-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #82600 üzenetére
Emlékeket.
-
Magnum_
nagyúr
Mit nem?
Munez:
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
tomcsi23
veterán
válasz szabonagyur #82603 üzenetére
Hogyne lenne drágább link
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Acheron
őstag
válasz Mágus2 #80641 üzenetére
Megint eltaláltad, valóban a kipufogó egyik rögzítése adta meg magát, innen a kopogás.
Csütörtökön meghegesztik, egy gond kilőve. Remélem a másik zajt is megoldja, 3000 fordulat körül elég fura, rekedtes hangot kezd kiadni, de csak akkor hallani, ha a hajtáslánc aktív és terhelve is van (kuplung nincs kinyomva és legalább tartva van a sebesség a gázpedállal) Minél magasabb a fokozat, annál zavaróbb. A gázt elvéve, vagy a kuplungot kinyomva azonnal elhallgat. (kuplung két hónapja lett komplett cserélve, nem hiszem, hogy annak köze lenne hozzá) Ha a kipufogó tartó hegesztése után nem múlik a hang, lehet tovább keresni a forrását.
Csütörtökön még vaci új tárcsákat és betéteket kap hátra (úgy látszik, minden így eladás előtt kezd megkotlani benne) -
Qru
MODERÁTOR
Műszerfalra való törlőkendő de igazaból bármilyen műanyagra jó.
Van fényes meg matt hatású, ez az utóbbi.#nincsbennetarcsi
-
Termi16
őstag
Sziasztok!
Egy kis segitségre lenne szükségem, mert most teljesen tanácstalan vagyok....
A Qashqai (2009es, 2.0 benzines 4wd) kapott új fékeket előlre 1 hete. (ezt csak azért irom, mert ez volt az utolsó szervizbeavatkozás)
Tegnapelőtt elmentünk vele a városba, semmi extra nem történt. Tegnap inditanánk, hogy elvigyük tankolni, és a a műszerfalon világit az ESP OFF, ABS, 4WD.Nyomkodtam az ESP OFF gombot, hátha változik valami, de semmi. Próbáltam a hajtáskapcsolót is állitgatni 4wd-re vagy autora-ra, de megintcsak semmi hatása.
Azért sem értem, mert abszolút semmi nem történt az autóval szombatról vasárnapra.
Az akksit levettem 5 percre, de nem oldotta meg a problémát.
Valakinek van ezzel kapcsolatban bármi ötlete?
Elmentünk vele tankolni, meg ma melóba is bejöttünk, más problémát nem vettem észre.
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
Termi16
őstag
-
-v-
addikt
válasz Termi16 #82611 üzenetére
Hát, amiben szinte biztos lehetsz, ha nemrég volt hozzányúlva valahol, és utána gyanúsan ugyanazon a környéken gyanúsan hamar valami hiba jelentkezik, akkor a pékek basztak ott szét valamit
Nekem akkor volt ilyen, amikor csapágy csere után nem húzták meg rendesen a kerék központi anyát és lelazult abs esp stb. hiba ... meg furcsa volt az egyenesfutás[ Szerkesztve ]
-
Termi16
őstag
Ez megy szépen egyenesen (ha épp nem vagyok bebaszva ), szóval azzal nincs probléma
Péknek is csak félig pék az illető, ugye az olaszos topikban ajánlott Zsolt-ról van szó. Oké, ez a kocsi nem olasz, de mondta, hogy futóműves dolgokkal vihetem hozzá a Nissant is.
tboy93:
Én azt gondolom, hogy olyan nincs, hogy egyszerre az ABS, ESP és 4WD is tönkremenjen a semmitől, szóval nem hiszem, hogy ABS specifikus dologra lesz itt szükség. Aztán persze meglátjuk.[ Szerkesztve ]
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
nagyúr
válasz Termi16 #82618 üzenetére
Ilyenkor jellemzően nem romlik el minden egyszerre, valszeg egy jeladó szétjött, megkotlott, és az említett rendszerek így nem tudnak rendesen működni. Mondjuk egy ABS jeladó, vagy a kerekek fordulatszámát figyelő szenzor meghibásodik, akkor az okozhat ABS, ESP, elektronikus négykerék hajtás problémát egyszerre.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
EQMontoya
veterán
Same rules apply!
-
nagyúr
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Magnum_
nagyúr
itt ezt sofőr vezeti és nem te magad, guye?
nem én kérdezem, hanem haeverI humbly and respectfully decline™
-
Speeedfire
félisten
válasz Magnum_ #82624 üzenetére
A cimkéknél az van, hogy versenyautó vezetés. Szóval szerintem ő vezetné. Viszont ez a kakucsra nem is vinném, ez a kocsi nem oda való. Inkább a ring.
Amúgy a legtisztább, ha felhívja őket.
EQMontoya: Munkatársam mustang-ot vezetett. Természetesen instruktor mellett.[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Magnum_
nagyúr
én EQ-val értek egyet, ezért kérdezem.
Kizártnak tartom, hogy 25 papírért engedik, hogy szétforgasd tapasztalat híján a dongót.ok, fiúk, mondtam a csávónak, hogy hívja fel és kérdezze meg, mint hogy itt rugóztat ennyi embert
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
EQMontoya
veterán
válasz Speeedfire #82626 üzenetére
Nekem is vezetett nemrég egy cimborám Ariel atomot, de egy kibólyázott reptéren, nem a Hungaroringen...
Same rules apply!
-
choco01
addikt
Hali.
Adott egy Peugeot 406 2.0(135le, 2000 évjárat) benzines,automata.
Elf vagy Total olaj lenne jobb bele 10w40-be?
Utoljára Total Quartz 7000 energyt öntöttünk bele, nem volt rossz.. Nem vagyon találok hozzá kézikönyvet..
Már 500.000km + van, nem tudom mit szólna 5w40hez..Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
-
choco01
addikt
válasz szőröscica #82637 üzenetére
Nem enné az 5w40et vagy nem lehet neki semmilyen hatranya? A sok km miatt gondolom.. Ha nem akkor veszek bele 5w40 total 9000 energyt.
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
j.bravo
addikt
Szép hétfőt, Urak!
Vezetéstechnikai tréningre - ha nincs cascom, mertöregtizenéves autóra nem találtam értelmes ajánlatot - érdemes kötni külön valamit?Whatever.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest