Új hozzászólás Aktív témák

• dqdb

nagyúr

válasz Veron #74220 üzenetére

cherry 3000n gyári silent redekkel vagy kumara plusz silent grey/white. Árban nincs nagy különbség, melyik lenne halkabb vajon?
    Jó kérdés, szerintem senki sem hallotta itt egyszerre a kettőt. Szerintem a 3000N lesz a halkabb, de ezt a felépítés miatt tippelem, és nem biztosra mondom, valamint várhatóan a különbség nem lesz nagy.

A 3000N pimpelés nélkül hozza a szintet, és igény esetén tovább tömhető, a stabilizátorokhoz könnyen hozzáférsz, rugalmasabb gépelési élmény hoz, cserébe a Cherry kapcsoló reszelni fog. A Kumarát pimpelni kell, hogy halk legyen, hotswap lesz, merevebb gépelési élményt hoz, cserébe a silent white eléggé gumis.

Ebből a kettőből én a saját preferenciáim mentén a Cherryire böknék rá, pedig a Cherry kapcsolói nem a kedvenceim.

Biztosan jobb a PBT de ezek frankón néznek ki.
    Külön kell választani a festett-lézerezett ABS-t és a doubleshot ABS-t, amit a legtöbben összemosnak. Az előbbi kerülendő, ha minőségre vágysz, a kinézett kupakkészlet az utóbbi kategóriába esik. Azonos árkategóriában a doubleshot ABS és dyesub PBT hasonló minőségi szintet hoz, a két műanyag fizikai tulajdonságai mentén kell dönteni.

Élénk színek kellenek? ABS kell neked, PBT-ből nem lehet olyan élénk színeket kihozni.
    Sötét kupak kell világosabb felirattal? ABS kell neked, PBT-ből ez reverse dyesubbal érhető el, amit a piacon jelenleg senki sem képes jó minőségben produkálni.
    Nem szeretnéd, ha a használat meglátszana a kupakokon? PBT kell neked, az ABS fényesedni fog a bőröd felületén található olajoktól, ha olyan a bőröd, akkor nagyon gyorsan, ha olyan, akkor lassan.

Amúgy gondolom a szóban forgó ABS kupakokon nem világít át a LED, azaz a világítás itt értelmét is veszti?
    Igen, a jó minőségű kupakoknál a háttérvilágítás értelmét veszti.

Azt mondod az o-ring elég fejlesztés volt?
    O-gyűrűtől nem lesz halk egy billentyűzet, csak kevésbé hangos. Csak a bottom out hangját tompítja, a felfelé utat nem.

[ Szerkesztve ]

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák