Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    Nálunk is döntsét kell hozni, hasznos lenne pár vélemény. :R

    Adott egy '99-es Passat kombi AJM, amiben a 4. henger néha kihagy. Egy egyszerű kábelkötegtől kezdve a milliós motorgenerálig bármi szóbva jöhet. (Korábban már volt hallható előjele a hidrotőkéknek, de nem erősödött, viszont mostanában kartergáz is van bőven.) Emellett jövőre lehet gumizni, vezérlést cserélni, most az olajcsere és sallangjai esedékesek.

    Lehet előre menekülni, a javaslat szerinti fejfájásmentes motor 2 literes benzines 150 lovas 2015-től. VAG kombi vonalon (O3 kombi, Superb kombi) 5,5 mFt az induló ár.

    Vagy még előrébb: 8 mFt-ig valami nagy, pl Vitara.

    Feleségemmel beszélgettünk már párszor a témában. Az újnál mindenképp kell casco-t is kötni, amíg garis. 150-200k/év. Járunk vidéken, egy esetleges vadkár, kavicsfelverődéses szélvédő javíttatása nem túl vicces. Viszont ezekre az autókra adnak már 7-10 év garit, persze márkaszervizhez kötve, szóval annyira okosnak sem lehet lenni.
    Miközben a 20+ éves Passat is kiszolgál méretben, komfortban, dinamikában, ennek okán legkisebb költsége a javíttatásnak van még úgy is, hogy egy jó állapotú ilyen autó forgalmi értékét jelentheti a javítás költsége.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák