Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    Érdekelne Chromium Edge-nél ti hogyan szervezitek a kedvenceket? Mert teljesen más a működési elv. MS Edge-nél oldalsávot használtam egy ömlesztett lista kategóriánként, megnyitom a kedvencek sávot aztán middle click arra a 7-8 linkre ami kell háttérben nyitja az oldalakat, aztán ha befejeztem a válogatást elbújhat az oldalsáv.
    Chromium Edge DEV-nél ugye felső vízszintes sáv van ami kifér a maradék oldalt folytatódik viszont itt egy kattintás után eltűnik és újra ki kell nyitni, hát ez így gagyi. Nem fogom 7-8 alkalommal nyitogatni. Az se jó ha mappákba dobálnám és akkor azt mindet megnyitni mert mindig nem akarok mindent, csak amit a listából innen-onnan kiválasztom középső gombbal. Majd a kiadott változatnál agyalhatok hogyan legyen, ha nem teszik át MS Edge-ből egy az egyben a kedvencek hub működését az újba.

    Többnyire a címsort használom, viszont gyakran előfordul gyorsabban rájövök mit akarok ha látom vizuálisan a kedvenceket és nem fejből agyalok mi is a neve.

    Ami még idegesítő nem lehet elrejteni a Chromium profilképet menübe, teljesen feleslegesen van kint az ikon állandóan. Ez a Chromium sajátossága, jó lenne ha a Microsoft belenyúlna a saját változatuknál. Feedbackben szóltam nekik, 0,0000001% esély. :D

Új hozzászólás Aktív témák