Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Nálam a Bitdefender TS ikonja a tálcán sokkal lasabban jelenik meg a számítógép indulásakor, mint korábban az Eset,ill. Avast esetében.
-
Cs1csó
félisten
válasz Ra's al Ghul #53397 üzenetére
Nem ezzel jól lehet kontrollálni a dolgokat akár inline scriptek 1st-party scriptek-et is blokkolhatod az már kb. NoSript.
Itt legy leírás: [link]Az Ublock Origin és az Umatrix fejlesztője nem ajánlja a kettő együttes használatát az Ublock Origin "medium" módban sokkal felhasználóbarátabb. A saját szabályok és saját szűrőket le lehet menteni txt fájlba és egy későbbi újratelepítés, költözés után is megmaradnak a szabályaid, amikkel ha elég jó belakod az Ublock Origint már észre sem fogod venni.
superuser365
Miután létrehoztad a globális szabályokat akkor a bal felső sarokban megjelenik egy lakat ikon arra kattints és akkor elemnti a változtatásokat. Ebben a hozzászólásban fentebb amit linkeltem leírást olvasd végig ha valami nem kerek akkor akár kérdezz.
[ Szerkesztve ]
-
Semplar
őstag
válasz superuser365 #53395 üzenetére
Kiválasztod a baloldali vörös mezőt.
[ Szerkesztve ]
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
Cs1csó
félisten
válasz Ra's al Ghul #53391 üzenetére
Üdv két lehetőséget ajánlok - akár tesztelheted is:
1. Nano Adblocker + Nano Defender + ezek a filterek innen
- I don t care about cookies
- NoCoin
- CoinMiner+ A Nano Adblocker-t haladó módba teszed és blokkolod a 3rd-party scriptek és a 3rd-party frame-ek globálisan
2. Ublock Origin + ezek a filterek:
- I don t care about cookies
- NoCoin
- CoinMiner
- Nano Defender (van ilyen szűrő is ez egy feltúrbózott AAK lista)+ Az Ublock Originben haladó módban blokkolod a 3rd-party scripteket és a 3rd-party frame-eket globálisan
-
marquuard
veterán
Én úgy tudom, hogy a többit helyettesíti az uBlock, én hozzáadtam a Nano filtert. NoScript meg elég poweruser szintű.
PSN ID: marquuard
-
nagyúr
Szerintem az uBlock Origin elég-esetleg hozzá az Extra.
Én még a Windows Defender Browser Protection-t is használom. -
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Google Chrome mellé elég a Nano Adblocker, Nano Defender és a uMatrix?
Gondolkodom, hogy a uMatrix -ot azt elhagyom... nincs nagy kedvem vele szenvedni mire beállítok minden oldalt megfelelően.Mit gondoltok a Nano -Adblocker / Defender az elég vagy mindenképpen kéne az uMatrix (még NoScript -en goondolkodtam uMatrix helyett)?
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
seneca07
tag
Sziasztok, tudom, hogy már unásig vagytok ezzel a kérdéssel, de én mostanában nem tudtam naprakészen olvasgatni a topik-ot, ezért megkérdezem. Kaspersky IS, vagy Emsisoft? Emsit használtam, régebben több éven keresztül Kasperskyt, de mintha most az Emsi idönként fogná a böngészöt, lassítja a böngészést. A Kasperskyt megbízhatóbbnak gondolnám, de itt a topikban eléggé lehúztátok, mondván nem fejlesztik eléggé, rossz az ügyfélszolgálat, stb. Szóval, melyik kergetö az optimálisabb? A konfig: i5 7200u 2,9 Ghz, 12 gb. ddr4 ram, ssd, win 10. Elöre is köszönöm a választ.
-
GEPESZ66
veterán
Felraktam a Bitdefender TS-t, robotpilóta módban van.
A tálcán lévő ikonjának jobb gombos menüjében nem látom azt a lehetőséget, hogy az összes hálózati forgalom tiltása.
Ki kell lépni a robotpilóta módból, hogy megjelenjen?
Vagy a programon belül tudom ezt megtenni?
Az Eset, Avast esetében volt ilyen lehetőség. -
Cs1csó
félisten
válasz GEPESZ66 #53384 üzenetére
Nem tudom, hogy van e saját eltávolítója de ha van akkor mivel az egy célszoftver ezért gondolom jól fogja tenni a dolgát. Amúgy egy csökkentett módban futtatott GEEK uninstaller és utána manuális átböngészés a rejtett mappákban is ugyanazt el tudja érni plusz közben egy két restart és lesni mi maradt.
-
GEPESZ66
veterán
válasz Cs1csó #53383 üzenetére
Köszönöm!
Egyébként ezt már felraktam droidra.
Tetszik, csak az a furcsa, hogy a jelentések között azt nem lehet megtalálni, hogy az adatbázist mikor mire frissítette.
A többinél ez megvan.
A BD TS kipróbálásától eddig az tartott vissza, hogy állítólag fogja a böngészést.
De lehet, hogy egy próbát megér ha már így fél évre megoldódik a védelem.
Gondolom a saját eltávolítójával gond nélkül törölhető? -
GEPESZ66
veterán
A következők közül melyiket használnátok?
Bitdefender Total Security
Avast Premier
Eset IS -
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Cs1csó
félisten
válasz Ra's al Ghul #53375 üzenetére
Van: Gépház - Alkalmazások - Inidítópult - Windows Defender Notification Icon - csúszkát elhúzod.
EZ Windows 10 1803-as rendszernél működik.
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz Szellem. #53372 üzenetére
+Jack Oneill: márpedig de.
1607-es LTSB-m van (tehát csak 1db update-hez köthető szolgáltatás van) és a Windows Update szolgáltatás le van tiltva. Konkrétan visszarakta automatikus-ra és el is indította.
Azért fontos a verzió, mert 1703-tól már van Update Orchestrator szolgáltatás, ami képes a letiltott windows update szolgáltatást visszaállítani. 1803-tól meg van mégvalami...öö..valami windows update health szolgáltatás, ami mégkomolyabb védelmet próbál azért nyújtani, hogy nehogy valaki letiltsa a windows updatet. Ja és onnantól kezdve a szolgáltatásokból a letiltás már el is van szürkézve, tehát csak regből lehet megoldani.Nem izélok ilyennel, visszatettem a Pandát. Most itthonra az tűnik a legjobbnak.
Make Love not war!
-
Ra's al Ghul
senior tag
Az addig ok, hogy ki van kapcsolva mert jelzi is, hogy a teleptett program (Bitdefender) már átvette az "irányitást" de attól még a Defender Biztonsági központ az ott van a startmenü notification ikonok között, ami eléggé idegesít, illetve eddig (Windows Creator update elött) nem volt ott. Most viszont mióta a legújabb Windows van fent nem tudom sehogy sem kikapcsolni.
Erre nekem semmi szükségem... ha kell valami akkor majd azt az adott programban elindítom (Bitdefender, MBAM).
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
válasz Ra's al Ghul #53375 üzenetére
A feltelepített vírusirtó kikapcsolja magától amit kell.
Körülbelül 36-ot?!
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Van rá valami mód, hogy kikapcsoljam a Windows Defender biztonsági központot?
3rd party vírusirtót használok és kiszeretném kapcsolni a központot.Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
Cs1csó
félisten
válasz tankal #53367 üzenetére
Futtasd az adwcleaner-t
Aztán a többi okosságot:
- Emsisoft Emergency Kit, Hitman Pro, DrWebCureIt, Zemana AM,Megjegyzem ha ezeket lefuttattad akkor gyalulhtnád a chrome-ot és manuálisan is töröld a program data , appadata users stb. mappákban local, roaming stb. (sosem tudom hol vannak a fájlajai de ha rejtett mappák megjelenítését bekapcsolod akkor ezeket a helyeket végigzongorázva meg fogod találni)
HA ezzel megvagy akkor és a fentiek újbóli futtatása sem talál semmit akkor gép restart és telepítsd újra a chrome-ot de fontos! a google fiókba bejelentkezésnél a szinkronizációs résznél válaszd a SZINKRONIZÁLANDÓ ELEMEK KIVÁLASZTÁSA opciót és csak ezt a kettőt szinkronizáld:
- bejelentkezések jelszakak
- könyvjelzőkA többit ne mert lehet ott bújik meg valami huncutság.
-
SirRasor
addikt
Na egy érdekesség:
ESET internet security 30 naposat feltettem az itthoni gépre és bekapcsolta kérdezés nélkül a windows updatet.[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
8zabi
őstag
válasz Ra's al Ghul #53368 üzenetére
a főoldalon a hír, a fejlesztőt megvette a Malwarebytes, nem lesz több verzió ebben a formában
marad a sötét oldal
[ Szerkesztve ]
-
Ra's al Ghul
senior tag
Van itt bárki aki használ Windows Firewall Control -t?
Letöltöttem / felraktam és mikor aktiválni szeretném nem tudom mert az oldal ahol kéne aktiválni / vásárolni nem jön be.
Ilyenkor mi a helyzet?
-
tankal
tag
Sziasztok!
A facebook -on megfertőződtem "facebook youtube virus" a mbam nem talál semmit és a cis sem és mégis küldözget üzeneteket magától felugrik a face oldal a crome beálításaiban nem tudok belépni a bővítményekhez.
Esetleg valami ötlet ,tanács vagy megoldás!?
Előre is kösz! -
dqdb
nagyúr
Szállodai wifiről kizárólag olyan "bejelentkezős" oldalakat használjál, ahol van HTTPS. Ha van olyan fórum vagy egyéb oldal, ahová bejelentkeznél, és az nem támogatja a HTTPS-t (nem csak bejelentkezésnél, hanem az egész oldal), akkor ehhez használj VPN-t, szóval a Kasperskyé még jól is jöhet akár (csak tiltsd le, hogy a Windowszal együtt induljon).
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Cs1csó #53359 üzenetére
és a KSN-t gyaluld semmit sem ér
Szerintem Te nem KSN-t akartál írni, mert a Secure Connection meg a KSN nem ugyan az.
Amúgy van értelme a Secure Connection-nak. Dőreség azt írni, hogy semmit sem ér! Maximum azt lehet kritizálni, hogy a felhasználó engedélye nélkül települ -választási lehetőség nincs-, illetve fizetős mert limitálva van az adatforgalom. A 300 MB elég sokra elég egy nap. Arra lett kitalálva, hogy elrejtse a nyomokat. -
UserX
addikt
válasz Szellem. #53358 üzenetére
csicso82 #53359:
Köszi mindkettőtöknek!
Akkor marad a Secure Connection. Kaspersky fiókom van, már be is reggeltem az 'új szerzeményt'. Nyaraláskor nem lógok állandóan a Net-en , meglátom, hogy mire elég.
Én Win7-el próbáltam, azzal nem ment. Nem nagyon akarok hozzányúlni, évek óta rajta van a Pista.
1. Tényleg nagyon ritkán használom.
2. A rendszer be van lőve az igényeimhez igazítva, ami kell fent van, nem akarok törölni illetve új progikat telepíteni.Szerk.
3. Nincsennek rajta érzékeny adatok.
4. Eszem ágában sincs arról a laposról bankolni.Contra: mégis csak rajta van a helyi hálón időnként.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Ha PP nem lenne azt mondanám tegyél rá Linuxot de itt azt írják, hogy fut rajta a windows 10 is: [link]
A Kaspersky Free maradhat simán és a KSN-t gyaluld semmit sem ér - ingyenes használat mellett ha jól tudom 200MB-os VPN az semmire sem elég - szerencsére simán eltávolítható. -
Szellem.
Topikgazda
A Secure Connection fent maradhat! Regisztrálj Kaspersky fiókot ha nincs és jelentkezz be. Akkor kapsz plusz 100 mb-t minden napra ingyen. Maximum annyit tehetsz meg, hogy a Secure Connectiont beállítod úgy, hogy ne induljon el a Windows-al. Én letöröltem, mert nem használom.
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Adott egy 'őskövület' laptop: IBM ThinkPad T43. Op. rendszer: W. Pista. Sajnos az újabb Win-ekhez már nincs driver!
Felhasználási területek:
1. Böngészés nyaralás alatt (szállodai Wi-Fi)
2. Filmnézés nyaralás alatt (sajnos csak *.avi-k)
3. Időnként teljesen idegen pendrive-ok csatlakoztatása PP prezentációkhoz.Eddig KIS volt rajta 2 évig, amit még az Outpost LT licenszem okán adtak kárpótlásul. Kb. félóra volt a boot idő, de nyaralás alatt ki nem bírja ki?
A KIS licenc lejárt. Kaspy Free-t telepítettem rá.Az AVAST és a Commodo nekem nem bejövős, nem akarok ezzel senkit bántani, ez szubjektív. A promós BD nem kért a Pistából. 360SE-nél komolyabb védelemre gondoltam. BD free-t az idegen pendrive-ok miatt felejtettem el, ne töröljön semmit automatikusan, hátha az a felhasználójának 'fontos'. Vagy ez hülyeség?
A hosszú bevezető után a kérdés:
A Secure Connection-t töröljem-e vagy maradjon? Én a szállodai Wi-Fi-k miatt szívem szerint fent hagynám, de kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Mint mondtam, különösebben nem izgat, hogy lassú a gép...Előre is THX!
Szerk.: A viszonylag ritka használat miatt ingyenesben gondolkozok!
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
A Bitdefendernek is gondolom van saját eltávolítója?
Csökkentett módban kell a WIN-t indítani használatához?
Jól kitakarít maga után? -
daimonion
senior tag
Én meg fenntartom a véleményemet, hogy nem megfelelő kezekben egyik védelem sem megfelelő.Főleg a Windows Defender ilyen.
feltűnt hogy milyen lassú a gép meg hülye felugró ablakok jelennek meg időnként a böngésző alatt.Milyen böngészőt használt ? ha NEM MS Edge-t akkor a smart screen már nem is működik. Akkor már egy védelmi réteget ki is hagyott. Ha mást akkor volt-e fent adblocker vagy egyéb más böngésző kiegészítő amely véd a káros oldalaktól ?
. A lefuttatott keresések után a kasper 16 trojan akármit azonosított, kétszer újra kellett indítani a gépet, mikorra le tudta szedni, de leszedte mindet. MBAM szintén jó sokat talált. Kérdeztem is, hogy nem kapott figyelmeztető ablakokat a Defendertől? De állítása szerint semmi ilyen nem volt.
Most őszintén bárki is el fogja mondani, hogy igen volt ablak és nem tudtam Mi is az és rányomtam valamit.
egyébként meg az előzményeknél meg tudod nézni, hogy a Defender blokkolt-e valamit. Mappavédelem be volt kapcsolva ? Trojan akármi meg tág fogalom mert egy aktivátor is lehet trojan akármi -
dqdb
nagyúr
válasz Kékes525 #53350 üzenetére
+ ha nem volt kikapcsolva erre az időre a Kasperskyt, akkor azzal, hogy az ESET végigolvasta a teljes háttértárat, lényegében a háttérben dolgozó Kaspersky is lefuttatott egy teljes ellenőrzést
Továbbá a korábbi eredmények cache-elésének nevezhető iChecker és iSwift technológiák is gyorsíthatták a Kaspersky futását, míg az ESET teljesen hidegindításban futott előzetes információk nélkül.
Persze az is lehet, hogy sokat gyorsult a Kaspersky az elmúlt pár évben, nekem 2012-13 környékéről olyan emlékeim vannak, hogy a fejlesztői eszközöket tartalmazó partíción (több százezer fájl, több tízezer mappa, rengeteg kisebb-nagyobb tömörített fájl) két nap alatt sem jutott túl, és kilőttem végül.
-
Szellem.
Topikgazda
nem baj az, hogy átnézeted a géped mással is. Kaspersky sem mindenható és az ilyen toolbarokkal, meg hasonlókkal hadilábon áll. Sosem volt az erősségük!
Defenderhez:
Ahogy már korábban írtam, az av-comparatives, meg az av-tests cégek sosem voltak relevánsak. Véleményem szerint megbízhatatlanok a tesztjeik. Ha csak itt visszaolvasol, akkor látható, hogy mások a userek tapasztalatai. Nem csak védelem, hanem gépterhelés szempontjából.
Ott van például az általam nagyra tartott és szeretett EAM. Közel sem fogja a gépet úgy, ahogy a teszteken jelzi a fenti két cég. Észre sem veszem a gépen. Időnként a frissítése az ami picit bezavar, de csak akkor amikor a core fájlokat frissíti. Amúgy észre sem venni. Konkrétan a laptopomon ezt használom, mert egy vacak 5500U proci van benne és észrevenni rajta mindent.
Defender esetében fontos megjegyezni mint minden más termék esetében, hogy tapasztalt user esetén mindegy, hogy mi van fent. Az általad említett emberke, valószínűleg ész nélkül használja a gépét és nála előfordulhat, hogy a Kaspersky mellett is megfertőződhet! A Defender olyan amilyen, de az utóbbi 2 évben sokat fejlődött és tapasztalt ember kezében teljesen megfelelő lehet!
[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Megvan az ESET végeredmény: [kép]. Most éppen törli ezeket. Érdekes, hogy közel 3 óra kellett a vizsgálathoz, a kasper ezt 50 perc alatt letudja. Ebből következően most vagy a kasper felületes és ezért kell csak ennyi idő neki, vagy az eset a nagyon alapos...?
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz Szellem. #53342 üzenetére
Rendben ..
Kicsit pirul is az arcom, hogy a kasper sok éves ténykedését az esettel ellenőrzöm.
Kicsit más, ha már itt tartunk.
Múltkor volt itt szó róla, hogy a Win Defender milyen jó lett és milyen jól szerepelt a teszteken.
Hát én nem tudom...
Szomszédom gépén (Win 10 Home) a Defender van csak, és a win tűzfala. Napokban átvoltam Nála, és feltűnt hogy milyen lassú a gép meg hülye felugró ablakok jelennek meg időnként a böngésző alatt. Azt mondta, hogy Ő már megszokta.
Feltettem a KAV 30 napos trialt meg a MBAM Free-t. A lefuttatott keresések után a kasper 16 trojan akármit azonosított, kétszer újra kellett indítani a gépet, mikorra le tudta szedni, de leszedte mindet. MBAM szintén jó sokat talált. Kérdeztem is, hogy nem kapott figyelmeztető ablakokat a Defendertől? De állítása szerint semmi ilyen nem volt.
Nos ezek után én (és csak szigorúan az én véleményem) a Defendert még mindig nem tartom hatékony védelemnek.
Bocsi a is kitérőért.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
UserX
addikt
válasz Dévacsen #53339 üzenetére
Érdekes a cikk, kösz a linket.
Az én routerem típusa nem szerepel a listában, de ez nem biztosíték. Sőt, hogy tetézzem, Kaspy-t is használok egy Wi-Fi-n csatlakozó laptopon és Androidos telón...
Arról nem szól a fáma, hogy hogyan győződhetünk meg arról, hogy a saját routerünk fertőzött-e, illletve, ha igen, akkor mi az ellenszer...Jenne #53341: Bizonyára FP-k...
-
Jenne
őstag
Csak úgy unalom űzésként futtatom az ESET Online Scannert. KAV van a gépen, több éve már, éves előfizetés megújításokkal.
Egyelőre itt tart az eset. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy miket talált?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Dévacsen
senior tag
Hátha érint valakit,ez már egy frissebb lista..Sokkal durvább az orosz kártevő, mint gondolták, az ön routere is fertőzött lehet [link]
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
SirRasor
addikt
válasz Ra's al Ghul #53332 üzenetére
TinyWall egyértelműen. Pici, ingyenes. Pár éve ezt használom és fenomenális. Az külön plusz, hogy a windows tűzfalát okosítja csak ki, tehát nem terheli pluszban a rendszert!
csicso82 például, hogy a windows tűzfal alapból MINDEN forgalmat enged kifelé és nem lehet azt letiltani! Interneten olvastam, na mondom ilyen nincs. Konkrét programmal ki is próbáltam, majdnem leesett az állam. Felvettem blokkolási kivételnek és mintha nem is lenne szabály. A befelé jövők persze működnek, tehát annyira nem feltűnő jelenség.
Make Love not war!
-
Pete1
tag
Szia,
Én a Windows Firewall Control-t használom, szerintem nagyon jó. Telepítéskor kell engedélyezni minden programot, azután már csendben van. A segítségével rögtön észrevenném, ha bármilyen egyéb, kéretlen alkalmazás kommunikálni akarna. A windows saját tűzfala nem jelezné ezt, csak engedné. Így viszont én döntöm el, hogy mi mehet kifelé. Érezhetően növeli a biztonságot és tényleg nem drága, a kezelőfelület is tetszik.
Üdv. -
Cs1csó
félisten
Minek? A windows saját falában nem bízol? Milyen plusz funkcióra vagy szolgáltatásra van szükséged?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Windows Defender mellé TinyWall vagy BiniSoft -ot érdemesebb használni?
Van itt bárki, aki hásználta már az egyiket? Vélemények?Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
dqdb
nagyúr
válasz SirRasor #53329 üzenetére
Van értelme.
Előfordulhat, hogy a védelem nem íráskor ellenőriz egy fájlt, hanem csak futtatáskor, nézd meg ezt a beállítást (EIS-ben például három állású a csúszka: csak futtatáskor/íráskor is/olvasáskor is és a középső az alapértelmezett).
Az is előfordulhat, hogy a rezidens védelmen átcsúszott valami, ami ellen akkor nem védett a vírusirtó, és most már véd, így meg fogja találni.
A rezidens rész a védelem fontos komponense, de csak az egyik komponense, a rendszeres keresés a másik, és az is hasonlóan fontos. Legalább a fájlszerveren fusson le az állandó ellenőrzése éjszaka, de én a klienseken is meghagynám a rendszeres ellenőrzést.
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
A mostani vírusvédelemnél be van állítva úgy a rendszer (by default), hogy heti egy alkalommal indítson egy teljes vizsgálatot az összes gépen/szerveren.
Azon gondolkoztam, hogy ha a rezidens védelem folyamatosan megy, akkor ennek szerintem nincs értelme.
Még a fájlszerveren se, mert ott nem csak a szerver nézi a létrehozott fájlokat, hanem a kliensek is.
...esetleg a fájlszerveren átállítani, hogy *.*-ot nézzen mindig...Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
nagyúr
válasz hubertus33 #53326 üzenetére
Igen,kapcsold be.
-
hubertus33
tag
Sziasztok!
Aki Kaspersky Internet Security 2019-et használ az megtudná mondani nekem hogy mit jelent az a Hardveres Virtualizáció? Mindig ajálgatja hogy kapcsoljam be... lassúbb lesz a tőle a rendszer vagy nyugodtan bekapcsolhatom? Miben segít ez?
Előre is köszi.
Xbox Series S,
-
törölt tag
Blattida:igen arra gondoltam de a hvg-n a chrome-hoz nem elérhető [link]
csicso82: köszi szépen a segítséget amúgy haladó módban van az ublock
-
-
-
törölt tag
Esetleg valakinek valami ötlete?ezt a kártevőt még a vírusirtó sem észleli/blokkolja?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mikulásbá #53316 üzenetére
Hát ez fasza már mindenhogy próbálnak pénzt lenyúlni.egyébként az ublock originben nincs ilyen beállítási lehetőség ami blokkolja a java scriptet?vagy külön alkalmazás van a chrome-hoz?a cikkben mellékelt oldal sajnos nem működik. Upsz most kapok Plag-tól remélem off-ba rakja a hsz.-omat utólag jöttem rá hogy nem ide kellett volna írnom
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz Mikulásbá #53316 üzenetére
Eljutottunk addig, hogy a forrásoldalon már a noscriptet ajánlják. Azért az nem mezei felhasználóknak való
Persze az is igaz, hogy azóta nem használok otthon rendszeresen vírusirtótSemplar az RDP és VNC blokkolásra gondoltál?
Feltűnt valami most az otthoni pandával. Sokszor beakad úgy a gép, hogy majdnem kifagy. Azt azért tudni kell, hogy az alaplap kb. háromnegyed éve tönkrement, azóta fél gőzzel döcög a cucc. 4 memóriaslotból 2 kiesett és véletlenszerűen fagyott. Aztán a proci áramát -0.15v-ról (mert valamivel hűteni kell ) megemeltem -0.10-ra és stabilizálódott a helyzet (valószínűleg nem ettől, mert sok mást is állítottam, de már nem emlékszem na). De a panda óta 1 nap akár 5-6 alkalommal is elkezdi a fagyást, beakad a hang fél másodpercre, aztán végül is sikerül továbblendülnie. Na ilyet más irtóval nem csinált.Na ez csak a steramelés-akasztás kapcsán jutott eszembe. Olyat nekem nem csinál, de csinál mást
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz Semplar #53306 üzenetére
2 napja próbálom a pandát és nincs ilyen probléma. Most is onnan megy a zene, mert kivételesen ma is kell dolgozni.
Ellenben van az RDP és VNC-vel. Alapból blokkolja az RDP-t, úgyhogy kivételnek felvettem az RDP és VNC portját is.
RDP működik, VNC...néha...mármint az egyik tesztgépen mindig, a másiknál meg sokszor Smart ARP támadásnak véli és letilt.blattida tényleg.
Egyébként amit láttam eddig a Pandából, az nagyon tetszik. Elég gyors maradt utána a rendszer is és a kivételkezelés is működik. A kleins macera nélkül és gyorsan felmászik a kiszemelt áldozatokra és a web console épeszű (bitdefenderhez képest na ). Kb. olyan, mint az AVAST!-é.
Ja most a Panda Adaptive Defense 360-ról beszélek.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Kékes525
félisten
válasz Szellem. #53301 üzenetére
"Két termék volt magyar kézben."
+ a SYSDOKI az őskorban. És a Virkill meg a Pasteur. Vírusvédelem a PC-n A Sysdoki a korának (egyik) legjobb vírusvédelmi eszköze volt. Elsőnek vezette be a világon az ellenőrző összeg alapján történő ellenőrzést. A tanszékünk megvette anno a javaslatomra.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
SirRasor
addikt
Köszönöm a sok segítséget, eljutottam a végkövetkeztetésig:
Holnap fogok egy dobókockát és ráírom a 6 oldalra:
AVAST!
ESET
BitDefender
Symantec
Panda
KasperskyAztán dobok.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Szellem.
Topikgazda
válasz SirRasor #53299 üzenetére
Akkor elég rosszul szerkesztette meg valaki a Wiki-s oldalt. Sosem volt magyar kézben a termék. Két termék volt magyar kézben. A VirusBuster (amit mellesleg az ovónéni aki a tulaj volt elcseszett és most a Sophos kutató egységeként működik a cég) és a Furkó Antivírus.
A Furko Antivírus egyébként az elődje volt az álantivírusoknak sok-sok évvel ezelőtt.Nem a kedved akartam elvenni, csak felhívni akartam a figyelmed egy fontos tényre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest