Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz aero. #52177 üzenetére

    Igen, ezt visszavontam, mert belegondoltam es valoban itt nem segit az abs.
    Qru: A videon van egy zöld taxi vagy furgon vagy valami, ami meghuzza, amiröl beszeltünk es keresztbe teszi az autot es meg is all :D :C

    (#52197) joamilestoné Lehet erezni különbseget, de ahhoz ismerned kell az autodat es vezetni legalabb egy szezont nyaron aztan telen aztan uj gumi...es akkor lehet. Anno nalam is baromi nagy különbseg volt a regi sz@r teligumikon, amivel vettem a kocsit, aztan megkapta az Contikat es igy wow...ugyan azon az uton amin jarok a kanyarban, ha kicsit sportosabban vettem azonnal csuszott az auto. Hoban össze vissza lehetett "bohockodni vele". Aztan a Contival elmentem multkor hazafele ugyan azon az elhagyatott gyari uton hoban es picit 2 esben meghuzkodtam jobbra, balra a kormanyt es csak szlalomozott egyet a kocsi....a regi teligumival azonnal csuszott....es akkor igy mondom :Y azta... de ugyan ez igaz palyan is a nyarival. A regi esöben sokkal könnyebben feluszott, vagy nagyobb fekezesnel sokkal hamarabb beindult az abs. Az ujjal sokkal nagyobbat lehet fekezni abs nelkül.

    A masik viszont, hogy itt a forumon is messze tulbecsüli nagyon sok ember a kepessegeit, meg "ö erzi" meg ugyan ugy betapad, mert nyomott egy satut nyaron a 10 eves teligumijaval es erezte, hogy ugy betapad mint az allat :D szoval ezt is bele kell kalkulalni :) Meg ezek az "öneki nem kell jo gumi, mert jol vezet".... :U jam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák