Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
B@ldrick #697 üzenetére
A freevel semmi gond nincs.
Viszont volt egy furcsa dolog, ilyet még nem láttam. Minden ellenőrzés előtt az adatbázis frissítést megnyomom. Most is és a kiírás szerint frissítette is. Azonban amikor elindítottam a keresést a frissítés ellenőrzésekor ismét frissített (2.1.8.1057 verzió). -
B@ldrick
aktív tag
Nálatok a PRO legutóbbi frissítése után nem akasztotta be a win7-et és a 10-et is? Kattintásra hosszú percek után reagál minden. Letiltottam a service-t csökkentett módban és minden normálisan működik.
-
htc07
addikt
Sziasztok!
Ha volt már bocsi, van valami játék mód ebben a szoftverben, hogy ne legyenek értesítések? (steam akar valami orosz adatközponttal kommunikálni, és mindig jön a popup, ami beakasztja a játékot)
-
Rick4
félisten
Erről tudtok?
Akit érdekel, most lépjen: Ingyen Malwarebytes Anti-Malware -
-
Jenne
őstag
-
Kékes525
félisten
Szerintetek az ESS mellé érdemes feltenni a MABM prémiumot? Nem lassítja le nagyon a böngészést? Windows 7 64bit (rendszerpartíció SSD-én van) Firefox 38.05-öt használok, benne UBlock Origin és Ghostery is van. HitmanProAlert is fut.
-
szeky81
tag
Nekem pl. frissítés előtt volt 3 sor és valamelyik **** volt jelölve. Most ráfrissítettem és van 4 sorom, azonosító és a kulcs is kiírva szerepel.
Lehetséges, hogy a licenseléssel kapcsolatos az eltérés. 1 éves/életreszóló, vagy hogy én még a régebbi 2X4 karakteres azonosítóval használom a progit. -
AtHoS
nagyúr
JRT-t beépítik az MBAM-ba [link]
Úgy tűnik ez a JRT nagyon hatékony a maga területén, szóval igencsak fejlődni fog az MBAM
-
Jenne
őstag
válasz
#41133696 #677 üzenetére
Találtam a MBAM hivatalos oldalán egy videót, amiben benne van hogyan kell aktiválni. A legújabb 2.1.8.1057 verziót mutatja a link.
[link]. Kicsit görgess lefelé és katt a lejátszásra.
Ha végignézed akkor a végén látható, hogy ott sincs már négy sáv. Csak három. A My Account-ba (Fiókom) belépve ott is már csak ez a három van:
- Key (Kulcs)
- Status (Állapot)
- Duration ( Időtartam)Nálam is már csak ez a három van. A saját fórumukon is írta az egyik fejlesztő, hogy már csak a kulcs van a My Accountban kiírva.
-
karlkani
aktív tag
-
karlkani
aktív tag
Nem hiszem, hogy nálad van gond. Frissítés előtt valóban úgy volt, viszont az új verzióval már a honlapukon is "csak" három mező szerepel a képen.
-
Jenne
őstag
válasz
#41133696 #673 üzenetére
Eddig ott volt az is, amíg fel nem frissített erre a verzióra.
Én anno négy vagy már talán már öt éve egy akcióban jutottam hozzá. 5000 db-ot sorsoltak ki ( a malwarebytes oldalán ajándékként tehát legálisan). Lájkolni kellett és ha sikerült és bent voltál az első ötezerben akkor küldték a kulcsot és ID azonosítót. Nekem szerencsém volt. Eddig az évek alatt kifogástalanul működött is és a Névjegynél mindig ott is volt minden adat, a Key és az ID is, de most az Azonosító(ID) sávom eltűnt.
Ha majd gond lenne belőle akkor legfeljebb átváltom Free verzióra és úgy használom tovább. -
ƵøŁĭ
veterán
Valószínűleg a hiba forrása az ,hogy nem eredeti a kulcs . Én MalwareTips-en kaptam ajándékba de úgy látom rendes volt .
-
-
Jenne
őstag
válasz
#41133696 #668 üzenetére
Leszedtem majd újra feltettem. A free-vel kezdtem, majd rögtön a telepítés után fel is frissítette magát az újabb verzióra. Miután ez megtörtént, beírtam az ID és a KEY adatokat és íme...
Viszont a Licenc adatoknál még mindig teljesen más kulcs szerepel mint az enyém és amit én megadtam.
Ez meg miért van így fogalmam nincsen, de így marad ha ezzel is PRO verzióm van. Évekig mindig ez a kulcs volt és ez is volt látható meg exportálva/importálva is. Most viszont már ilyen lehetőséget sem találok a programban. Kivették volna belőle? -
törölt tag
Az első rész nem teljesen ismeretlen jelenség, használd a saját külön letölthető eltávolítóját: MBAM Clean Removal Process
A kulcsoddal viszont nem tudom miért variált, nálam ugyanaz van, mint amivel több mint 4 éve megvásároltam.
-
Jenne
őstag
válasz
#41133696 #666 üzenetére
Viszont akadt egy kis gondom.
Miután felfrissítette magát erre az új verzióra, állandóan azt jelzi a kis ikonja az óra mellett, hogy nincs aktív védelem. A programba belépve a Kártevők elleni védelem és a Rosszindulatú webhelyek védelme is le van tiltva, mindig át kell állítanom. De ekkor sem kapcsol be az állandó védelme. Sőt! Egy teljesen másik kulcs van Licensz részleteinél ha megnézem. Lifetime meg licenszelt, de tök másik kulcs. Ha beírom az én ID-met és Key-t akkor sem változik a helyzet.
Hüle legyek ha ezt értem.
Hiába állítom be utána mindig a Letiltva állásba vált át.Amikor beírom a saját ID-t és Key-t mindig másik azonosítók lesznek a fiókomban. Ez meg mitől lehet?
Vásárolt lifetime licenszem van. -
törölt tag
Köszi, itt pedig a változások listája:
"Malwarebytes Anti-Malware 2.1.8.1057
Improvements:
• License key is now displayed on the My Account screen
• Remaining subscription duration now displayed on My Account screen
• Implemented other licensing improvements to clarify license status
• Enhanced protection capabilities of Malwarebytes Anti-Malware Web Protection
• Numerous enhancements to prepare for full compatibility with Windows 10
• Enhanced Malwarebytes Chameleon's ability to fully restore Malwarebytes functionality when affected by a malware infection
• Updated data collection techniques to improve malware research and analysis
• Removed "Exclude" button on Website Blocked notification to reduce inadvertent allowing of malicious sites
• Updated button text on Malware Detected and Non-Malware Detected notifications to clarify meaning
• Added enhanced support for High DPI displays
• Enabled the Malwarebytes Anti-Malware Free version to receive incremental database updates
• Added appropriate copyright notices and license statements for all third-party open source software
• Corrected translation errors for core non-English languages (German, French, Spanish, Italian, Dutch, Portuguese, Brazilian Portuguese, Russian and Polish)
• Added support for Chinese Traditional, which is provided as a convenience for our users by a community volunteer and is not an officially supported language
• Several improvements to malware detection and remediation capabilitiesIssues Fixed:
• Reverted the temporary change in v.2.1.6 that disabled checking for updates prior to scheduled scans
• Fixed SDK Database load errors for error code 2 and 1812
• Removed obsolete "Terminate program when no threats are found" setting since scans now run from the tray application
• Fixed several crashes that could occur during scan and quarantine operations
• Fixed crash that occurred when clicking the Clear Policies link on Access Policies screen
• Fixed issue where "Show notification after successful update" setting was not properly retained during upgrade from v.2.1.4 to v.2.1.6
• Fixed issue where "Close notification" setting was not retained during upgrade from v. 2.1.4 to v.2.1.6 if the user had changed that setting back to 7 seconds after installing v.2.1.4
• Fixed issue on the Quarantine screen where unselecting a quarantined item disabled the Delete and Restore buttons
• Fixed issue where incorrect program version was listed in the scan logs
• Disabled option to specify rootkit scanning as part of a Hyper scan
• Fixed issue in Windows 10 Tech Preview and Windows 8.1 where Malwarebytes Anti-Malware was unable to start in certain cases after self-protection was turned on
• Fixed issue where Malwarebytes Chameleon did not load properly on Windows XP SP3 in certain conditions
• Fixed issue which prevented Malwarebytes Anti-Malware v.2.1.4 (and higher) from upgrading over certain Malwarebytes Anti-Malware v.1.75 consumer builds
" -
törölt tag
-
trance89
őstag
-
snecy20
nagyúr
trial lejárta után használható még a progi, vagy igazából nincs tovább? Csak mert mióta lejárt, úgy veszem észre hogy soha semmit nem talál majd egy órás mélyvizsgálat után sem, és nekem ez gyanús.
-
kvint
csendes tag
Sziasztok! Lefuttatom a vizsgálatot az MBAM-al, meg is talál egy rakás vírust, de a kijelöltek javítása után a program működése leáll. Vajon miért? Köszi!
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
A jobb klikkes kijelöléses MBAM vizsgálat eltűnt a lehetőségek közül?
Letöltöttem egy fájlt és ezt szerettem volna megnyitás előtt megvizsgáltatni a MBAM-al. (is)
Jobb klikkeltem rá de a felugró ablakban nyoma sincs ennek a lehetőségnek. A jobb klikkelésre a KAV például három lehetőséget is felajánlott.
Ha mégis megvan ez a lehetőség akkor azt hol kell beállítanom a MBAM-ban?
MBAM Pro-t használok. -
carr
őstag
Köszi. HW.t legalább keveset zabált, de hogy ilyen lóf.szt mivel kaptam, nemtom. -.-
Most még nem bizakodom, egy restart várat magára, meglátjuk segít-e
ha nem, akkor bukó 1-2 dolog. hogy a legnagyobb öröme a trójai írójának az legyen az életében, hogy pénz van a számláján, de semmi több ne elégítse ki! -
carr
őstag
locker mi a túróval jöhetett be?
MS sec. essentials megy, szinte hetente ellenőriz, nem talált semmit, malwares izé meg 14 lóf.-t talált a gépe, köztük azt a locker programot, ami miatt szopok cca 2.5 órája.
Ötlet?
ezt találtam hozzá. elviekben működött... -
szeky81
tag
Én böngészőkiegészítőre gyanakszok. PUP-Potentially Unwanted Program, kéretlen alkalmazás(ok) vannak a gépeden. Futtass még le egy AdwCleaner-t is: AdwC Lehet még a böngészőt utána alapbeállításra visszaállítani. + Nézz szét a gépeden pl. Revo Uninstaller-rel, vagy Your uninstaller-rel és a gyanús progikat töröld le, feltéve ha vannak a PC-n!
Zárásként: használj Unchecky-t -
Jenne
őstag
Sziasztok!
MBAM Pro van a gépen (KAV mellett) és be van kapcsolva a MBAM állandó védelem is benne.
Sosem dobott fel értesítést, hogy valamit blokkolt volna vagy ilyesmi. A kb. hetente lefuttatott Mélyvizsgálat viszont mindig talál több tucat ilyet.
Akkor hogyan is van ez...? -
szeky81
tag
Demégmilyen szép!
-
törölt tag
[ Módosította: #65675776 ]
-
trance89
őstag
válasz
szmayer1 #630 üzenetére
http://store.v3.co.uk/p32228-malwarebytes_anti-malware_premium_v2
Includes a lifetime, non-expiring, 1-PC license
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Megéri kifizetni a 7500 forintot ezért a programért? A spyhunter-ért kicsit sajnálom az 50 dollárt, viszont ennek az ára (Malwarebytes Anti-Malware Premium) számomra elfogatható lenne. Érdemes megvenni, vagy elég az ingyenes verziója is? Illetve rendesen teszi a dolgát, úgy ahogy kell???
Szerk: Ha megvásárolom, akkor több gépre is fel tudom telepíteni?? max 4db
Üdv
-
Orgi
addikt
válasz
Mikulásbá #622 üzenetére
Sajnos úgy tűnik, hogy több óra scan után a ccleaner nevű feltelepített progi vmi végtelen ciklusba taszította a scant
Újra kéne telepíteni, csak sajna nincs időm rá, másrészt meg a gép használója gondolom egy hét után ugyanilyen állapotba juttatná
Köszi mindenkinek a tippeket! -
törölt tag
Alapesetben én azt szoktam javasolni, hogy ilyenkor Windows újratelepítés, kivétel ez alól ha nagyon fontos menteni való van rajta. A mai biztonsági szoftverekkel inkább megelőzni kellene a bajt, és nem utólag orvosolni.
Ami Malwarebytes Anti-Exploit progit illeti, azért az MBAM-ba is beépíthetnék, attól még lehetne külön is árulni
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
öcsém ideadta a minden szarral telibe fertőzött gépét, böngészés közben mindenféle ablakok jönnek fel neki orrba-szájba. A gépen friss Comodo fut. Felraktam e free programot, talál 25 fertőzést, de mikor a vizsgálat az utolsó lépéshez érne (heurisztikus keresés), leáll a program hibaüzenettel. Mit tudok tenni? Kikapcsoltam a spec. heurisztikus motor használatát, de semmi változás... -
törölt tag
-
ƵøŁĭ
veterán
Malwarebytes Anti-Exploit 1.06.1.1018
CHANGELOG
New Features:
• Added new Layer3 mitigations for IE, Java and Office.
• Added default protection for more popular browsers.
• Added Chromium-based browser application family.
• Added new alert window with exploit details.
• Added protection traybar tooltip notification.
• Added advanced configuration of mitigations per family.
• Added configuration for general settings.
• Added browse button when adding custom shields.
• Added new mechanism to reduce known false positives.
• Added anonymous submission of blocked exploits.
• Added confirmation window for file-format exploit submissions.
• Added Premium notifications in Free/Trial builds.
• Added support for Windows 10.Improvements:
• Improved upgrade process to maintain existing custom shields.
• Improved visibility in GUI of Management Console exclusions.
• Improved error and crash reporting.
• Improved missing GUI notification for guest user accounts.
• Improved managed installation to avoid Start Menu folder creation.Fixes:
• Fixed false positive with Word or Excel under certain conditions.
• Fixed false positive with LoadLibrary exploit mitigation.
• Fixed false positive with web-based Java applications.
• Fixed bug with timestamp conversions.
• Fixed bug which could cause protection to stop during startup.
• Fixed bug whereby LUA could start/stop protection. -
trance89
őstag
újra vehető hivatalosan lifetime verzió:
http://store.v3.co.uk/p32228-malwarebytes_anti-malware_premium_v2
23€, siessetek amíg van rá lehetőség -
törölt tag
Az új felugró:
-
törölt tag
-
Jenne
őstag
Ha még nem volt akkor most jelzem, hogy frissítette magát a MBAM.
Egyszer csak feljött egy figyelmeztető ablakocska, hogy van újabb verzió és szeretném-e frissíteni. Engedélyeztem és kb. két perc alatt végzett is a feladattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Diablo 3 Collector's Edition
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest