Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz1441
tag
ÜDV!
Melyik lapot ajánlanátok a 2 közül G3258 alá, majd a későbbiekben pedig i5 alá.
MSI Z97 PC Mate v Gigabyte GA Z97P D3
Köszönöm!
-
kátú
őstag
Szisztok, mi a külömbség az intel 2011 és az intel 2011 v3 as lapok proci foglalata között? az a proci ami belemegy a 2011 be az belemegy a 2011 v3 ba is?
It still works!
-
jazzkutya
csendes tag
válasz ZSZS-CMSC #67895 üzenetére
Köszi a tanácsot.
Erősebb proci nem játszik, így is kétszerannyiba fog kerülni az egész mint amennyit szívesen költenék rá . Valamint találtam olyan cikket miszerint a proci i5-2500k felett (igen, húzva lesz) már nem számít játékban. Aztán olyat is találtam ami szerint a borderlands 2 nagyon örül valamelyik intel csúcsproci 15M cache-ének. Enyhe agyrém, meg ígyjárás .jazzkutya on ircnet
-
jazzkutya
csendes tag
Sziasztok,
jelenlegi gépem: q9400 (3.12GHzen) g31 chipsetes lapban, gtx460 1G.
A nagy kérdés, szerintetek melyiket cseréljem előbb (a maradék csere két hónappal későbbre be van tervezve):
- lap-proci-ram (ASUS P8Z77-V LX, i5-2500k)
- vga (gtx970)
Elsősorban játékra.
Természetesen olyan választ is szívesen veszek, hogy melyik másik topicban kellett volna ezt kérdezni
más konkrét javaslatot is szívesen meghallgatok, de erősen zöld és inteles csőlátásom vanjazzkutya on ircnet
-
Amur
addikt
válasz MiklosSaS #67885 üzenetére
Az MSI lap tetszik. az 50k-s i5 4440 viszont drága lesz hozzá. Valszeg megelégszem egy 3420-assal.
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
MiklosSaS
nagyúr
AM3+ lapba nem eri meg olni a penzt, halott es regi.
Inkab egy B85/H87/97/Z87/97 -es chipsettes lapokat keress. Igentytol es penztarcatol fuggoen a bele valo processzort.
Itt egy par pelda ami szerintem OK:
i5-4440 + Gigabyte B85M-D3H
i5-4690 + Asus H97-PLus
i5-4690K/i7-4790K + MSI Z97 Gaming 5 / Asus Z97-PRO GamerVagy egy nagyon koltseghatekony kombo:
i5-4440 + MSI H81M-E35 V2
Par otlet, ami szerintem jobb valasztas volna mint az FX 4/6/8XXX.
Az APU fronton, a legerosebb APU alig gyorsabb mint egy i3.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Kristof9094
senior tag
Gigából a GA970 UD3 vagy UD3P az ajánlott (DS3P nem), esetleg a 990 chipset. Asusból van az M5A97 EVO R2.0
"csak látom hogy ugyanazért a pénzért jóval erősebb procik vannak amd vonalon."
Ez pontosan melyik bolt? Mert én eddig egy ilyennel sem találkoztam.
Audi A4 B5 1998 | Mercedes Benz E200 W210 1997 | BMW 520i E39 1997
-
Amur
addikt
válasz MiklosSaS #67880 üzenetére
Ok. nem zárkozom el az inteltől sem teljesen(most is az van), csak látom hogy ugyanazért a pénzért jóval erősebb procik vannak amd vonalon.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
A jelenlegi kb. 6 éves konfigom:
Core 2 Duo E6750 2,67Ghz,Gigabyte GA-P35-DS3P,Kingmax DDR2 800mhz 2x2GB,sapphire HD6750 pci-e,samsung SyncMaster S22A350H monitor+kingston ssd 120gb
Az alaplap(+proci,memória) lenne cserélve a többi maradna.
Elsősorban AMD vonalon kb. 20-25 ezer magasságában választanék alaplapot.
Szempont hogy megint bírja kb. 5-6 évig. A gigabyte-al meg voltam elégedve, de több ismi mondta hogy romlott a minősége, az Asrock vonalnak pedig erősödött nyugodtan válasszam azt.
Ha ezt megerősítitek vagy cáfoljátok azt is megköszönöm.
Ha maradt a gigabyte a megbizható kategóriában akkor jöhet az![ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
alfiboy
aktív tag
Sziasztok!
Segítségetek kérném.
4690K alá, tuning is lesz, 2x4GB 2400MHZ ram, GTX980-hoz csak játékra jó választás?
[Asus Z97M-Plus]Előre is köszi!
...
-
papp Rajmund
újonc
Sziasztok erről a lapról mi a véleményetek ? Msi z77a-g43 egy i5 2500k-t szeretnék vele meg hajtani hogy joh döntés e vagy inkább ajánlotok másikat ilyen árban előre is köszi mindenkinek persze tuningolni szeretnék
[ Szerkesztve ]
Papp Rajmund
-
bluyoo
nagyúr
válasz Heller2 #67873 üzenetére
Nincs olyan ... Max. egyes Asus lapoknál az UEFI frissítése megy RAM, CPU, ... nélkül.
Többek között ezért sem érdemes hardvert előre vásárolni. Csak a garancia telik róla, plusz az elállás joga is ugrik.(#67867) dorkababa
ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
A lap maga nem egy nagy eresztés a Gigabyte-tól. Mondjuk majd 10K-val olcsóbb lenne mint üzletben.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Heller2
aktív tag
válasz stevve #67871 üzenetére
Melyik az a BIOS tipus, ami akár ram, proci nélkül is tud operálni? Nekem csak az kéne, hogy a BIOS-ba be tudjak lépni. Vagy csak halucináltam, hogy van ilyen? Na mindegy, szomorú. Leglább megnyugtatnám magam, hogy az előre vásárolt cuccok, működnek..
Köszönöm azért..GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
törölt tag
-
Heller2
aktív tag
Sziasztok!
Egy láma kérdés, bocsánat érte..
Jól emlékszem, hogy az UEFI BIOS működik "magában" is? Szóval a ramok még nem érkeztek meg, csak a proci. Így ramok nélkül összerakom a masinát. De addig a BIOS-ban állítgathatok, kicsit előre dolgozva a ramok méltóságteljes fogadásáig?GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
dorkababa
aktív tag
Giga h97m hd3 két év garral megér 15k?
Thx -
kissd01
tag
Köszönöm a válaszokat. Azt hiszem mindegyik lap megfelelő választás. Igazából felszereltségben sok különbség nincs. Hát talán 1-2 hét alatt egy kicsit lemenne a Gaming 5-ös lap ára akkor az lesz.
-
jeni
félisten
válasz kissd01 #67858 üzenetére
az MSi G43 lapon nincs m.2 csatlakozó (a másik kettőn van) ,ha ez nem szükséges akkor bármely lehet.
A G3 Gaming lapon több a régebbi PCI csati,kevesebb a PCI-e csatlakozó,viszont kapott direkt optikai kimenetet
A Kraft lapon több a Pci-e csati.viszont nincs optikai kimenet,ellenben kapott SATA Express csatitazt kellene megtudni melyik lapnak mennyi a fázis támogatóssága?
Lehet,hogy az MSi vonalon maradva a Gaming 5-t venném meg.
[ Szerkesztve ]
-
kissd01
tag
Üdv!
A leendő i7 4790K-procimhoz szeretnék egy jó lapot venni. Most egy 4670-van a gépben kb. decemberig. Viszont lapot már most megvenném. 40-rugó a lélektani határ. Z97-ben gondolkodok, így tuning is lenne. Mit ajánlotok?
Én ezeket néztem. Nem vagyok márkafüggő, viszont az MSI lapok tűnnek a legfelszereltebbnek.
Ezek közül melyiket? Esetleg más márka is jöhet.
-
e_r_i_c
csendes tag
Sziasztok!
Körülbelül egy hónapja dőlt el, hogy gépcsere lesz itthon.
Elolvastam a topic elején található összegzést, nézegettem a webáruházak kínálatát, s azokhoz érkezett hozzászólásokat, de sajnos elégé elbizonytalanítottak.
A jelenlegi rendszeremből, amit mindenképp használnék majd az a GTX 760-as videokártyám.
Emellé terveznék 1x4 és 1x8 GB 1600 DDR3 ramot, illetve egy 120 gigás SSD-t. Processzorban pedig egy Intel core i5-4460-osban gondolkoztam.Addig oké, hogy a 1150-es foglalatút érdemes megvásárolni. Ami nekem fontos az legalább egy (!) sata3-as csatlakozó, mivel jelenlegi gépemben nincs. Illetve szintén, ami nincs az az USB 3.0.
Régen tuningolással próbálkoztam mobiltelefonommal, mely szervízben kötött ki. Szóval azon eset után tuninggal sehol, és semmivel nem akarok próbálkozni. SLI rendszert nem akarok építeni.
Maximum VGA csere lesz, de az is csak max. két év múlva, ha a mostani teljesen elévül.Amit kinéztem az az ASUS H81-GAMER alaplap. Specifikációi ránézésre szerintem nekem ideálisak.
-
bluyoo
nagyúr
válasz stevve #67852 üzenetére
Hát igen, 2013-ban még kanyarban sem volt aH97 és a Z97.
Talán az Intel a legnaprakészebb, bár nem túl bőbeszédű: [link]
Hát akkor azt hiszem meg is van a lapod.
Azért a garanciaidőre figyelj, mert újra "divat" az ASRock deszkákat 2év garanciával árulni.
Mondjuk ez, lehet csak engem irritál![ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
veterán
válasz bluyoo #67850 üzenetére
Ez is egész jó, bár bővebb "összefoglaló", amiből szintén kimaradt a 9 Series.
"Igen ezért is kérdezzük a keretet, és az elvárásokat a lappal kapcsolatban."
Árban 30K körül gondoltam, OC nélküli kb. átlagos játékos felhasználásra. Ezért is néztem ki a H97-et.[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz stevve #67849 üzenetére
Igen ezért is kérdezzük a keretet, és az elvárásokat a lappal kapcsolatban.
A B85 -ös chipset is megfelelne, vannak ugyancsak jó deszkák azzal szerelve. Amik nem éppen irodába valók.
Mára szinte teljesen összemosódtak .... talán a "Q"-s lapok még kilógnak kicsit.
Anno a B85 miatt kicsit módosítani is kellett a téma összefoglalót.Bazinga!
-
veterán
válasz bluyoo #67847 üzenetére
Hmm, értem. Az M.2 egyelőre ismeretlen terület számomra. Leginkább az vezérelt, hogy üzleti chipsetekkel sem mennék messzebre. Céges rendszereinkben B85 van, de oda nyilván érthető lépés.
Egy másik ok az az lett volna, hogy csupán jó néhány évente nyúlok a géphez, szóval valami olyasmi chipset kellene, amiben van fantázia. A 9 Series elég új, gondoltam, egy jó időre kiszolgál.
A márka is kb. mindegy, de azért a 40K már valóban elszállt picit - annak fényében főleg, hogy a processzor maga sem az a budget kategória.
-
bluyoo
nagyúr
válasz stevve #67841 üzenetére
Egy szorzózáras Haswell Refresh processzor alá tökéletes a H97-es chipset. Végül is egyben a legdrágább is (szerintem a "Z"-s chipset-ek teljesen feleslegesek egy szorzózáras alá).
Sajnos kicsit elszálltak az árak, így a "java" (MSI H97 GAMING 3, Asus H97-PRO GAMER) inkább 40K moit 30K.
Márkánál maradva, ha látsz fantáziát az M.2 foglaltban, vagy a Sata Express port-ban a Fatal1ty H97 Killer pár ezressel drágábban.(#67846) Horvi
Nincsenek akkora különbségek az LGA1150-es foglalthoz készített chipset-ek között. Inkább maguk a lapok között vannak érdemi eltérések. De alap esetben akár egy H81-es chipset-el szerelt deszka is megfelel a legdrágább I7 alá is. Pl. (hogy ne az aljából említsek) az Asus H81-GAMER.Bazinga!
-
veterán
Sziasztok!
Egy i5-4690 alá érdemes H97-es lapot tenni?
Erre gondoltam: ASRock H97 FATAL1TY
Esetleg más javaslat?
Köszi
-
krbC
tag
válasz Blue Thunder #67763 üzenetére
Szia!
Ingyen kapok egy i3 3240-et, azért gondolkodtam hogy akkor veszek alá dolgokat. de lehet eladom.
Nagy különbség nem lenne vele a mostanimhoz képest...Azért nem a legújabbakat veszem mert kicsit úgy vagyok vele hogy nem éri meg nekem állandóan követni a "trendet", 2 év lemaradással követem a dolgokat így spórolok kicsit
Maximum 30 at szánnék procira ( 20-22 ért eladnám a i3 3240 és +10 et rászánnék) i5 2500 ban gondolkodom. Az alá mit ajánlanál? semmi tuning.Köszi
-gl hf-
-
dorkababa
aktív tag
válasz Blue Thunder #67836 üzenetére
-
Blue Thunder
senior tag
válasz dorkababa #67834 üzenetére
Első lépésként ha már írtad a két fajta procit...inkább i5, AM3+ már eléggé kifutó széria, viszonti5 alá tudod venni az új platformot (1150), főleg ha hosszabb távra tervezel....mivel nem lesz tuning így elég H-s lap is vagy B-s, de még Z-s is belefér a keretedbe....Ha elég szellős házad van inkább atx formátum (szerintem)
MSI Z97 PC Mate 24k-tól
ASROCK Z97M ANNIVERSARY 24-25k-tól
Asus B85-Pro Gamer 32k körüli5 4440 51k-tól van
De ha nem csak újban gondolkodsz ezeket megkapod itt olcsóbban a hardveren
Telefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
dorkababa
aktív tag
Sziasztok :
FM1 a8 3850ről, 8gb 1600 mem kombót szeretnék váltani ,jelenlegi 7850 2gb videókarit hajtok, 2x 500gb hddvel,késöbb beszállna egy ssd is.
a cél egy izmosabb gtx 970 meghajtása lenne.
1. Mennyit szánsz az alaplapra? 20-30k
2. Milyen hardverek alá szeretnéd? i5 vagy amd fx még nem eldöntött...... cca 50k környéki procival
3. Milyen méretű lapot szeretnél? mindegy
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? USB,SATA,PCI-E
5. Milyen a monitorod csatlakozása? minden
6. Szeretnél tuningolni vagy nem? nó
köszi
[ Szerkesztve ]
-
Teaway
veterán
válasz Gombikácska #67830 üzenetére
P1.90 vagy újabb BIOS kell bele, különben használhatatlan lesz a lap azzal a procival.
Nincs itthon csokid??
-
Teaway
veterán
válasz Gombikácska #67822 üzenetére
Inkább Z97-es lapot nézzél hozzá! Lásd az Összefoglalóban az ajánlásokat!
Nincs itthon csokid??
-
Tibroo
aktív tag
válasz Blue Thunder #67827 üzenetére
Nem dehogy 1366-os, hanem 1155! G1.Sniper 3 (rev. 1.0) Intel® Z77 Chipset
Mindent meg lehet oldani,csak igazán kell akarni.......!!!!
-
Tibroo
aktív tag
Erre nem tud senki választ?
"Érdemes lecserélni Asrock Z77 Extreme4-et erre:Gigabyte G1.Sniper?"Mindent meg lehet oldani,csak igazán kell akarni.......!!!!
-
Heller2
aktív tag
Sziasztok!
FX6300 alá kellene valamilyen lap. 8Gb 1600 ram-ot tervezek mellé, de lehet csak 1333-as lesz. Én nem láttam akkora sebesség különbséget, hogy megérje azt a 3-5 plusz pénzt.
Vissza a laphoz..leszűkítettem 970-es chipsetre a kritériumokat, hogy miért már nem tudom.
Itt az aprón vadászgattam, de vagy megelőztek, vagy fórumokon találtam eltántorító dolgokat.
Csodát nem akarok, 15-20 pénzt még adnék egy lapért. Nem ragaszkodom az újhoz, ennyi pénzért meg főleg nem...
Két hete futtatom ezt a projektet, de nem jutok dűlőre.GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Gombikácska
tag
Üdv mindenkinek, szép estét!
A fórumozók tapasztalatát/ajánlásait szeretném kérni. A közeljövőben gépet szeretnék venni és ehhez egy Asrock Z87M EXTREME4 alaplapot néztem ki. Mik róla a vélemények, pro és kontra, ismert hibák?
Egy i5 4690K, 8 GB memória, meg valamikor majd egy GTX 970 menne bele.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Tibroo
aktív tag
Érdemes lecserélni Asrock Z77 Extreme4-et erre:Gigabyte G1.Sniper?
Mindent meg lehet oldani,csak igazán kell akarni.......!!!!
-
windlord
őstag
válasz Kristof9094 #67818 üzenetére
Jöhetnek a jobb lapok is, legyen stabil.
CAD, csak rajzok átnézése... stb.
De ha kell benne bohóckodni, akkor milyen vga vinné?!
Csak arra lenne használva... -
Kristof9094
senior tag
válasz windlord #67817 üzenetére
Szia!
CAD esetében kevés az IGP (nekem 3D modellezéskor beszaggatott az i7 3770 IGP részlege), és 8 GB RAM kell.
Alaplapból bármilyen H81/B85/H97 lap jó, mindegyik kezelni fogja megfelelően a CPU-t. Ha sokat fog menni a gép, lehet valami hűtött tápkörös lapot néznék.
Audi A4 B5 1998 | Mercedes Benz E200 W210 1997 | BMW 520i E39 1997
-
windlord
őstag
1150, Non K i5 proci (de minimum egy i3) alá szeretném ha ajánlanátok egy frankó kis lapot.
A gép otthoni felhasználásra lenne szánva, minimális játékkal, dvga nélkül.
Csak az igp menne...
Későbbiekben sincs tervbe K cpu.Hajtana egy SSD -t, és maximum egy vinyót...
Memória 4, talán 8GB.
HDMI kimenet kellene.Office progik mennének, CAD...
Árelképzelés: Maximum 30k , de nem baj ha kevesebb!
Előre is köszönöm!
-
faramuci69
csendes tag
válasz Blue Thunder #67815 üzenetére
Ok, köszi.
-
Blue Thunder
senior tag
válasz faramuci69 #67813 üzenetére
Az hogy ajánlják csak egy dolog...jók ezekhez a corsair, vagy kingston vagy bármelyik nevesebb márka ami szintén van 2400Mhz-ben....ha magasabb mint az átlagos (ezt gyári oldalon kéne megnézned hogy melyik mekkora), akkor meg pláne választhatsz az említett márkákból..
A másik hogy a fenébe ne menne 1333-nál magasabban...egy olyan proci+lap párosnál simán viszi majd 2400-on...belemész biosba ott katt az XMP profilra beállítod melyiket akarod és működik, akár 2133-on akár 2400-onTelefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
faramuci69
csendes tag
Sziasztok!
erre az AUS alaplapra: http://www.asus.com/hu/Motherboards/Z97K/overview/ szeretnék egy 4790K-s CPU-t tenni, egy jobb hűtővel. (Pl: Thermalright HR-22 ).
Kérdésem, az alábbi memóriák melett elfér-e a hűtő: ADATA 8GB XPG V2 DDR3 2400MHz CL11 KIT AX3U2400W4G11-DGV (http://ipon.hu/webshop/product/adata_8gb_xpg_v2_ddr3_2400mhz_cl11_kit_ax3u2400w4g11_dgv/562848)
Ezt a memóriát ajánlják az alaplaphoz. 2400MHz-es. Lehet teljesen felelsleges, mert úgy sem megy 1333MHz-nél gyorsabban. Ráadásul a memória picit magasabb, mint az átlagos memóriák.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Blade148
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségetek, hogy ehhez a konfighoz milyen lapot ajánlanátok. A keret 20-25K lenne. MicroATX lapban gondolkodom, tuningolni nem szeretnék, valamint 2 monitort használok, amiket dvi és hdmi kábelel csatlakoztatok
CPU: i5-4440
Mem: HyperX 8GB Fury ddr3 1600MHz
VGA: Sapphire r9 280
HDD: WD Blue 1TB WD10ezex
SSD: Intel 120GB 530 Sata3
Ház: CM N300Köszi a válaszokat
-
hr2
őstag
válasz Blue Thunder #67809 üzenetére
Értem, köszi a választ.
-
hr2
őstag
Üdv.
Ennél az alaplapnál lehetne e úgy, hogy lenne benne 1db 2GB DDR2-es + 1db 2GB DDR3-as RAM.
A proci Athlon X2 255.Működne e így? Látná a 4GB RAM-ot?
-
addikt
Sziasztok!
Van egy ASRock 990FX Fatal1ty Professional alaplapom. A hangkártya nem ad ki mélyet magából! Ez egy ismert hiba? Van rá valami hibajavítás? Legújabb Realtek drivert használom...
Köszi!
SP!TThere's a device that I've been using called a whoop.
-
bozont
veterán
válasz BomiBoogie #67796 üzenetére
Akkor marad az eredetileg kiszemelt, annyira azért nem fontos a méret. Annyira főleg nem amennyibe a dupla radis CM vízhűtés kerül.
-
mazoli
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
Rehabilitálni szeretném a gépemet, és szakítanék sok évig tartó AMD hűségemmel.Kiszemeltem egy i5 4590-es procit, és szeretnék egy "jobb" minőségű alaplapot választani alá.
H97 chipsettet választottam, csak a márkában vagyok bizonytalan.
Mivel AMD fronton igen nagy jelentősége volt a komoly alaplapnak, ezért ASUS-ban vagy MSI-ben gondolkodom (ezek nagyon beváltak).Ezeket néztem ki:
ASROCK Fatal1ty H97 Killer
ASUS H97-PRO GAMER
MSI H97 GAMING 3Segítsetek választani!
Köszönöm!
ASUS Z97-PRO GAMER, i5 4690K, ASUS R9 270X DC2T 2GB GDDR5, G. Skill Sniper SR DDR3 1866 Mhz 2x8GB Kit, OCZ Agility 3 120 GB SSD, 5 TB HDD, 24" Benq HD TFT
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Beszámítás! MSI Z370 GAMING M5 Z370 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! GIGABYTE Z270X Ultra GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest