-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz mdani01 #83151 üzenetére
Tippre szerintem a gumis topicban szabadultak el az indulatok
Btw, nem is láttam még, hogy a kitiltott felhasználó avatarja szürkére van színezve -
Integrale
veterán
válasz focvis #83159 üzenetére
Hatha csinal egy uj reget, nem tudom, hogy ez mukodik-e igy egyaltalan.
De most egy ilyen miatt torlik, buvartacsko meg el van szabadulva, allando hangulatkeltes miatt kapott fel ev pihit, es ez ido alatt is csak korlatozva van a hozzaszolasainak a szama.
Szoval valahol a kovetkezetesseget nem erzem ebben.[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
-
-v-
addikt
-
-
szentkuti11
addikt
válasz Integrale #83167 üzenetére
Én ott voltam, beszéltem a tulajjal, hiszen egyszerre voltunk ott, amikor az enyémet is mérték.
Ő már felújított motorral vette, állítólag nem volt semmi különösebb oka, egyszerűen kopott, elkezdte harapni az olajat, de nem hagyták h elfogyjon, tehát nem szorult meg. Felfúrták, új dugók, gyűrűszett, nagyjából ennyi. A mérőpadosok azt mondták, hogy jó eséllyel van rajta egy nagyon finom, jól megcsinált chiptuning, mert a különbség a gyárihoz képest aránylag jelentős, de a görbék gyönyörűek. A tulaj szerint érzésre is nagyon sokat számít a jó benzin, 95-össel belustul az autó.
-
tomcsi23
veterán
válasz szentkuti11 #83168 üzenetére
Hja ez még csipszes is?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Jaffa75
őstag
válasz Tsebacsi #83157 üzenetére
A munkám sajnos olyan, hogy elég sok érdekellentét van a partnerekkel, illetve a munkáltatóm is gyakran túl sokat várnak el a partnerektől... és akkor még a közvetlen kollegáimat meg sem említettem!
Alapjáraton nem vagyok az, igyekszem a lehető legnagyobb mértékben mások véleményét tiszteletben tartani, illetve a saját véleményemről másokat nem hittérítőként meggyőzni...
-
bajnokpityu
félisten
Sztem meg csak szimplán nemjapán.
Chipesek turbonyomáshoz hozzá szoktak nyúlni, ott talán kiderülne.eladó topping dac
-
Richard!
addikt
Aki esetleg most rendelne Audi A3-ast, megszívta, mert 9 hónap múlva tudja csak átvenni. Sok a megrendelés...
Tsebacsi neked mennyit kellett várnod a Focusra? (Tudom, hogy már csak pár nap van hátra )
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
K Norbi
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
[Bugatti Chiron 0-400kmh-0 ]
Komoly az autó és a video is. -
válasz bajnokpityu #83176 üzenetére
A komoly csip cégek garival adják, illetve a gyártó sem veszi el ha ők csinálják.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
zolynet
veterán
Egy felújított motor, ami első vagy második túlméretre van fúrva attól várható egy kis többlet ... egy 100as benzinnel akár még ennyi is. Lehet hogy most naív leszek, de szerintem nincs csippelve, ha meg lenne akkor több kakaó lenne. ~240le/320nm akkor vajsimán jönne.
Life is too short to stay stock!
-
rbalint88
addikt
válasz BigBlackDog #83181 üzenetére
a budaörsi tesconál levővel is az a baj, hogy picit túlhaboz és kb 200Ft-tal több az öblítés, mint a szent hely Husztin, ami ugyanúgy ehrle licences. (nem véletlenül lett az a szent hely )
de amúgy szépen mos, ajánlott. csak a Huszits 6-700Ft helyett 800-1000 a mosás ott. -
-v-
addikt
Biztos, hogy nincs csipszelve, konzerv csipszből biztosan nincs olyan, ami ilyen keveset hozna egy turbómotornál, ki a franc venné azt meg sok pénzért ... vagy akkor legalább a nyomatékgörbét elbaszná, ahogy szokták
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Sziasztok
Nem igazán értek egy traffit. Remélem valaki okosabb itt mint én.
M1 -esen jövök Budapest felé, majd az M0 leágazás előtt van egy traffi, ami a traffihunter szerint 100km/h határt mér. Sokadszor figyelem meg, hogy semmilyen 100 -as jelzés nincs előtte kitéve, az autósok is egyébként 130 körül jönnek.
Csatolom a képet, hogy pontosan melyik traffiról van szó.Mindig igyekszem betartanj a sebességhatárokat, főleg ha autópályáról van szó, de ma ebbe belefutottam. Jöttem békésen az M1 -ről 125km/h körül, majd láttam hogy kiírja a telefonon a traffihunter, hogy 100as traffi alatt mentem át, de sokadszor csodálkozom ezen, mert még nem láttam előtte sehol 100 -as jelzést.
Valaki esetleg okosabb az ügyben?
-
hacki87
senior tag
A gumis topicban is beleállt az emberbe, hogy miért kell kihangsúlyoznia, hogy márciusban hozta ki a zsír új x5-öt...
Focvisnak egy kis kipuff vég 2017 01.-02.hó közötti forgalomba helyezéssel kb 15ezer km után
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest