Új hozzászólás Aktív témák
-
riki
senior tag
-
Pityu.
nagyúr
Kinek hogy szuperál az új változat a 2.0.2?Én még most is az 1.75 öt használom.
-
törölt tag
-
Rubyra1n
tag
Az malwarebytes honnan szedjem le? Tudnátok linket adni?!
-
törölt tag
válasz
#41133696 #386 üzenetére
Ehh, most látom, hogy a képek fel vannak cserélve.
Amúgy a DEP-hez még annyit, hogy nekem valamiért a kevésbé szigorú módban volt Windows 8.1 alatt ( Windows 7-nél és Vistánál nem ), derengett valami, hogy anno át kellett állítanom. Nem tudom végül is, hogy mi volt az alkalmazás már, de az erősebb védelemre lőttem be, és így megy az MBAM is.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #385 üzenetére
Rootkit ellenőrzést ha bepipálnám, akko keresnél hibát dobna (alapértelmezés szerint nincs is beállítva), így azt kihagytam
Az önvédelmi modult viszont aktiváltam (korábban nem tettem meg)
DEP szigorú móban
-
törölt tag
Gondoltam uninstall, reinstall:
mbam-clean.exe, most ezzel szedem le.
-
trance89
őstag
válasz
Rubyra1n #378 üzenetére
azt nem véletlenül dobja fel, egy nem éppen jóindulatú ip szeretne hozzád csatlakozni
múltkor nekem is elég sok torrentnél dobálta egy román ip-re de egy idő után aztán elmúlt, google-n utánakeresve rengeteg helyen feketelistán van az az ip cím
szóval inkább viseld el azt a felugró ablakot minthogy az adott egyén csak úgy turkáljon a gépeden vagy akármilyen szarokat telepítsen rá a tudtod nélkül -
Rubyra1n
tag
Olyan gondom van hogy az Malwarebytes, mindig kidob egy kis ablakot a jobb alsó sarokban és azt írja hogy egy fájl blokkolva van,kiírja hogy mi az ip címe meg hgy melyik könyvtárban található...stb. A kérdésem az hogy hogyan lehetne ezt megszűntetni és mindig az uTorrentet dobja ki.
-
törölt tag
-
bbTamas77
aktív tag
Most frissítettem manuálisan 1.7-ről az új 2.0.2-ás verzióra, és hogy megváltozott a kezelőfelület.
-
dert
csendes tag
Sziasztok! Ha futtatni szeretném a vizsgálatot 20025-ös hibakódot ír ki (A Malwarebytes nem tudta betölteni az Anti-Rootkit illesztőprogramot.) Win7-em van, a legfrissebb verzió van meg, és Premium licenc. Mit tudok tenni?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
trance89 #367 üzenetére
Mindenki úgy boldogul, ahogy tud. Sebességen kívül nincs komolyabb értelme. Megértem, ha neked nincs rá szükséged. Viszont ilyenformán SSD-nek sincs értelme
Van elég memóm, szóval elfér, ráadásul gyorsabb is jelentősen bármelyik SSD-nél. Talán ez a második problémám a memdisk-el kapcsolatosan, tehát nem beszélhetek eget verő probléma hegyekről, így memdisk marad mbam-ot pedig nem használom keresésre, míg nem javul a helyzet.
-
törölt tag
Magától nem frissült, manuálisan megtörtént:
"Malwarebytes Anti-Malware 2.0.2.1012
Improvements:
• Changed some of the terminology used in scan results and scan logs to make them clearer
• Enabling or disabling self-protection should now be more responsive under most circumstances
• Each language name is now listed in its native tongue rather than being translated to make switching languages easier
• Blank window is no longer observed flashing on screen during startup and shut down of system when Malwarebytes Anti-Malware is running in the tray on Windows Vista and newer operating systemsIssues Fixed:
• Several crashes and BSOD issues fixed with rootkit scanning
• Scan speed improved with rootkit scanning enabled under some circumstances
• Rootkit scans should no longer hang indefinitely under certain conditions
• Compatibility issues with certain VPN client software fixed
• Protection no longer fails to start after upgrade under some circumstances when self-protection is active prior to upgrading
• Entire General Settings tab now responds to clicks correctly
• Several issues with Access Policy restrictions not restricting access as they should
• Editing the Access Policy password no longer results in restricted areas of the software being inaccessible when the correct password is entered
• Access Policy feature now functions when Bitdefender Total Security is installed
• Manual scan of individual files and folders using context menu scan feature in Explorer no longer results in the scan failing to run under certain circumstances
• Green checkmark status is no longer indicated when Malwarebytes Anti-Malware is unable to reach update servers when attempting to update
• Text is no longer cutoff in the UI on Windows XP or when the 'Classic' theme is used on Windows 7
• Scan time is now reflected accurately at the end of a scan
• Quarantined objects remain listed correctly in Limited User Accounts when restoration of an object fails due to lack of permissions
• Some words in UI which were not translated into non-English languages now are when those languages are selected
• Driver left behind during uninstallation of Malwarebytes Anti-Malware is now removed as it should be when the product is uninstalled
" -
HZoli87
veterán
-
trance89
őstag
válasz
#41133696 #359 üzenetére
ez csak egy PUP amit a temp mappában talált, semmi problémát nem okoz ha törlöd sőt, ezek a cuccok többnyire reklámmegjelenítésre használatosak programokon belül
PUP detektálásban/blokkolásban messze a legjobb progi a MBAM, youtube-on is van jópár review róla működés közben(#360) K_mester
nem, és senkinek sem ajánlanék egy ilyen noname fost
[link]
google translate-el fordítsd le -
törölt tag
Hali!
Letezhet, hogy a Spyhunter4 trial tobb dolgot fedez fel mint a Malwarebytes Anti-Malware es a SuperAntispyware egyutt?
Legalabbis a Teljes valtozat a Spyhunter4-nel csak 7 EUR, csak nehogy olyan dolgokat is piszkaljon amiktol nem indulna ujra a gep. Vagy ne foglalkozzak vele es kesz?
szerk:
Mindegyikbol csak a Free verziot probaltam ki -
törölt tag
A MyPhoneExplorer-ben található cuccot blokkolta:
Ilyen narancsságrga figyelmeztető ablak még úgysem volt a 2.0-s verzió esetében a topicban kép formájában
-
trance89
őstag
azok használnak xp-t akiknek nincs más választásuk (értsd gyenge a gépük), egy mai masinára próbálj xp-t rakni amire már nem találsz xp-s drivereket
szoftverek esetén mindig ajánlatos a legfrissebbet használni, ez legfőképp a biztonsági szoftverekre igaz (vírusirtók, tűzfalak stbstb), ha pedig nem jön be a legfrissebb verzió akkor mindig vissza lehet rakni a régit -
trance89
őstag
2.0-ás újítások:
https://forums.malwarebytes.org/index.php?showtopic=3283&p=807497
van köztük pár nem éppen elhanyagolható dolog, az xp is bevált a maga idejében mégsem azt használom
amúgymeg ha bármi bajod lenne az újjal bármikor visszarakható az 1.75: [link] -
Pityu.
nagyúr
Látom egy ideje nem írt ide senki de azért kérdezek hátha nekem most a Malwarebytes Anti-Malware 1.75 ös verziója van,úgy látom van már kettes verzió sőt a honlapjukon csak az van,ez már egy javított verzió?Érdemes lecserélni az 1.75 öt erre vagy ez is jó?
-
(Bundás)
addikt
Köszi srácok, holnap intézek egyet, ez így nagyon korrekt.
-
trance89
őstag
válasz
(Bundás) #348 üzenetére
a linkelt oldal egy viszonteladó de ugyanattól a cégtől kapod a számlát mintha egyenesen a malwarebytes oldaláról rendelnél:
https://forums.malwarebytes.org/index.php?showtopic=114141
http://www.malwarebytes.org/cb-privacy/
csak a downloadcrew oldalon kicsit európai(bb) árakon kerekítenek, még mindig olcsóbb mintha a MBAM oldaláról venném meg mondjuk az eureka promo verziót kuponostul (€18.79) -
trance89
őstag
válasz
blattida #343 üzenetére
MSE mellett nagyon szépen muzsikál, ez a páros vált be nálam a legjobban
aki pedig szeretné még meg lehet venni örökös licensszel de már nem sokáig, innen a legolcsóbb (€17.99):
http://store.downloadcrew.co.uk/p29875-malwarebytes_anti-malware_premium_v2
ez 1 PC-re van, a MBAM oldalán 3PC-s 1 éves licenszet árulnak €22.31-ért, ez még kuponkóddal kicsit letornázható de otthonra sokkal jobban megéri 1-2 gépre megvenni az örökös verziót, én 2 gépre megvettem mert rájuk nem sajnálom ezt az egyszeri kis összeget -
blattida
nagyúr
Tölthető a 2.0.2 publikus béta.
Változások, fejlesztések:
• Changed some of the terminology used in scan results and scan logs to make them clearer
• Enabling or disabling self-protection should now be more responsive under most circumstances
• Each language name is now listed in its native tongue rather than being translated to make switching languages easier
• Blank window is no longer observed flashing on screen during startup and shut down of system when Malwarebytes Anti-Malware is running in the tray on Windows Vista and newer operating systems
• Main program window now opens to the Dashboard by default to simplify navigationJavítások:
• Several crashes and BSOD issues fixed with rootkit scanning
• Scan speed improved with rootkit scanning enabled under some circumstances
• Rootkit scans should no longer hang indefinitely under certain conditions
• Compatibility issues with certain VPN client software fixed
• Protection no longer fails to start after upgrade under some circumstances when self-protection is active prior to upgrading
• Entire General Settings tab now responds to clicks correctly
• Several issues with Access Policy restrictions not restricting access as they should
• Editing the Access Policy password no longer results in restricted areas of the software being inaccessible when the correct password is entered
• Access Policy feature now functions when Bitdefender Total Security is installed
• Manual scan of individual files and folders using context menu scan feature in Explorer no longer results in the scan failing to run under certain circumstances
• Green checkmark status is no longer indicated when Malwarebytes Anti-Malware is unable to reach update servers when attempting to update
• Text is no longer cutoff in the UI on Windows XP or when the 'Classic' theme is used on Windows 7
• Scan time is now reflected accurately at the end of a scan
• Quarantined objects remain listed correctly in Limited User Accounts when restoration of an object fails due to lack of permissions
• Some words in UI which were not translated into non-English languages now are when those languages are selected
• Driver left behind during uninstallation of Malwarebytes Anti-Malware is now removed as it should be when the product is uninstalledÉrdemes vele egy próbát tenni, dolgoznak a fiúk rendesen.
-
yuri90
tag
Az lenne a kérdésem,hogy az ingyenes verzióban direkt van szürkén a speciális beállítások?Mert így nem tudom kikapcsolni,hogy a számítógéppel együtt induljon.
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok,
Feltettem a progit, és azóta lassabban tölt be a böngésző, 1-2 másodpercig a linkek is inaktívak googleban. Azóta az index, origo és hasonló oldalak is sokkal nehézkesebben használhatóak, sokszor nem is töltenek be. Nem értem miért. Erőforrást alig eszik, mindössze 25 MB-ot, de a net érezhetően akadozóbb.
Ötletek? -
AtHoS
nagyúr
Közben megtaláltam a probléma okát:
Softperfect RAM Disk progival készítettem egy 2 GB méretű ramdrive-ot, melyre átirányítottam a win TEMP és TMP mappáit. Ha ezeket a mappákat winyóra irányítom, akkor rendben lefut a keresés és nem reset-el a gép.
A support megkapta ezt az infót, így remélem megoldást találnak az okára.
Az 1004-es verzió is hozza a problémát
-
AtHoS
nagyúr
Felvettem a kapcsolatot a supporttal a problémám miatt: [link] (bár a telepítési problémát nem említettem, mivel azt sikerült orvosolnom)
Első körben kértek egy e-mail-ben küldött FRST64.exe program által elkészített rendszer log-ot, mely programot rendszerjavítási módban indított win8 parancssorából kellett indítanom.
Mivel a log alapján a rendszerem nem fertőzött és nem találtak különösebb problémát sem, így megkértek, hogy egy Windows Repair Tool programmal ellenőriztessem a rendszert, majd az ellenőrzések és esetlegesen talált hibák javítását követően indítsam el a program rendszerjavítását. Ez szépen le is futott "javítgatott/felújított" dolgokat a rendszerben (egyébként nem talált hibát sem a check disk sem az sfc ellenőrzés közben)
Újraindítást követően ismét megpróbáltam futtatni egy gyorskeresést a v2-es mbam-mal, de a heurisztikus ellenőrzés futása közben ismét reset-re vágta a gépet.
Ezt megírtam nekik, most pedig ismét várakozó állásponton vagyok.
-
törölt tag
Windows 8.x-en Modern UI-s felületen is üzenget (ma tette első alkalommal nálam).
-
Jenne
őstag
Ha már beszélünk róla akkor...
Nekem ezt a fiam intézte akkor és még kért a barátainak is párat. Addig azt sem tudtam, hogy van egyáltalán ilyen program. Én ESET-et használok már nagyon rég óta, még anno a 2.7-el kezdtem. Ez mellett van fent így a letiltott funkciókkal. De most már csak a kíváncsiság végett is, be fogom kapcsolni és - pár napig így megy -, az összes funkciót rajta. -
HZoli87
veterán
Nem a licenced eredetiségét kérdőjeleztem meg, csak azt nem értettem, hogy minek aktiválod be mindenképpen a programot, ha kapásból letiltod az így nyert plusz funkciókat. Szerintem nem sok értelme van.
Pár éve egyébkét én is megvásároltam a programot, de csak az ingyenes verzióját használom. Pár hetente lefuttatok egy gyors keresést.
-
Jenne
őstag
"Mondjuk azt nem értem, minek kell a Pro / Premium verzió neked, ha mindenképpen kikapcsolod a valósidejű védelmét."
A válaszom nagyon egyszerű. Valamikor, talán két éve már, volt egy ünnepi akciójuk és az első 5 ezer jelentkező kapott egy-egy lifetime Pro licenszet. Hát innen van. -
M62-501
csendes tag
Sziasztok. Laikus vagyok, nem sokat értek a Malwarebytes-Anti malware-hoz ezért bocsánat ha nagy marhaságot kérdezek. Azt szeretném megkérdezni, hogy amiket a naplóban, észlelt (fertőzött) objektumokat ír mappát és fájl is egyaránt az elérési útvonalával, szóval ha kijelölve azokat kérem, hogy törölje, ő akkor a komplett fájt/mappát magát egy az egyben törli vagy csak a fertőzést törli róla? Azért kérdezem ezt mert az elérési útvonalból van amelyiknek a mappák, útvonal, fájlnév semmit nem mond, kvázi nem tudom, hogy esetleg nem egy rendszer (windows) fájl vagy valamelyik telepített program összetevője, eleme, így nem merek vele szinte semmit töröltetni...kérlek segítsetek. Esetleg ha a napló jegyzettömböt elküldeném és leírnám, hogy a Windowson kívül milyen (kevés) programot telepítettem, tudna-e nekem ebben valaki segíteni, hogy melyiket töröltethetném vele és melyik tartozik valamelyik programhoz? Előre is köszönöm a válaszotokat...még 2 napig van a próba verzió, addig ki akarom törölni a csúnyaságokat a laptopomról. Ha infó kell a rendszeremről a megoldáshoz, Windows 7 Ultimate 64 bitesem van a gépen.
-
-
törölt tag
Szia, ameddig a Windows Biztonsági/Műveletközpontjába nem jelenik meg egyáltalán, addig nem tekinthető másnak csak kiegészítő védelemnek.
Azaz kell mellé egy IS vagy AV. Magával a Windows Tűzfallal semmi gond. Ha még biztonságosabban akarod használni a Windows 7 saját tűzfalát akkor: Extra biztonságos Win. Vista/7 tűzfal
-
törölt tag
válasz
#41133696 #306 üzenetére
Gyorsan, amiket úgy látom, hogy érdemes bekapcsolni, viszont alapból nincsenek aktiválva (ezen modulok, csak Premiumosoknak elérhetőek):
Rootkitek ellenőrzése
Önvédelmi modul engedélyezése (korai fázisban is), illetve esetleg ha valakinek a védelmével induláskor akadna, akkor a késletett indításra is van már mód közvetlenül a programból.
-
HZoli87
veterán
Jövőhéten valószínű lefrissül az új verzióra, hivatalos fórumán ezt írták. Mondjuk azt nem értem, minek kell a Pro / Premium verzió neked, ha mindenképpen kikapcsolod a valósidejű védelmét. Tökéletesen ellátja az ingyenes verzió is azt, amire te használod (4-6 hetente teljes ellenőrzés). De lényeg, hogy megoldódott a gondod.
-
Jenne
őstag
Üdv Urak!
Megtudja valaki mondani, hogy EZT a felugró-figyelmeztető ablakot hogyan lehet úgy beállítani, hogy ne jelenjen meg minden egyes számítógép bekapcsoláskor? Kezd idegesíteni. Már kivettem az automatikusan indulók közül is és a programon belül kivettem a pipát az Induljon együtt a Windowssal elől is. MBAM Pro-t használok, de nincs bekapcsolva az állandó védelme. Időszakosan, általában 4-6 naponta futtatok vele egy teljes vizsgálatot. Ha nem lehet kiiktatni ezt az ablakot akkor lebutítom a Free verzióra. Az gondolom nem dobálja az arcomba...Engem ne figyelmeztetgessen állandóan, mivel tudom, hogy ki van kapcsolva a védelme...ÉN kapcsoltam ki tudatosan és akarattal!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest