Új hozzászólás Aktív témák
-
tubeappma
csendes tag
Aztan majd nyiklik-nyaklik mint valami 15 evvel ez elotti kinai. Van 5G-s ipad air 2022 esem. Na az is nyaklik becsuletesen. Viszont a klonja xiaomi pad 6-os formaban mart kevesbe. Apple mart ott is sporol ahol nem kene.
htc desire s, xperia mini, lg g2, lg 4x, xiaomi redmi 5a, xiaomi mi 9 lite, iphone xs, xiaomi mi 10 lite, iphone 13 mini, ipad 2017
-
janeszgol
félisten
válasz
pusszycat #29 üzenetére
De, csak azt vettem észre, hogy otthon is a kisebb telefont szeretem fogdosni, hurcolászni egyik szobából a másikba. Arról nem is beszélve, hogy egy 75-78 mm-es telefont egy kézzel átfogni nem egyszerű nekem. Még a 71 mm is sok néha.
A zsebre vágás meg. Egy ideig elbírtam, de már beleuntam, hogy mindig nyom a telefon.Amúgy hiába van S22, S23 család, meg iPhone 15 Plus és iPhone 16, a legszívesebben a Galaxy A3 2017-et szeretem használni, hurcolni, buszon használni, csak az akkuja már gatya, illetve az android 8 is kevés lehet már. (Bár a MÁV, OTP, BudapestGO appok simán mennek, ahogy a Lidl Plus is.)
De egy szemléletesebb. Itt van asztal. Rajta van most egy S21, a fentebb említett két iPhone, A34, egy Motorola Edge 50 Fusion (céges), és az A3 2017. Az esetek bő 70-80 százalékában lakáson belül, és ha nem melóba megyek, akkor lakáson kívül is ez az arány az A3 2017-et kapom fel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpróbáljuk megjósolni a 2025-ös évet, ami talán egy fokkal izgalmasabb lesz, mint a 2024-es.
- Honda topik
- Gyúrósok ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest