-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Bedöglött a több mint két éves A4tech KD-800L billentyűzetem.(Hugómnak sikerült leöntenie teával, a bal oldalon 10-15 gomb bedöglött tőle+billentyűvilágítás.) Habár nem voltam vele teljesen megelégedve, nem volt rossz. Most egy másik hasonló vagy jobb billentyűt keresek.
Ami a legfontosabb:
1. kb.8-10k Huf esetleg még 1-2 pluszba jöhet szóba, nem akarok azért sokat költeni rá.
2. Csakis új, de lehet e-bay, más külföldi oldalakról is.
3. Elsősorban játékra lenne, főleg esténként, vegyesen minden. Ezért mindenképpen legyen billentyűvilágítása (az A4tech bill.-űn a betűk világítottak, lehetőleg ilyen, és nem a gombok között). Nézegettem párat, nem tudom, mennyire jó, ha nem kéken, hanem pl. vörösben vagy narancsban ragyognak a gombok.
4. Régen nézegettem a mechanikus billentyűk között, de valaki írta nekem, simán el lehet lenni egy sima gumissal is. Az A4Tech is az volt, egész jó volt a benyomása (szó szerint), bár a takarítása kicsit nehéz volt, illetve halála előtt, takarítás után is szorultak a gombok.
5. Ha van olyan, akkor pár extra gomb, amely bal kézzel könnyen eltudok érni. Pár játékban, főleg csapat FPS-ben használok TS-t, Discord-ot és jól jöhet az a pár extra gomb. De ne ezen múljon.
6. Megszoktam a QWERTZ magyar kiosztás, normál kiadásban (azaz nem hiányoznak a NUM billentyűk). Habár elsősorban game-re lesz, azért jobban preferálom a hazai kiosztást. Illetve gépeléshez is jobban fekszik nekem.
Az ajánlottak között nem sok választás van (A4Tech Bloody B120 vagy hama urage illuminated). Előbbi vörösen világít az utóbbi meg a márka. Rég óta kerülöm a Hama-t, mert nem az anyag minőségéről (volt) híres, vagy csak én fogtam ki belőlük a silány termékeket. Azóta nem tudom, milyenek a termékei. De ha van valakinek ezek közül egyike, és tökéletesen megfelel neki, akkor ajánlhatja.
Vagy ha nincs jobb, akkor keresek egy másik KD-800L-t.Előre is köszönöm a választ!
Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- DUCKY One 3 Daybreak Mini
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
- Logitech G915 LIGHTSPEED Vezeték Nélküli Mechanikus Gaming Billentyűzet
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest