-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
ILLEGÁLIS GYORSULÁS? Semmi?!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Moddingfan
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy tuningról van-e itt szó, ha nem, akkor bocs. Na szóval, nekem egy 1.0-es Swiftem van és sokan mondták, hogy egy sportlégszűrő, vagy egy chip tuning nagyot dobna rajta. Pro és kontra érveket kérnék tőletek, és persze kb. árakat, előre is köszönöm, üdv: ModiSex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
törölt tag
válasz kavicssli #3351 üzenetére
volt ennek topik is itt, csak a tenger fenekére sülyedt.
Jó az jó az de szerintem inkább egy bemutató, emberek gizdáznak, jobb esetben a sajátjukkal, de sok apukától ellopott autó is van. Meg aztán egyenesen menni tényleg nem annyira poén, voltam a múlt hétvégén a tököli reptéren volt még valaki? -
Motion_Blur
félisten
Hangerőt feltekerni! [link]
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz Moddingfan #3355 üzenetére
Muszáj, hogy kiábrándítsalak: mindkettő jó, ha 2-3 lóerőt hoz.
Inkább mentális lóerők ezek.. A légszűrőtől dögösebb hangja lesz, ami miatt jobban fogod nyomni, de érezhető javulás nem nagyon lesz.
Inkább pakold ki a belsejét. -
kavicssli
addikt
válasz #16741888 #3356 üzenetére
Pedig tök jó az illegális gyorsuéás nekem bejön még akkor is ha kihozzák apuci kocsiját így legalább megtudjuk nézni mit is tud az adott kocsi! Mondjuk a sofőrön is függ!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz Moddingfan #3359 üzenetére
Mutatom az enyémet:
[link]
Repült a hangszigetelés, kárpitok, hátsóülés, és minden, ami nem kell ahhoz, hogy menjen. -
Moddingfan
senior tag
válasz _Volkovy_ #3362 üzenetére
Na, nee, enniyt nekem nem ér, pláne, hogy most kzdem el optikailag tuningolni a vasat, meg van egy egész komolyan hangrendszerem is, ami miatt kell a szigetelés. Azért köszi a tippet
Mod: akkor a gyorsulási versenyeken majd én leszk az az arc, aki a látszólag tuning vasában bömbölteti a zenét és konkrétan áll a vas mellett
[Szerkesztve]Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz Moddingfan #3363 üzenetére
félig-meddig vicc volt!
az viszont nem vicc, hogy literes swiftből nem tudsz rakétát csinálni légszűrővel és csippel..
mod: ez jó. Tudod, nem az a lényeg, hogy hogy állsz az autód mellett, hanem hogy hogy vezeted.
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz _Volkovy_ #3364 üzenetére
Hát ezt sejtettem, csak gondoltam, kicsit talán dobna rajta Hát, ez van, sebaj, akkor ''csak'' szép lesz /Meg hangos /
Mod: csak vicceltem az előbb. De a múltkor a gyorsulási verseny után az éjjeli tök sötétben annyira toltam a kanyarokban (ésszel azért), hogy rövid idő múlva már senkit sem láttam a tükörben. Haver egy erősebb Corsa-val azt mondta,hogy nem tudodd befogni, pedig nagyon tolta. gondold el, ha tuning vasam lenne
[Szerkesztve]Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz Moddingfan #3365 üzenetére
képed van róla?
mármint a diszkószviftről
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
válasz Moddingfan #3355 üzenetére
Add el, es vegyel egy 1.3 16V-t, az 86LE.
hobizolitöbb drón kell ;P
-
Moddingfan
senior tag
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz Moddingfan #3365 üzenetére
könnyű a géped, természetes, hogy a kanyarokban ott van..
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz Moddingfan #3368 üzenetére
pedig attól még diszkószvift marad
csak hülyítelek, várjuk a képe(ke)t. -
Moddingfan
senior tag
válasz hobizoli #3367 üzenetére
Nem adhatom el techniai okokból, amire most nem térnék ki Azért vettem anno 1.0-t, mert sokat autózom városban és az előző vas, amivel jártam nagyon sokat evett Hát, erre mondják, hogy valamit valamiért
_Volkovy_: ok, akkor majd felrakok párat, ha kész a gép Diszkószvift, ez kész
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz Moddingfan #3372 üzenetére
akkor talán nem kéne versenyautónak használni, ha a kis fogyasztás a cél, nem?
-
Moddingfan
senior tag
válasz _Volkovy_ #3373 üzenetére
Nem is akarom, én csak néző vagyok az ilyen versenyeken, csak gondoltam, egy kicsit felhúznám, de ha nem, az sem gond Akkor csak szép lesz, meg lesz benne jó zene. Akkor mégiscsak dübörgő menőcsávó leszek , pedig az nem szeretnék lenni
-
hobizoli
nagyúr
válasz Moddingfan #3372 üzenetére
53LE-bol chip-l legszuroval lesz talan(!) 58-60, mindezt kb 70k-ert.
A 2. szamu lehetoseg: veszel bele, egy 1.3 GTI 16V motort valtoval vezerlessel stb, es vizsga elott visszapattintod a regit, egy jo autoszerlonek ez 5-6 ora, bar azon elol-hatul tarcsafekes futomu is van am
Annak a valoszinusege, hogy belebotlasz egy KPM ellenorzesbe, vagy az igazoltato rendor nekiall neked az utszelen motorszamot ellenorzigetni, erosen konvergal a nullahoz.
-
Moddingfan
senior tag
válasz hobizoli #3375 üzenetére
Ház ez 70k-t valóban nem ér meg Új motor kopletten? Ez mennyibe lenne kb. (csak érdeklődök, mert ugye nekem a fogyasztás még mindig a legfontosabb, mert sokat autózok)? Csak a kícsáncsiság hajt, de ha tudsz írni valamit, azt megköszönöm
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
hobizoli
nagyúr
válasz Moddingfan #3376 üzenetére
Sokba, eccerubb megvenni a 1.3 16V-t, a fogyasztas meg jobb lab fuggo, nagypapatempoban SZVSZ fel liter a diffi, max egy
Azonos motornal tobb LE tobb benzin elegetesebol lesz, az energiahordozo a benzin
A lo abrakkal megy, az auto meg benzinnel/gazolajjal.
Ha ennyire fontos a fogyasztas vegyel egy common-rail rendszeru turbodizelt, az megy is es a jelenlegi vagy az alatti fogyasztasodat produkalja, azt occsoe meg lehet hekkelni 20-30%-l nagyobb teljesitmenyre is.
hobizoli
[Szerkesztve]több drón kell ;P
-
Moddingfan
senior tag
válasz hobizoli #3378 üzenetére
Mondom, technikai okokból nem adhatom el egy ideig, de sebaj, nagyon szeretem a kisautót. Remélem hamarosan lesz rajta szép kis felni is és akkor aztán teljesen a rabja leszek, bár már most is az vagyok
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
hobizoli
nagyúr
válasz #16741888 #3382 üzenetére
Rizskalyhakbol mindg szarasig van egy rakomannyi...
A legjobb amikor ott bogetik a sportdobjukat melletted leszabalyzasi fordulaton a sorban allas kozben, foleg amikor nem halad a sor sehova, csak all minden masfel oraig, mint most is...
A hotdog allitolag elegge szar volt, de en mindig inkabb magammal viszek a McDoncibol 4-6db sajtbucit...azjoaz
hobizoli
[Szerkesztve]több drón kell ;P
-
törölt tag
válasz _Volkovy_ #3385 üzenetére
Maximálisan igaza van, tényleg undorító volt, bőgetik mint a barom, aztán amikor el kell indulni akkor lefullad, pff. Értemén hogy fő a szép hang, de az már nem volt szép olyan hangos volt, nem értem melyik elvetemült baromnak tetszik az. Mondjuk biztos bennem van a hiba. Ez most akármelyik autóra vonatkozik, nem csak Civicre.
-
törölt tag
Luxosautó kíállitásra jőn valaki közülletek?
-
hobizoli
nagyúr
[link] 139M
-
ricsi212
tag
Luxusautoshowra 1 db VIP jegy olcsón eladó:
[link]Az ígéret szép szó, az elkelkáposztátalaníthatatlanságosságaitokért meg hosszú.
-
őstag
Hali!
És erre kitekint vki?
''A 110 szuperautóból álló Gumball3000 mezőnye április 30-án az esti órákban rajtol Londonból, és előreláthatólag május 1-én délután 4 körül érkezik a Budapesti Roosevelt térre. A Ferrarik, Lamboghinik, Porschék és hasonló gépek volánja mögött pedig szokás szerint popsztárok, világhírű sportolók, szupermodellek és hollywoodi sztárok egész hadát lehet majd felfedezni.'' -
Pompi
MODERÁTOR
Ma voltam kint a Luxusautó Show-n. Elég jó volt a felhozatal, megéri kitekinteni.
Feldobtam jópár képet [link]Feel Good Inc.
-
escie
őstag
egy kis igényfelmérés!
voltam én is a luxusautóshow-n pénteken, és sikerült felvételt készítenem a Koenigsegg CCR-ről, a Pagani Zonda-ról, és egy Murcielago-ról, amit túráztatják. a kép elég szar, de a hangja értékelhető. a Koenisegg-et pont hátulról kaptam el, majd kiesett a kezemből a gép, mikor odalépett neki Mr. Koenigsegg. egyrészt a hangtól, másrészt a kipuffanó forró hurrikántól. ja, és pont a jelenleg világrekorder autó volt.
egy srác jellemezte mellettem a legjobban az autót, halál rezignáltan, magába roskadva: ''Na, EZ durva.''
a Zonda hangja meg csak simán beszarás, tán a legszebb, amit valaha hallottam.
van még sok fotó is, a jobbakat is felraknám, ha van rá igény.
nos? érdekel valakit? feleslegesen nem akarok feltöltögetni.I'm back, baby!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest