- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
- Milyen routert?
-
IT café
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
acqua8
csendes újonc
Sziasztok!
2023.12.27-én nyitottam számlát és TBSZ2023 alszámlát az IBIE-nél. A főszámlára 12.29-én érkezett meg a beutalt összeg, a TBSZ-re történő átvezetést azonban 12.30-án (szombat) kezdeményeztem. Az átvezetett összeget január 2.-a (kedd) óta látom a TBSZ számlán. Az ügyfélszolgálat kérésemre arról tájékoztatott, hogy "Rendszerünk alapján az átvezetés 12.30-án jóváhagyásra került." Az Activity Statement lekérdezésénél azonban csak január 2.-át tudok megadni kezdő dátumnak. Az "évkezdettől" szűrés alkalmazásával készített dokumentumon van egy deposit rész ahol szintén január 2. szerepel (Internal Transfer In From Account). Az "egyéni intervallum" szűrés alapján azonban január elsején már szerepel a befizetett összeg. Én úgy gondolom, hogy 2024-ben már nem tudtam volna befizetni a TBSZ2023 számlára, tehát valid lehet a 12.30.-i befizetés, ugyanakkor vannak bennem kételyek. A NAV részére nem igazán merem így csatolni az Activity Statementet. Ma egyébként érkezett egy üzenet, amelyben a sikeres TBSZ számlára történő befizetésről tájékoztattak. Mit gondoltok szerintetek "érvényes" lehet a TBSZ számlám? Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- X box one s all digital