-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
KAMELOT #342051 üzenetére
Amúgy valójában mi a differencia a Roton és a Felix felnitisztító közt?
Utóbbit vettem, szerintem nem olyan rossz. a boltos annyit mondott hogy a roton a makacsabb beleégett fékport is kiszedi, mondtam neki fehér felnim van. max 200km után muszáj mosnom, nem tud beleégni a fékpor -
Petyyyyy
addikt
válasz
focvis #342050 üzenetére
A kerámia már nem (vagy az sem) az én domain-em, de azt gondolnám negyed évente kibírna egy szivacsos mosást. A te helyzeteden viszont nem változtatna ez sem.
Érdemes lenne elolvasni mit ír a gyártó, illetve a műhely akinek van vele tapasztalata. Ha ugyanis ígértek rá 3-4-5 évet megfelelő gondozás mellett, akkor vizsgálják ki és mondjanak okosat.
Gyáva vagyok, ugyanannak a gyártónak a cuccait venném, akitől a kerámia van. Jellemzően mindenkinél ki van találva a rendszer és az működik jól. Lotust nem szeretem. Próbáltam négy terméküket, egyedül a gumiápolójuk nem rossz, de amúgy alsó(bb) polcosnak tartom őket. CarPro, Koch Chemie, Gyeon, Fusso, de akár egy Sonax vagy ADBL is inkább.
-
válasz
Petyyyyy #342049 üzenetére
A vizet nagyon szépen dobja a mai napig. Szivacsos mosást évente 1-2 alkalommal kap, lándzsás mosóban rendszeresen, de csak lágyvízzel mosom, semmi sampon. Mindennap garázsban alszik.
Ennél többet nem tudok tenni érte. 🤗Tavaly vettem akciósan "Lotus" (vagy hasonló márkájú) kerámiára való sampon + frissítő spray csomagot, majd kipróbálom, ha nem tartod gáz cuccnak.
Legutóbb 2024.05.26-án, azaz közel egy éve mostam meg szivaccsal.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
focvis #342037 üzenetére
A kerámia csak akkor bír x évet, ha
- megfelelően van mosva a járgány
- éritnéses mosást követően megy rá a reload, ami frissíti a bevonat'Ha megmarta a lakkot, akkor vagy eltűnt a kerámia (esélyes) vagy kell neki egy frissítő mosás valami savas ph-jú samponnal, amitől megújul a hatás. Néha simán csak el tud tömődni egy wax/kerámia.
-
tboldi
nagyúr
válasz
tboldi #342044 üzenetére
Közben megtaláltam, azt hittem, az ETO parkoló másik szegletében lesznek.
-
Emunem
őstag
györi nekem is vonzó... 70% hogy leszek
Család addig ellesz valahol (ha jönnek)
-
válasz
sagesz93 #342042 üzenetére
Én dolgozok 13-án, elejére oda tudok menni, vagy ha végeztem és van még valaki.
Bár még nem tudom, hol fogok fotózni, budai oldalon valahol.
Győri az nekem necces, de még akar az is megoldható, beírtam mindkettőt a naltárba aztán kiderül. Racsing tali annyira nem jó ómen…. bár nekem szög gyári minden. -
hobizoli
nagyúr
válasz
Reggie0 #342038 üzenetére
az itteni soroksari auchan-s kezimosokban az inkabb placebo
neztem a multkor en is, hogy viaszos ize, persze nyomjunk ra, aztan vmi habzik csak, de a viz nem kezd leperegni az uvegrol (se), ahogy rendes viaszosnal kellene
meg tavaly vmikor felni tisztitoval lefujkaltam a felokat, varom ott hogy hasson, a kis mini kefevel amit csak ezert vettem, elkezdtem ott a felni kullok toveben rasegiteni....
vissza a oblito programra
jon egy ilyen szakadt puloveres, kertesznadragos muki, vmit obegat porszivokrol... mint egy parkoloben keregeto hajlektalan
majdnem oda csaptam neki a vizes fejjel egyet, hogy ajjal meg, nincs aprom, nem tudok adni... erre kozelebb erve, mondja hogy nem lehet kulso eszkozt hasznalni, csak ami itt van
mé nem?
mert ez van kiirva
de ez egy kis feju muanyag kefe, ami befer a szuk sarkokba is, mert ez a bohom mosokefes fej nem olyan
nem baj, akkor se
jo b+
pont vegeztem is, megyek el, akkor nezem hogy ez a muki molyolgat a vegyszertaroloban ott vmikkel
ja, hogy o az uzemelteto...? -
Reggie0
félisten
-
Szoszo94
őstag
válasz
ArthurShelby #342029 üzenetére
Elvileg azon a szombaton nem dolgozom (győri), úgyhogy ott leszek
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Blindmouse_ #342027 üzenetére
Magam nem allok neki de azert jo tudni.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
tboldi #342031 üzenetére
Én mindkettőn igyekszem ott lenni (a győrin nagyobb valószínűséggel a vw-vel, mert azon van országos matrica)
Egyébként érdekes, hogy nagyon átszavazás nem volt a két tábor között. Viszont egy nyári etyeki/tatai találkozónak még látom esélyét (ott volt a legnagyobb metszet/hajlandóság mindkét irányból).
-
tboldi
nagyúr
válasz
ArthurShelby #342029 üzenetére
Igyekszem ott lenni a győrin, és nagyon remélem, hogy a MiTóval.
Ja, és ahogy nézem, az ETO parknál csak az első 3 óra ingyenes, vagy legalábbis a nagyobbik részén.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #341753 üzenetére
🎺 Az eremények alapján 2 tali leszt 🎺:
Egy Bp-hez közel, május 13-án kedden 17:00-kor, a Budaörsi Auchan totem oszlopánál (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]).
És egy Győrben május 17-én szombatot 16:00-kor a győri ETO parkolóban [link].
Köszönöm mindenkinek a részvételt és a konstruktív hozzáállást!
Találkozzunk minél többen, remélem plusz meglepetés vendégek/tagok is lesznek majd! -
Blindmouse_
aktív tag
ilyenkor kitekerem a kormányt. forgatom a tárcsát, és gumikalapáccsal ütlegelem..
Mondjuk múltkor a 2 éve felújított hátsónyeregben rohadt össze a zsír annyira hogy csapágylehúzóval tudtam lehúzni a csúszkáról a nyerget
azóta évente szétszedem, erre ment rá a ma délutánom. kerékjáratok kicsit kicsutakol, féknyergek lemos, kb szétszed, újrazsíroz.. összerak, dugattyúk átmozgatása.. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Blindmouse_ #342005 üzenetére
A hatsoval is lesz egy ilyen kor. Az se lesz faklyas menet…
Mondjuk meg az is gyari, az elsot is csak azert kellett cserelnem mert mar hullamos volt (amugy nem vt kopott). -
hobizoli
nagyúr
-
Reggie0
félisten
válasz
Blindmouse_ #342011 üzenetére
Viaszolni kell az autot.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
radi8tor #342010 üzenetére
Nekem ilyen tett már tönkre 4 óra alatt autón fényezést.
Levakarni alig tudtam, és amikor sikerült megláttam hogy úgy felmarta a festést, hogy kicsiszolni polírozni nem tudtam belőle..Itt olyan előáztatást kell alkalmazni hogy a galambot áztatod vízben sokáig, még mielőtt odafosik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest