- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AliExpress tapasztalatok
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
-
IT café
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz Stanlee #49637 üzenetére
A nyáron minden profi befektető arra figyelmeztetett, hogy ez tutira nem V recovery lesz, kizárt hogy az S&P egyhamar visszatérjen a Covid előtti szintekre. (Sajnos én is ebben hittem, így relatíve kis összeget fektettem be áprilisban, és annak egy részét is eladtam a nyáron.)
Szóval lehet hogy nagy crash közeledik, de az is lehet hogy nem. Sajnos nem lehet tudni, és hiába próbál az ember nálánál tapasztaltabbaknak hinni, sajnos ők sem ismerik a jövőt."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Stanlee #49637 üzenetére
Ezért kell ETF-et venni, abban benne vannak a valuek is. Mellé pár risky bet azért nem baj ha van, fiatalon kell kockázatot vállalni.
Hajrá Nio! Mergelhetne végre az Xpenggel. Fölöslegesen fejlesztik párhuzamosan ugyan azt, miközben állati fierce competition van a Teslával. Mergelődés után a párhuzamos fejlesztések lezárásával elég hamar komoly szinergiák lennének és kp-ben is milyen jól állnának...
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 1TB
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync