Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Dumi86 #2210 üzenetére

    1903 tapasztalat alapján. Ha nem tudnád, egy ideje fokozatosan terítik a Windows-t:

    1. Megjelenés napján és első hetekben azoknak akik direkt rányomnak a frissítések keresése gombra. (kiderüljenek a főbb hibák amelyek insiderben nem) 1 milliárd gépből a többség nem ebbe a csoportba tartozik.

    2. Következő hónapokban WU felkínálja opcióként ahol a telemetria nem talált konfliktust okozó programot és eszközt. (még mindig nem magától telepíti) Átlag user nem nyomkodja a frissítések keresése gombot és nem nézegeti a gépházat naponta, tehát bizony ám sok helyre csak hónapokkal a kiadás után jut el.

    3. Végül bejelentik a széleskörű terjesztést, amikor pl. a 3rd party AV programok is kompatibilisek már, a WU automatika már mindenkinek elkezdi felajánlani + amikor a meglévő build szavatossági ideje lejáróban, erővel is felteszi.

    Pl. a 1903 szeptember utolsó hetében kapta meg a széleskörű státuszt, ez alapján a kb. augusztus becslésem még kicsit korai is.

    "Jah és augusztusban sem fog az új Edge jönni az új kiadással"

    Jah én ezt nem is írtam, hanem azt spekulálva "valószínűleg arra játszanak" az új build terjesztésével együtt adnák ki az új Edge-t is. Legalábbis ha én Microsoft lennék, így csinálnám új Windows verzióval új böngésző is. Ha már konkrétan a 2004 telepítőbe nem tették be. Persze ehhez kellett volna időben kész legyen az Edge, nem lett.

    "Hónapokkal ezelőtt megjelent az új Edge, ha akarták volna már rég jött volna Updaten."

    Csúnyán be is égtek volna vele. Kezdjük ott egy észre nem vett bug miatt sokaknál tök más nyelven települt, képzeljük el WU-n élesben több millió embernek kitolják japánul. Aztán januári megjelenés mindegy, ha a marketingben az egyik fő feature-nek szánt Collection csak 2-3 hete került be a stabilba. Előzmények és tabok szinkronja még nincs kész, emiatt sem lehet még kitolni több száz millió gépre. A vírus miatt lassult a fejlesztés is. Ezek után nem lenne furcsa, ha még várnának vele pár hónapot. Amikor 2004 eléri őszre a ready for broad deployment státuszt, addigra kellene az Edge hiányzó dolgait megcsinálni és együtt kitolni a kettőt mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák