Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog (1)

Éjjel funolgattam, és kiszedtem a brass plate-es Q8-ból a plate foamot (így csak tape mod van benne, mint az US ANSI darabokban), beledobáltam a TT Gold Blue silent clicky-ket, azokra meg az eredeti UK ISO (ABS) OSA kupakokat, és egészen barátságos a történet (még ha látványban gyertyát sem tarthat a Chocolate Mocha AFSA szettnek).

Vizuálisan egyértelműen a center legendes AFSA/MT3(/SA) a favoritom, itthon egyelőre csak az első van, és gépelni/játszani egyaránt nagyon zsír, de azt vettem észre, hogy hosszú távon az ujjaimnak jobb lenne az AFSA-nál alacsonyabb (pl. az OSA is bejön). Ez talán mitigálható volna a Carpióval, egy próbát megérhet.

Ahogy ez a HSA profil (félmagas SA) is (bár talán jobb lenne erősebb sculpttal). Ahogy néztem, az origit a JTK gyártja, és csak szuperglossy doubleshot ABS, ami nem tudom, milyen lehet tapintásra (de alapból a matt, enyhén textúrázott motyókat csípem). Mindenesetre pl. ez a szett (Eccentric) egészen csecsén fest, csak a full ~55k-ra jönne ki, ami eléggé :Y;

Más:

Nagyjából 1,5 nap aktív használattal kezdem megszokni, hogy a jobb oldali spacebar a backspace. Az eredeti backspace helyén most az új Intéző ablak megnyitása van, de ezzel kapcsolatban volna egy kérdés:

VIA-ban ez elvileg a Custom -> File Explorer lenne, de ha azt rakom rá, akkor semmi sem történik. Ellenben ha a Custom -> Task View-t, akkor igen, megnyílik vele az Intéző, viszont így azt várná az ember, hogy majd a File Explorer bind lesz a Task View funkció, csak valamiért meg van cserélve, de nem. Was ist los?

Meg ezzel is kísérletezek, de ez nem lesz olyan könnyű, mint a jobb spacebaros backspace, annyira nem akarózik ráállni (amúgy layer 3-on van, default Fn1-gyel, a jobb oldali spacebar így értelemszerűen a 0):

Gondolkodtam azon is, hogy az egérfunkciókat elsődleges rétegre lehetne rakni, és a kurzornyilakat meg átköltöztetni az IJKL-re, layer 4-re. A Win key-t átpakoltam az entertől jobbra lévő mínuszra (az alatta lévő + az F11), és így az eredeti Win pozícióba mehetett a CapsLock, a CapsLock helyére meg Toggle layer 4. Hmmm...

Most egyébként ez a kiosztás, de ha valakinek van valami ötlete a fejlesztésére, akkor nyugodt szívvel bepötyögheti, nem fogom tarkónsírni :DDD :

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák