-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
A délelőtt folyamán lekérdezek egy rendszámot a KEKKH-nél, ha vki épp hasonlót tervezett, írja meg priviben, és lekérdezem neki - az első jelentkező nyer term.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
szőröscica
addikt
válasz demars #82839 üzenetére
En nem szeretnek olyan helyen lakni, ahol fegyvereket kapnak elo. Egy kicsivel tobb tolerancia, turelem es kevesebb agresszio eleg lenne. Az olaszoknal is mennek mint az orult, dudalnak, tolakodnak, de nem erzed azt, hogy bosszubol csinalnanak veled barmit. Nalunk barmi elkepzelheto.
-
nagyúr
válasz szőröscica #82854 üzenetére
Nekem eddig az íreknél volt a legpozitívabb az élmény. Ott mindenki nyugis volt, akármerre mentünk, duda, tolakodás nem volt soha. De még a nápolyi vezetés se volt veszélyes, csak izgalmas
Itthon meg azonnal zárom az ajtót ahogy beülök...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
lenko
aktív tag
válasz szőröscica #82854 üzenetére
Igen, ezért kéne fegyvert tartani itt, ha van valami meg tudd magad védeni, mert egyre rosszabb a morál itthon is.
Ismerek olyat, akinek engedéllyel van 2 gépfegyvere, egy winchestere, és 1 pisztolya. A winchester éjszaka be van támasztva az ágy mellé. Pont pár hete mutogatta, nem is nehéz egyébként a "shotgun".[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
Magnum_
nagyúr
Elnézést kérek, nem belevau, mindenki úgy hülye, ahogy akar, de:a lőfegyvert a tartására jogosult személy által állandóan lakott vagy rendszeresen, illetve alkalmanként visszatérő módon látogatott lakásban - szervezet esetén őrzött, vagy riasztó berendezéssel védett épületben - ürített állapotban, a számottevő mértékű külső erőhatásnak is ellenálló anyagból készült és biztonsági zárral ellátott szekrényben, illetéktelen személyektől elzárva kell tárolni, - 234/2004 Korm.rend.
Bátyámnak is van pár puskája - elzárva fémszekrényben, külön elzárva a lőszer.
Azért ilyen a szabályozás, hogy ha netán felkúrnád magad a szomszédon (asszonyon), akkor pont lenyugodj annyi idő alatt, amíg kinyitod, előszeded, betárazod.[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
lenko
aktív tag
válasz Magnum_ #82859 üzenetére
Írtam, hogy engedéllyel. Tehát ennek megfelel, rendőrök járnak ki szemlére stb. (az összes többi így van elrakva, egyébként ha betörnek hozzá fegyveresek akkor elkezdi kinyitni a szekrényt tárazgatni, rég értelmét vesztette ugyanúgy )
(#82863) bajnokpityu
Az más kérdés. A rendőr is tud róla gyanítom, és? Sok minden le van írva még sincs úgy távolról sem.
Kresszt mindenki betartja gondolom nap mint nap itt.[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
csak ez valósuljon meg: A lőfegyver és a hozzá tartozó lőszer a tartásukra jogosult személy folyamatos jelenléte esetén elzárás, illetve elkülönítés nélkül is tárolható, aminek során a tartásra jogosult személy köteles megtenni az illetéktelen hozzáférés megelőzése, illetve megakadályozása érdekében az adott helyzetben szükséges intézkedéseket.
Ha asszony hozzáfér, az már illetéktelen hozzáférés. Pl.I humbly and respectfully decline™
-
-
bajnokpityu
félisten
-
lenko
aktív tag
válasz bajnokpityu #82863 üzenetére
Pont 3 amstaff szaladgál az udvaron.
(#82865) bajnokpityu
Éjszakára bent vannak.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
ha kint vannak, akkor megetetik, lepúrhabozzák. nekem ezért van a lakáson belül.
és igen, a kreszt törekszem betartani. ahogy egyéb jogszabályokat, szabványokat is.Saint_: első felét Neked elhiszem, a második felét rendszeresen tapasztalom
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
Qru
MODERÁTOR
Elég lesz az offolásból...
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
válasz bajnokpityu #82863 üzenetére
persze, hogy nem.
pedig lenko az életben egész jó fej, de itt a fórumon néha nem egyszerű
-
EQMontoya
veterán
válasz szőröscica #82828 üzenetére
Reggel is súlyos volt ma, állt a fél város...
De amikor két autó összekoccant, egy sávon lehet haladni mellettük, és a szerencsétlen baromnak sikerül pont mellettük bealudni, ezáltal teljesen elzárva az utat, akkor elég durván megy fel az emberek agyvize. Vagy ngéyen nyomtuk rá a dudát, nagy nehezen meglett az egyes.Same rules apply!
-
bbubby00
őstag
válasz szőröscica #82828 üzenetére
Welcome to Budapest.
Na én ezért akarok innen minél előbb elköltözni. Inkább nekedmegy, de nehogy mán kisorolj, kitolass vagy bármit csinálj. NINCS TOLERANCIA A BUDAPESTI UTAKON!
Kieg: 10ből 8autóban egyedül ülnek, 10ből 7autóban a telefonjukat nyomkodják, 10ből 11autós idegbeteg.[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
BigBlackDog
veterán
válasz EQMontoya #82876 üzenetére
Értelme van egyébként? Megoldást elősegíti? Gondolom, hogy veszélyhelyzet volt, azért kellett dudálni.
Tegnap én is már nyúltam a duda felé, de végül hagytam a fszba (pedig keresztben állt a Corsás a forgalmi sávban). Persze, jó levezetni az ideget, ami a dugó okozott, de semmivel sem segítem a kedves szabálytalankodó/bénázó autóst a dolgában. Láttam, hogy rajta van a megoldáson, tudja, hogy menni kell, legfeljebb kicsit lassabban mozog a kelleténél. De kibírom azt a néhány többlet másodpercet. Persze lehet, hogy csak én vagyok -még- túl toleráns.
[ Szerkesztve ]
-
-
EQMontoya
veterán
válasz bitpork #82879 üzenetére
Mint ahogy nagyon sokan, akikre dudálnak, ilyen pl. a random út szélén leparkolás, kereszteződésbe behajtás anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy el is tudja hagyni, stb, stb. Igazából szerintem nincs olyan ember Budapesten, aki nem szeg kresz szabályt, mire beér reggel dolgozni.
A dudálásról pedig annyit, hogy aki feltart másokat, az érezze már, hogy ez nem oké. Én bízom abban, hogy ha valakit kétnaponta ledudálnak, az elgondolkodik rajta, hogy valamit nem jól csinál.
Same rules apply!
-
nagyúr
válasz EQMontoya #82880 üzenetére
Akire már a dudát kell nyomni, az valami nagy hülyeséget csinált, akire pedig napi szinten többször, az annyira nem való volán mögé, hogy az elmondhatatlan.
Dudálás: Letojom mi szabályos, vagy mi nem. Ha valaki elalszik a lámpánál, vagy irtó nagy hülyeséget csinál, arra legyintsek, vagy refizzek? Faszt, kapja csak a dudát, talán esetleg ég mellé a pofája is...
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz bajnokpityu #82883 üzenetére
komoly
-
nagyúr
válasz bajnokpityu #82883 üzenetére
Ez szép
-
lenko
aktív tag
válasz Speeedfire #82890 üzenetére
Én ezt egyszerűen kiküszöböltem. Nem járok a belvárosban, sem M0-n Így dudálni sem kell, és idegeskedni.
-
Magnum_
nagyúr
Koszonjul a sok beismero vallomast, mentek a boribe
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Itt az 5. képen milyen Honda belselye látható?
[link]Live poor, die rich.
-
tikshow
addikt
válasz gyáliSanyi #82893 üzenetére
FR-V
-
nagyúr
válasz gyáliSanyi #82893 üzenetére
Van egy gomb alul: Járművek ugyanitt, fél perc volt kikeresni a Hondát
-
bohoc71
aktív tag
válasz Speeedfire #82897 üzenetére
Sztem ott lakik... Igaz,reggelenként izgalmas 120-szal kitolatni a garázsból....
Meghajlás...Puszi...Taps....
-
lenko
aktív tag
válasz bohoc71 #82899 üzenetére
Az lenne az igazi.
Egyébként a Campona környékéről indulok Érdre. 6-os majdnem legvége, ahol megyek, az M0 elágazásnál megyek fel rá, de csak az M0 felé áll a sor. Utána Érd végi körforgónál M6, kifelé elég kicsi a forgalom. Utána 7-es út, és Érd végén meg is érkeztem. Jelenleg 17km ami kb. 18-20 perc. Oda/vissza is.
Nem sietek, csak a végén előzgetek már ha kell a 7-esen, amikor kellően meleg a motor. Vissza meg a campinál van egy lámpa, jobbos 100m után elfogyós sávból, oda szoktam állni azt a 2-3-4 autót a balban kielőzni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest