokkal van bajod javaslom a szilikon spret ovatosan miutan letisztogattad...
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
kieg: a gyorsulasos ironizalasert sorry... nagyjabol igazad van a fizika elmeletben de sajnos a gyakorlati megnyilvanulasa nem ilyen a mozdulatoknak a kepernyon... elmeletben lehet valami ennyi es ennyi es ez lehet ugyanannyi 20 es 2 centin csak a vegeredmeny szamit nem oda megy majd ahova kellene neki... mert gyorsul... de meg lehet ezt is szokni aki nagyon nagy reflex fighter...
-
iamthesonar
aktív tag
tenyleg? hat szerintem igenis szamit gamingnel a suly... nekem a szamomra legjobb (kedvenc) eger az 90gramm. napi ha 6-8 orat fogod es cibalod akkor igen is szamitanak a 10 grammok... hat nemtudom nekem kellene e a suly hiszen ha az osszes nehezeket kiveszem akkor is nehezebb 90grammnal... akkor minek is a sulyozas???? az a 10+ eves jatek megjelenese ota kint van a WCG-n. mirol beszelunk??? az hogy az operacios rendszered hogyan kezeli az egeret az teljesen fuggetlen attol milyen alkalmazast futtatsz a gepen lehet az a barbie fashion designertol a crysis 2-ig. a program nem tesz kulombseget golyos es sugarhajtasu eger kozott. a beviteli eszkoz infoit az oprendszer reagalja le nem a szoftver. itt csak megjelik es latod mit iranyitasz... most a moovement peldak azert jok amiket hoztam mert csak az tudja megcsinalni aki gyakorolja stabilan vagy pedig az aki hasznalja is.. 7 ev versenyzes utan benne van a kezemben nem szoktam elbaszni csak nagyon ritkan.. hiddel minden baromira rendben van.. tudom hogyan kell egy egeret tesztelni azert baszodok a kulonfele beallitasokkal. (de ahogy elnezem eletedben nem csinaltal ilyet) elolvastad hogy ez a legjobb a piacon vettel egyet mert sokan hasznaljak es hypolod te is... nem erted miert szorakozom win beallitasssal? hat hogy mukodjon az eger es ne csinaljon nekem felesleges dolgokat.. a driver is winbeallitasokat ir felul... minek a driver ha felulirom magam a winben -1 folosleges program ami ha lenne kb olyan dolgok beallitasa szolgalna csak amiket nem hasznalok.. menetkozben allitani a dpi-t??? legnagyobb hulyeseg szerintem +2 szarul elhelyezett idegesito gomb... a jatekon tehat nem mulik milyen hardvert hasznalsz beviteli eszkozkent... (nyilvan egy skennerrel vagy egy webcammel nem fogsz quake warsozni) miert allitom kulon a horizontalis es wetikalis erzekenyseget? mert igy szoktam meg es jobban tudok loni vele. legalabb 4-5 db g500at probaltam es mindegyik ezt csinalta ha belottem rajta a szamomra optimalis korulmenyeket. miert? ha miert?? magyarazzad akkor mind a 4-5 darab szar volt meg poros??? vagy csak egyszeruen hibazik az egertipus....
Ribi: meghajlok tudasod elott... az en tudasomrol meg lehet reklamalni a BME matematika es fizika es mechanika tanszeken hogy miert engedtek at 4es jeggyel (muegyetem R epulet)... biztos a professzoraim nem vagjak annyira mint te... egybekent a rantas es a rangatas kozott van kulombseg... (min. 15cm)
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Kassadin #8925 üzenetére
alapbol ha visszaolvastok sokat ebben topikban (irkalok egy ideje) akkor csak olyan egerrol irok konkretan kijelento modba amiket mar probaltam vagy tok atlag egerek (not for gaming of course...)... amiket meg nem probaltam es megis hozzaszolok az mind felteteles modban van... tehat sajat velemeny, sajat tapasztalat, sajat igenyek keretein belul igenybevett dolgokrol irok. (pont leszarom milyen a gorgolye. az elso szerias razer diamondbacknel lettem razeres es kiszedtem konretan minden gombot a jobb es bal klikk kivetelevel... amit nezek: egyenyi! KENYELEM, szenzor minden korul meny kozott es jobb gomb bal gomb.)
telya: technikailag ujabb generacios ebben igazad van... de papiron egy roccat kova is jobb eger mint egy microsoft intellimouse explorer 3.0... de azert aterzitek mennyi a kulombseg ugye? en azt mondtam a vitamban hogy az mx518 jobb eger mint a g500. ezt az allitosomat szigoruan tartom is. (csak hogy tudd amugy utalom a logitechet volt jopar sokaig! es azt kell hogy mondja annak ellenere JO! egerei vannak!!!) azert nem szeretem oket elsosorban mert kenyelmetlen a legtobb. azonkivul nehezek szamomra (sulyozhatosag es plussz suly minusz pont). a gombok jobb helyen es alakban meg tapintasban az en fogasomnak megfelolen az mx518 +1. eddieg a keet fo szempont 2:0... ha visszaolvasol talalsz hozzaszolasokat es linkeket hogyan jatszok nagyjabol megnezed. ez ha ugyanugy akarod beallitani a ket egeret annyit tesz: (miutan fogsz egy everglide titant vagy egy xpad ct-t nagymeretben)
1. counter-strike 1.6: sensitivy x:1.175 y:1 mouse_accel 0 (off) (640x480 32b, 150fps max 30ping) enyi egyenlore eleg...
2. rakok drivert az egerek hez, ott is kikapcsolom a mouse accelt winben is (csuszka balrol a 3dik vonalon), kikapcsolom azokat a gombotak driverben amik nem kellenek game kozben es beallitod oket usbpatchel vagy anelkul. mx518: 250hz g500: 400hz. miutan elhelyeztem a csuszkakat ahogy akartam elmentem oket nalam az a lenyeg hogy az xa-nal 0.175 vel kissebb legyen az ya). windos kulon menti az ilyen jellegu beallitasokat kimasolod miutan execelsz winben egy mousefix.reget. ha ez megvan letorlom a drivert mert a driver felulirja a win reget a beallitasaival). ujrindul ezuttal csokkentve mod ugyileg adminnal. felulirom a windows filet az enyemmel. elmentem sok yes... use for all stb... ujraindul a pc az en snes beallitasommal
3. atlag felhasznalok (+1+1) jatszok... kis poenkodas a photo shoppal (megjegyzem +1+1 ponz mindket egernek).... jatszok... valamikor hazi dolgozat is van akkor autocad 2010 mechanic (+1+1).... jatszok... atlag felhasznalok... jatszok... uhh ponekodas 3ds max 2009 designnel mert fless sima kockakra hulye elbaszott fizikakat modellezni es utkoztetni oket (+1+1)... jatszok... atlag felhasznalok...
4. valamennyire hozzaszokok az egerhez.alap eset: kis gugolva atferos maga speremes lyuk... ugyan azzzal a mozdulattal (ket eger szenzije stabilan egyforma) az mx518 10/9 atugrik g500 10/4 (magyarazzam meg?? pislogok ember magyarazza a logi) /+1mx
bunny jump: mx518 siklik a karaktermodell halad. g500 a karakter veletlenszeruen megall holott a mozgass allando es stabilan ugyan az. tehat megall es belassul ujra kel gyorsitani. /+1mx (logitech? magyarazat?)
az emlegetett rantases finomcelzas: nincs accel tehat nem gyorsul mindig ugyanazzal a sebessegel mozog a celkeresz akarmilyem iranyba kuldom begyakorolt tavolsagu huzasoknal fix szogeket fordul az elorehez kepest (itt meg mindketto eger egyforma)... "kissebb" mozgatasnal (teljes qck mini) amikor a celkereszt kevesebbet mozog a moncsin mint 2cm..(fejre korrigalo mozgas tulhuzas eseten ) na ennel is van gond a g500nal. valamikor megall egy egy masodpercre amit nemtudok mire velni de utana meg tovabb... rendkivul zavaro... /+1mxezeket tobb peldany hasznalata utan mondom es mindegyik csinalta...
mx518 vs. g500 by iamthesonar
9-4most ha szerintem jobb az mx518 hazudjam azt az embereknek a topikban hogy a g500 a jobb a (az en) velemenyem szerint??
nyunyu: altalaban azokra szoktam irkalni amik gamer egerek irant erdeklodnek es szigoruan odairom hogy abban es felhasznalasamodban ezt a hibat produkalja es ez amit en mondok nem... ennyi az egesz... hat gamingre meg az 5000es arral eddig a vmo a legjobb ar ertek aranyos szerintem. 10 pro gamerbol 10 egy wmo 1.1, egy a4tech x-710, gigabyte gm-6800 (a modellek hasrautes szeruek) kozul az MSt valasztana szerintem... a wmo oskuvulet ez igaz de amig a wmo az wmo addig vettel 3-4db 3-4ezer forintos "gamer' egeret. akkor ott tartutnk hogy 3*3000 az 5000 ellen... melyik eri meg jobban?
[oWn]f4te: en nem tapasztaltam negativ gyorsulast a G500al...
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
MarioAna: a ma jatszo CSsek legalabb olyan jok magyarorszagonm mint barhol mashol... a kulombseg a hypeban es a forintban van... ha annyira nepszeru volna jatek mint pl koreaban akkor itthon foallasban jatszananak sokan es kulfoldon is indulnanak a fizetesbol vagy a sponzori osszegekbol... mi sajna osszedobtuk a penzt de volt olyan is hogy kifizettem 25000et hogy elmenjunk egy gody lanra mert a tobbieknek nem volt penze... szoval vannak magyar vilag szinvonalu jatekosok csak nem jatszanak napi 8-10 orat mert mast is lehet csinalni amiert meg akar fizetnek is...
cellpeti: KODIAKot szoktam latni steam friendsbe "in-game" szoval tutira jatszogat meg ha nem is komolyan csak mixelget...
ll-kobe: igen a lezer szenzorok tobbnyire szar sajnos ez a tapasztalat... eddig 2 olyan egerrel talalkoztam ami lezeres es kurvara adta. mindketto microsoft es NEM gamer eger volt... szoval engem komolyan erdekel a sidewinder X3 mert MS is gamer is... lehet hogy jo!!!!
frango13: akarki akarmit mond a mai napig az egyik legjobb GAMER!!!! eger az MS WMO 1.1...
Kassadin: az ikarit nagyon is sokan megvettek amikor kiadtak... lecsereltek mert nem tetszett tobbnyire az elso szeria senkinek (es nem vettek a faradtsagot kiprobalni az uj seriat...)... DE! az ujgeneracios ikarik szerintem faszak!!! en lottem sokat AndreWAR egerevel es nekem bejott ( a formajat leszamitva)! a lezeres ikari es az optikas ikari kozott eg es fold a kulombseg amugy.... teljesen mas jatekstilust kivannak holott ugyan az az eger...
telya: kinek a pap kinek a papne... szerintem is az 518 sokkal jobb vagy mondjuk ugy "az en skillemhez optimalisabb" mint a G500... sajnalom de nalam nem birta... az a sok cucc amiket te hasznosnak belyegzel szerintem felesleges ostobasagok egy gamer egeren.. de minden masban tok hasznalhatonak sot hasznosnak titulaljak oket... (en meg a gorgot se hasznalom az egeren 2 gomb azt csaaa. winben is ritha gorgozok...)
Ribi: hagyjuk mar ezt a gyorsulast... 20G... sirva rohogok.... az urhajok sem kapnak sokszor ekkora terhelest majd te csuklobol berantod.... csak szeretned... amugy alap fizika altalanos iskolasok is tudjak hogy a gyorsulas vektomennyiseg jele kis a. a=v/t...(lehet hianyoztal 5dikben a fizika orakrol) vagyis ahogy az egyetemen is mondtak dimenzioja hosszusaga osztva az idovel... akkor miert is nem fugg a gyorsulas a centimeterektol??? ja amugy a komolyabb arcok akik szeretik az extreme sportokat mint en azok alapbol mar a windowsbol is kiirtjak az egruk gyorsulasat es NEM gyorsul semmit... en is ilyen vagyok.. tehat az altalad emlitett G500 ha nem gyorsulhat elkezdi teleportaltatni a kurzort vagy ugralgat (20G-s rantasnal de mivel nincs gyorsitas hiaba rantasz 20G-t nem fog gyorsulni). es bizony gyorsitas nelkul is pontosan kovethetne az utat amin huzod de sajna nem teszi. pedig csak annyit szeretne tole az ember hogy oda hordjon a fegyo ahova iranyitom minden fele sebessegvaltozas nelkul... kar erte igeretes darabnak tunt... 20G beszarok.. meg 5 is sok... egy 20G-s rantasnal fizikailag leszakadna csuklod ember es benne a csudas G500addal a falnak csapodna...
(erdekesseg: 11G-s gyorsulassal mar el lehet hagyni az atmoszferat)
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
válasz iamthesonar #8856 üzenetére
kiegeszites: sok a razernel is a szar konstrukcios hiba bizonyos modelleknel...
-
iamthesonar
aktív tag
erdekesseg keppen:
"verpistike" iamthesonar megveszi az elso razer diamondback magma tipusu egeret. elso fogasra tudtam hogy ez lesz a favorit kaszni .. az oldalso gombja annyira nem tetszettek ugyhogy ki is szedtem oket azonnal. kesobb a gorgot is kikaptam mert isten tudja miert de zavart... na azt az egeret csak annyi hasznaltam hogy 4 ev utan nem mikrokapcsolot hanem gombot kellett rajta cserelni mert atjukadt a muanyag annyit nyomkodtam kicsereltem ment tovabb... kesobb valamivel kapott egy MS IME 3.0 zsineget mert megtort az ove. ma ez az eger meg mindig el es 7 eves pedig kapott hideget meleget ( jOINT nevu jatekos hasznalja aki 6 eve inaktiv de hobbybol lovoldozik meg). epic darab a razerek kozott(a masodik frost blue diamondbackem BiTHuMeN-nel van jelenleg es 2 evvel kesobb vettem mint a masikat. ezt nem trancsiroztam 5eves hibatlan)
a razerek a valosagban szivosabbak mint azt az atlag net tesztek meg osszehasonlitasok mutatjak.
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Kassadin #8851 üzenetére
a razer abyssus teljesen szimetrikus jobb es balkezeseknek. egyebkent a kedvenc egerem tovabbfejlesztett 3.5G infra szenzora van benne ami szerintem szinten finom darab. nekem eddigi tapasztalatok alapjan a led optika a lezer es az infra kozul ez valt be legjobban. sokkal szelesebb a szenzor felhasznalhatosagi kore. egerhez kepest eleg nagy tavokrol is jol erzekel eleg sokfele feluleten. (de meg a bluetrack szenzor kiprobalasa varat magara az is lehet hogy fasza!) az abyssusra egy rossz szavam nem lehet nekem tetszett tette amit tennie kell. az hogy mennyire tartos nemtudom megmondani. de a tipikus razer hibak elojohetnek ennel is. (kabeltores, mikrokapcsolo behulyules. nekem a roccsá hasznalt razer egereimnel is kb 3-4 ev utan volt klikk baj es kabeltores ami duplaja az atlag idonek amit irkalnak...)
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
válasz MarioAna #8827 üzenetére
hat nemtudom hogy ugyan arrol az egerrel jatszottunk e...
en 7 evig 1999 szept- ota vilageletemben nem jatszottam mast mint CS (napi 4-10 ora akkor) mar nem jatszom tobb mint 4 eve... en tudom milyen a magyar elvonalban kuldeni es azt is tudom hogy milyen szintem volt es van a magyar CS jelenleg.
regen: sok volt a jo skillel megaldott ember csak magyarorszag CSORO ezt szponzoralni. akik itthon ezzel hiresek lettek mint pl a KODIAK vagy b3aST vagy Predator4, flav, kuLi, piki, Gody, DoZeR (es meg sorolhatnam...) azert oket sokat "segitettek" (foleg anyagilag). pl a bazsi meg gabi gepe atlagban mindig 60-70ezerrel (es 40fpssel)volt jobb mint az enyem (DoZeR pl azert tartott 1-2 qck minit hogy arra izzadjon az alkarja...)... DE ami a legfontosabb hogy nem voltak agyatlanok. 99-2006 kozott a legnepszerubb egerek: razer diamondback, logitech mx518, ms 1.1, ms 3.0... szinte kievetel nelkul mindenki ezeket hasznalta.. a lanokon nem lattal mast (GPS, EarthQuake, ELTE, Bacup) .. szerinted veletlen?
most: azt latom STEAM nelkuli emberek jatszanak CSt kulon ligakban... tiszteletlenek nagypofajuak es tul sok viva TVt meg cartoon networkot neztek. egy kettonek van skillje nem rossz akar vilagszinvonalu is.. de te kikuldenel egy visito kis 17 (agyilag 12) eves seggfejet a wcg-re hogy magyarorszagot kepviselje akinek minden masodik szava a bzd mg meg a krv nyad es csiter amikor o lo jobbat...en nekem van szemelyes tapasztalatom X7el egy haverom aki nem lott rosszul soha (natural talent szem-kez koordinacioban) de sosem jatszott csak velunk a suliban es mindegy min... neki van egy ilyen egere es o pl azert vette mert neki tetszik.. nem azert mert jatszik.. az informatikai szintje kb annyi hogy megtudja nezni az emailt es facet.. ha elinditod neki a warcraftot elvan vele... szoval en jatszottam azzal az egerrel nala kb 1 orat... cod4- tok eselytelen... futasbol kiugros trukkos gyerek akartam lenni hangsulyozom nem tudok codozni de hosszabbat ugrani strafes mozgasbol tudok.. meg loni is picit . nos amikor futok mar rajtavagyok az iven meg lekoveti de amikor mar elrugaszkodok csinal egy olyat amikor fordulnek egy 90fokot a levegoben sarok moge rantok nemmozdul visszarakom az egeret a padra megint mozog... CS-tok eselytelen. itt mar low a szenz (tehat 180fok az qck heavy pad atlojan 3 huzas) elegge. nagyjabol ugyan ilyen strafelos sarokbol kiugrok levegoben 90fok sarok moge ugras... az eger: rantas 1 no rection. visszarakod a feluletre a masodikat leveszi jon a 3 no rection... koszonjuk X7... ennyi no reakcio timeban 3szor lonek le meg meg villognak is... ami viszont elonya a tobbi x szeriashoz kepest kijavitottak a kurzor "lagg effektje" amit nemtudom hogyan de rendszeresen kihoztam belole ezzel mar jobban "lehet" celozni. igy jatszal egy 4000es a4techel.... amikor ott a 3000es ms sidewinder x3 ami allitolag eleg jo hangsulyozom MÉG! nem probaltam de varommar a talakozast)... de minek is beszelek microsoft es a4tech.. melyik ceg a nevesebb az informatikaban? es melyik szan tobb penzt jo cuccok fejlesztesere es melyik a kina tomeg gyaros...
-
iamthesonar
aktív tag
azert erdekel ennyire az az eger... 3000ert best buy kb. es amiben biztos vagyok meg ha nem is tokeletes a lezer szenzor hogy a microsoft nev tuti jobb egy ugyanilyen ketszer ennyibe kerulo genius vagy a4tech szenzornal... ha ki tudnam valahol probalni megtudom mondani hogy az en szenzemmel hibazik e.
Daert: az mx518nak szerintem nem a kabel volt a legnagyobb hibaja hanem a talpai meg a mikrokapcsolok... az ismerettsegi koromben nagyon sok ember lo aktivan mx518al de soha nem a kabel volt a gond hanem a hamar kopo talpak es bal-jobb klikk baszodas... de ezek a hibak kb. 3-4 evnel oregebbeknel jelentkeznek.
Kassadin: rendelni lehet. meg lehet talasz meg elfekvoben egy-ket magan szamtech boltban 4-5 ezer forintert. amugy gyartjak meg folyamatosan oket csak nem ertem magyarorszag miert nem kap soha jobol...
-
iamthesonar
aktív tag
egere es embere valogatja hogy hasznalja.vannak olyan egerek amik faszak pontosan addig amig a driveret fel nem rakod... (pl: mx500 mx510) bedugod mukodik es ha felrakod driveret indokolatlan hulyesegeket csinal utana...ez van... de vannak olyan egerek is amiknek igazi arcuk csak a driverrel jon elo es jol mukodik (pl: rezer diamondback steelseries ikari optical)... es vannak azok az egerek amik ha felrakod a drivert hanem mukodnek tehat a te izlesed dont (pl: ms 3.0 1.1)... de az en velemenyem szerint az intellipoint az egy tok felesleges universal driver... en nem hasznaltam egyik MS-hez sem... folosleges volt...
amugy milyen az X3?
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Kassadin #8795 üzenetére
persze hogy felkapott eger az a4tecg... 15 eve gyart egereket legalabb a ceg... minden ar kategoriaba beferkozott... eloszor a golyos egerek utan kiadta a nem kicsit szar optikasat es ugyenezen optikaval meg az ujabb lezer hullammal elkezdett gamer feliratu egereket gyartani... igazabol csak azok veszik akik lustak es ostobak.. aki utana nez vagy kicsit jobb jatekos az akkor sem vesz ilyet ha 500ft...ar ertek aranyban a legjobb.. csak azert mert amig egy X tipusu a4techbol lejon a futoszalagrol 1000000 peldany addig egy razer Y tipusbol 20000... az egyik a leg csovesebb kis falu szamtech boltjaban is megveheto 4-5k ert amig a razer mondjuk nem kaphato csak "igenyesebb" (ebbe nem tartozik bele a media hulyevagyok (de ez is 20km a lakhelytol) bolt az erosen szep araival...)helyeken vagy neten... mivel az okos nem fog 2 orat buszozni vagy netrol rendelni inkabb lemegy a sarokra a 10 emeletes aljaba a garazs szamtechboltba es megveszi az a4techet 6000ert (amikor 2 utcaval arrebb mar csak 4000 ugyan az)... annyira nagy eger szakerto hogy bedugja es jatszik vele hiba nelkul es utana hypolja anelkul hogy vegignezne az egeret hatha megis van valami hibaja.... ketsegtelen lehet jot loni szar egerrel is nekem egy Sweex tescos 500ftosom van skill kerdese... de ha valaki ertelmesen felteszi a kerdest es ertelmes valaszt kap ra jon egy "high pro" es mondja hogy ez igy hulye meg ugy faszsag...
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Kassadin #8768 üzenetére
hat szerintem ha az mx 518 meg az ms 3.0 jo professzinoalis szinten photoshopra meg meg ilyenekre (itt mar pixelnyi pontok is szamitanak) akkor barmennyire is finom legyen a mozgasod a jatekban a szenzor lehetove teszi mindkettonel a pontos lekovetest (megfelelo egerpad kerdese). a g500 eseteben ez mar nem igaz egyes beallitasoknal es feluleteknel. ha e ketto eger kozott vacilalsz akkor azt vedd amelyik hosszutavon kenyelmesebb fogasra.
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
válasz ForexGuru #8772 üzenetére
Hat szerintem szanalomra sem melto hogy hova sullyedt a new age jatekos tarsadalom! Miert legalja jatekosozol le egy olyan ebbert TE a kb 10 hozzaszolasos ujonc aki lehet kb most kezdi palyafutasat es lehet o lesz a kovetkezo fatality... O ahogy elnezem a hozzaszolasokat sokkal bolcsebben keres hozza passzolo egeret szerintem nalad... nem elolvassa a dobozt es megnezi a "net teszteket"... Olyanoktol ker Velemeny es Tapasztalatot akik esetleg nem jatekosok hanem mernokok, informatikusok, 3d grafikusok, professzionalis illusztratorok, mikroelektronikusok vagy olyan PRO gamerek mint te. O befektetest keres egy egerben es hajlando 4000ftnal tobbet raszanni... akkor minek vegye meg az olyan egeret 4000 ami 1, esetleg nem passzol a jatekstilusahoz 2, 3 eves elettartam max... 8000ert kap olyat ami tudja ugyanazt mint a tied vagy esetleg meg tobbet is es 5-8 evig eger ha megbecsulik... en mar 4 eve nem jatszom mondhatni neha leulok hobby publikra es az agyam eldobom milyen emberek leteznek... mix varokon meg aztan foleg... szegyenletes hogy par oreg cimboraval (akikkel anno jatszogattunk) mixelunk laptopokrol meg p4ekrol 500 forintos Sweex markaju tescos csuda egerrel (van ilyenem ) es 4-6 kor utan kilepnek hogy csitelunk meg kibasznak a szerverrol... ja es nem egy mai ligaban jatszo magat "HIGH PRO"nak nevezo ember engedi ezt maganak es utana mircen irkal hogy ne jaccanak mer ezek csiterek... szanalom...szoval szerintem a new school gamerek tobbsege aki megengedi maganak ezt a hangnemet mint te sehol nincsenek az old fashion gamerektol meg akkor is ha 4000dpi 1000hz-val sokkal jobbat lo... hianyzik beloluk a tisztelet es ahogy te is mondtad no brian tobbnyire. a jatekokhuz kurvara ertenek ez teny de mashoz nem igazan..
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Kassadin #8738 üzenetére
az mx518 az szerintem egy jo konstrukcio mint az ms 3.0... egyik szenzorara sincs egy szavam se jol mukodnek... a sulyuk es nagy formajuk annal kifogasolhatobb az en szemszogembol de altalaban pont azert szeretik oket mert nagyobbacskak.
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
ha igenyeidnek megfelel es nem vagy hardcore game fuggo akkor az az eger meg fog neked felelni.
[oWn]f4te: olvastam a hozzaszolast meg megneztem a linket... hat most minek keresgessek masikat ahol ugyan ezt csinaljak belinkeltem ugyan azt ... tokeletesen szemlelteti azt amit az ellentabor egerei nemtudnak megcsinalni de allitjak hogy jo... de a baj nem az hanem ok nem is hasznaljak igy meg nem tudtak hogy van ilyen is es ugy allitjak hogy az egeruk hibatlan... majd ha ebben a mozgas spektrumbanis kifogastalan az eger akkor aztmondom hogy jo a szenzora hisz birja.. ami meg nembirja arra mit mondjak azt hogy jo fasza kiraly ajanlom vegyetek?? nem... maradnek a sz@r jelzonel...
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
válasz ForexGuru #8695 üzenetére
a G700 meg a te x-718bk egered sem tudja ezt teljesiteni... probaltam mindkettot nem tudtok meggyozni... nemtudja es kesz... de ez nem baj mert tobben jatszanak 6 gombbal meg 3200dpivel... es tudnak loni... en hasonlo keppen jatszok mint a gyerek a videon csak nagyobb pad kene es ugy nem 3 szor kell rantanom mire megy 180at... en nemtudok loni az olyan selejt egerekkel amik nem pontosak 5000dpi alatt csak akkor mukodnek jol ha dobozra irt ertekek vannak beallitva... bocs.. es hidd el en is jatszottam regebben amikor meg foglalkoztam ezzel valogatott szinten...
KaiotEch: a g9x 800dpi-n engem konkretan felbaszott az elobb ecsetelt hibak miatt... nem azt mondtam hogy 2011ben a top eger az mx518 csak azt hogy amit beleraktak erzekelot sokkal ertekelhetobb es stabilabb teljesitmenyt ad le mint az a szenzor amit a G9x-edbe raktak... az meg inkabb szegyen hogy 2011es modell szarabbul muzsikal mint egy 2004es....
Kassadin: a 3.0-val nem jarsz rosszul massziv egy darab es jo a szenzora is...
-
iamthesonar
aktív tag
ahogy erzed haver... en a nagy logitech es razer nevek altal jegyzett lezeres egerektol is kivagyok tobbnyire... akkor biztosan a razer es a logi is szar a te logikad alapjan. a lezernek meg fejlodnie kell! hogy annyira szeleskorben bevalljon minta anno a led optika...
amikor lecsereltem a golyos microsoftot anno a sulibol loptunk meg optikas egereket.. (genius, a4tech) es kivoltam mennyivel jobb vele jatszani csak idegesitett hogy ugral mint a golyos... lattam egy ms im 1.1a kiprobaltam es aztmondtam kukaba a retkekkel!!
egyebkent en az optika es lezer helyett az infra szenzort preferalom (igen ujabb technologia a lezernel) az valt be eddig nalam a legjobban szeleskorben!!!
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Sk8erPeter #8676 üzenetére
a tapasztalat sajnos ez: a haverom mondta es nala ki is probaltam es genius optikai egeremnel sokkal jobb volt trust lezeres ami neki van es en is ilyet akarok... es akkor jon a topikba a kerdes: jatekra javasoljatok valami egeret ami lezeres, 15000ft... es ki van akadva azon hogy jobb egy logitech sima optikas senzor 8000ert. mert a haverjanak 15ezres lezere van hat nehogyma az ove regebbi legyen es raadasul optikas...
persze nem mindenki jatszik!!! ez teny!!! de az is teny hogy az egerek igazi teljhesitmenye az nem ugy fog elojonni a hibaival hogy megveszem az egeret bedugom jobbesetben egy drivert felrakok mindent maxra es kuldom 4000dpi 10es szenzel hogy veletlenul se eroltessem meg magam egy 3x3 cm-nel nagyobb mozgassal...
a lezert azert veszik be lett nagyon anno harangozva mennyivel jobb mint a ledes optika... sokan vettek es ezert mindenbe azt szerelik. amivel bajom nincs addig a pontig amig valaki eroskodik hogy az jo jatekra. hidd el nem (mind) az! atlagos embereknek atlagos felhasznalasra teljesen tokeletesen megteszi meg lesznek vele elegedve!!!!! tehat a lezer szenzor megteszi amig nem akarod komolyabb tervezesre (ahol szamit 0.0001 pixel is) vagy kicsit komolyabb jatekra hasznalni.
ha hobbibol nem lovoldoznek neha neha es nem hasznalnam az autoCAD vagy a 3dsMax neha neha akkor en is valami 3000ft-os lezert vennek mert van beloluk mint egen a csillag. de amig ezek nalam vannak addig inkabb veszek 5000ert ms 1.1-et. remelem erted mit akartam ezzel...
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Sk8erPeter #8670 üzenetére
a lezer jo!!!! mert az atlag ember ettol hightechnek erzi magat hogy otthon van lezer technologias egere... minden felhasznalasban megallja a helyet foleg ha 1 evben egyszer leulok lanozni tipusu ember vagy. o ugy erti ezt hogy gamingre teljesen alkalmatlan a legtobb!!!! es azok a butak akik kiprobalas utan is megveszik ugy hogy jatekosok akarnak lenni hobbibol vagy sportbol... (amikor ar ertek aranyban kapnak ugyanannyiert jobb szenzorral rendelkezo egeret)
azok az egerek mint pl amit te is vettel nem gamingre lettek tervezve!!! hanem tok atlag felhasznaloknak atlag felhasznalasra!!!! arra tokeletesen megteszi a hitvany lezer is... de ha egy jatekos kezebe kerul ilyen technologia akkor ez fogja es atdobja szomszed kertjebe mert nem fog az istennek se ugy reagalni mint ahogy azt szeretne az ember.
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Sk8erPeter #8664 üzenetére
hogyan tud belaggolni?
tegyuk fel hogy a mozdulat maga megtortent fejre rantottad a celkeresztet. ez legyen mondjuk alap helyzetben 125hz -> 8ms... oda is menne a kurzor csak ezalatt a mondjuk +15ms alatt a cel arreb mozog es te nem lelovod hanem a feje melle/moge durrantassz. mire ezt eszre veszed halott vagy gyors kicsi mozgassal korrigalod a mozdulatot es a sok apro gyors rangatas hatasara a kep meg a modellen NEM! de a celkereszt ugy fog mozogni mintha diavetitesen lennel... na azzal celozzal a masodperc tort resze alatt...jatek kozben kiakad az eger...
nezzunk egy atlag normal gaming mouset.. razer diamondback 3g (800dpi, 125hz, wincsuszka kozeptol a harmadikon balra, driver sens xa: 4 ya:3.2 master window controll: 3.5)
akarhogyan rangatod az infra szenzort mozogni fog es lekoveti a mozgatast nagyjabol barmilyen feluleten.
nezzuk pl az a4tech x-718 gaming csodat (beallitasok nagyjabol ugyanazok mindkettonel ki van kapcsolva teljesen a mouse accel). a csuda lezer nemhogy meg a steelpadon de minden mason is a gyors korrigalo mozgasoknal amit emlitettem egyszer csak megall... hosszu masodpercek telnek el a virtualis haboruban es te nem tudsz mozogni amig 3-5 masodperc alatt a lezer szenzor osszeszedi magat es ujra erzekelni kezd.. vilagit meg minden csak eppen nem csinal semmit (mozgas ugyben)... hat baromira jo az a lezer csuda... koszonjuk a4tech (gigabyte, asus, speedlink, trust es tarsaik a csudalatos new age lezer szenzorokat)...Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
iamthesonar
aktív tag
válasz ForexGuru #8660 üzenetére
ar ertek aranyban az a4tech jo eger??? nincs veluk semmi baj??? akkor nyugodtan vegyel olyat 5-10 ezrekert vegyen mindenki a4tech egeret mert ar ertekben jok!
nemtudom sirjak e vagy nevessek ittvan mindketto:
ekkora suletlenseget.. az osszes a4tech silany utanzat...Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Sk8erPeter #8647 üzenetére
nos az egreknek van egy bizonyos alap kesleltetesuk vagy nevezd kesesnek ami az USB portbol fakad. 125hz-1000hz-ig lehet babralni ami azthiszem 12ms-1ms-ig teheto kesesben. ez alapbol nem zavaro meg jatek kozben akkor sem ha 12ms vagy 8ms. erre jon ra a radios egysegnek pluszban a valtakozo kesese ami +5tol akar +20ms is lehetr meg az alapon felul. az mar zavaro keses vagy csak egyszeruen annyit veszel eszre hogy belaggol a kurzor... a baj nem az hogy radios hanem az hogy sosem egyforman kesik a radiojel... (fugg a mozdulattol meg az elemtol stb...) en speciel leszarnam hogy radios jatszanek vele ha lefixaljak mondjuk maximum 12ms-re a kesest de az legyen stabilan annyi! a masodik legnagyobb bajom az hogy altalaban az uj az sokkal kelendobb a reklam miatt. es meg a normalis egergyartok is az eladasok alapjan fejlesztik a technologiakat. mindenki ezert a lezer szenzorokkal probalkozik. szerintem meg nem erte el azt a szintet hogy biztonsagosan semmilyen korulmenyek kozott nem akad ki jatek kozben. a lezer szenzorok tobbnyire alapbol parafaktorok manapsagf mert nagyon sok a gagyi! es az osszes vezeteknelkuli szerencsetlen egy elvetelt jatekra alkalmatlan keves energia felhasznalasu lezer szenzort kap magaba amivel meg tovabb novelik a radio melllett a jatekra valo alkalmatlansagot.
de azert egy sidewinder x8-at kiprobalnek hogy megnezzem mit alkotott a radios technologian a microsoft. (raadasul blutrack szenzor es nem lezer szar )
-
iamthesonar
aktív tag
nyunyu: en is azt mondom ha valamibol tud jot is gyartani fektesse arra az eroforrasait es ne kontarkodjon bele olyanba amibol vackot soznak rad. (konkretan asus, gigabyte)
Sk8erPeter: "a mutternak szant eger" kategoriaban is sokkal inkabb fogok bizni pl egy microsoftban vagy logitechben mint barmely asus giga stb... uccban. eleg sokat egeret probaltam eleg "extreme" korulmenyek kozott cibalva es tudom melyikrol vagyok jo velemennyel melyikrol nem. es leginkabb a szenzort vizsgalva. a tobbi nem erdekel.
Torry: "sok kulombseget nem vettem eszre." az mx518 optikai szenzora es a gigaratyi lezere eg es fold... a logi 1000x kulomb es pontosabb eger. (en nemszerettem mert kenyelmetlenul nagy es nehez)
Feenyx: szerintem azt valaszd amelyik szimpatikusabb de leginkabb kenyelmesebb!
cellpeti: ezek az egerek az otthon leulok a haverokkal 1 evben egyszer lanozni meg jatszok heti 2 orat autoversenyt kategoria jatekra. komolyabb mozgast igenylo jatekoknal sok beallitasmodnal kesnek ugralnak hibaznak tobbnyire. aki szeret mar csak a FUN kedveert is mondjuk neten lovoldozni heti 4-5szor 1-2-3 orat az ne vegyen ilyet hanem valasszon madzagosat jo szenzorral.
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Sk8erPeter #8628 üzenetére
a gigabyte alaplapok szerintem is nagyon faszak!
egereknel amiket ha lehet kerulj el: trust, speedlink, gigabyte, thermaltake, a4tech, roccat, saitec, asus, genius, stb. (most csak ennyi jutott eszembe ) mert ocskak! lehet kenyelmesek meg ilyen olyan dolgok vannak a dobozara irva... de a szovegek fele olyan parasztvakitas ami egyszeruen hihetetlen. az meg megint mas kerdes hogy ra van irva ez meg az de az eger nem tudja technikailag teljesiteni... most akkor erdemes olyan gyartotol venni akarmit is ami mar alapbol atver teged a reklam szoveggel? NEM!
-
-
iamthesonar
aktív tag
válasz KaiotEch #8588 üzenetére
a g500 es a g9x ugyan az mas kontosben. ugyan az a szenzor... a sima g9 e sokkal jobb... (de szerintem mindketto hanyagolhato... 3ad annyi penzbol veszek inkabb olyan egeret aminek valoban jo a szenzora)
-
iamthesonar
aktív tag
hat en is kivancsi leszek mit mondasz majd az egerre...
KaiotEch: melyik razer eger nem all kezre van egy csomo... amit en ajanlanek az az hogy soha a budos eletbe ne vegyel gamingre gigabyte egeret! sajnos konkret egeret ami tudja 4d wheelt nemtudok ajanlani en meg a sima gorgot sem hasznalom .
F34R: hat nem tudom... en szerintem a G9 (ami szerintem sz@r!) az messze jobb barmelyik rokkat hipertulhypolt fostalicskaknal (kone, pyra). de aminel tutira szinten jobb az a G500... ezek a mostansag kaphato legjobban tul hypolt "divat" ocskasagok. ha jatekra veszel egeret nem kell 20000et kiadnod valamelyik divat szarra... 8000ert vannak sokkal de sokkal jobb egerek!
cellpeti: mitszolsz a razer deathadderhez? ami nagyobbacska es +2 gombos en ezt ajanlom. de jo meg az abyssus is (3 gombos csak).. az orochi meg a tobbi lezeres csoda... hat nemtudom... egyik sem valt be tulzottan... kiforratlan a lazer szenzor mind a logitechnel mind a razernel (a rokkant egereke meg egyenesen veresen jon le a futoszalagrol) szerintem ha a top gamer egerek nezzuk. atlag felhasznalasra elmennek de jatekra nem ajanlanam egyiket sem!
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
a razer egerek ugy mennek driveren atirom a .cfg filban a parancssort amire akarom es utana azon fog menni mert a razer driver felulirja a winben .reg filet. az microsoft sidewinder x3 drivere is ezt csinalja vagy alapbol 500on futtatja vagy intellipoint fos ami meg ezt nemis kezeli?
soha egyik razert sem hasznaltam 250hz felett de leginkabb fix125on mert ha feljebb vettem "gyorsabb" lett a sens.
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
win7 alatt is alapbol 500hz az alap 125hz helyett??? a driver felulirja majd a cfg-t szerinted??? szerintem nem. de sidewinder X3 az nekem is szimpatikus egy eger bar en felek a lezer szenzoroktol mert eddig csak szaral talalkoztam de 4k-ert best buy akarmilyen is! engem erdekel majd irj velemenyt!
-
iamthesonar
aktív tag
válasz csusza` #8555 üzenetére
ami ezek kozul amit biztosan ne vegyel az a roccat pyra... neked nincs szukseged gamer egerre foleg nem egy szar gamer egerre... amiket en is ajanlanek az logitechnek az M serias egerei. kulonbozo meretek formak nagyjabol ugyanolyan tudassal... ami fontos olyat vegyel amibe Nyunyu altal ajanlott vevo egyseg van es szamodra kenyelnmes fogasra.
-
iamthesonar
aktív tag
nezegettem a legtobb helyen azt irjak ami nalad nem mukodott...
probald meg elolvasni ezeket es ha van kedved kiprobalod.
link1
link2torma1981: mire szeretned hasznalni az egeret??? meg mi az hogy kattogos? eddig minden egerem "klikkelt" hang ugyileg...
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Levin01 #8547 üzenetére
majd rajossz hogy annyira azert nem jo a g500 (mint amennyi penz kidobtal ra)
ll-kobe: a g3 szerintem nem lenne olyan jo valasztas akkor inkabb a sidewinder x3. mitszolnal ehhez aranylag kicsi es konnyu.
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
itt a link a mouserate.exe-hez.
a mi win7unkbe van belepiszkalva
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
akkor valoszinuleg azert nem mukodik nalad ami nalunk mukodik. mert bele van piszkalva. el tudtam volna magyarazni mit irj at de akkor hagyjuk... amugy 125hz is eleg neki boven de en is jobban szeretem 250hz-en.
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
otletem meg lenne de eddig nem neztem utana nem volt idom... mennyire tudsz programozni? (nem kell nagyon tudni.)
valamint milyen a win7ed eredeti? vagy hekkelt nem frissitos vagy hekkelt frissitos?
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
válasz superecneB #8515 üzenetére
nezegesd meg ezeket az egeretket. a legtobb olyan hogy egy forintot nem adnek erte... DE vannak azert lenovo dell meg hp stb is kozottuk... mind noti eger.
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
a deathadder kissebb eger a comfortmouse 6000nel de nem szamottevoen...
DA: 128x70x42.5
CM: 129.8x71.9x42.1
ami a microsoft javara szol a ketto kozul az a kabel... a razer termekeknel nagy problema volt az hogy torik a kabel mig a microsoft mousek kabele tartosabb valamivel. nekem sok razer egerem volt es meg kell hogy mondjam soha nem volt baj a kabellel csak 1nel de az is 4 ev utan...[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
hat azok kozul egyertelmuen a comfortmouse 6000... az legalabb microsoft... nem icon7 vagy gigafos... a 3 kozul csak azt nem probaltam de 2 masiknal tutira jobb eger... azokert nem adnek 1 forintot sem...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest