Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz focvis #295951 üzenetére

    Egyelöre még elég friss, pár napnyi, hétnyi használat után majd tervezek valami részletesebb beszámolót firkantani.

    Ami eddig biztos, álljon itt egyben:
    2019 februári az autó, már OPF-es modell, 300 ló, 400Nm, 7-es DSG és összkerék. Gyári minden, marad is.

    "Tageszulassung"-os vas volt, ~20km-rel az órában vette meg a srác (tehát igazából elsö tulaj), bejáratta, azóta Ö használta, ~65 ezer km-rel vettem meg most.
    Heilbronn melletti faluban élt a srác, ezért 90%-ban városon kívül/autópályán járt az autóval, ennek van persze nyoma némi kavicsfelverödésekkel a motorháztetön/szélvédön, de ezzel együtt tudok élni, az elözö Cuprám ennél sokkal csúnyább volt, mi is sokat fogunk vele pályázni, lakkstift lesz rendelve majd.

    Nyári szett gyári 19" felnin, még 1 nyaras Conti SportContact6-tal, a téli 18"-os MAM felni Bridgestone gumikkal 5-6mm-rel, ezt egy kollegájától vette át (Audinál dolgoznak, innen a kupak).

    Összes szerviz/inspekció terv szerint, teljes dokumentáció (digitális szervizkönyet kinyomtatta, mellé a szervizelések számlái is megvannak), 40 ezernél Haldex-olajcsere megvolt, most 60 ezernél új gyertyák, hosszbordásszíj, illetve elsö-hátsó fékbetétek lettek cserélve.
    A decemberi 60 ezres inspekciónál kiderült, hogy hütöfolyadék szivárgás van (ez EA888gen3 átok), ezért még garanciában cserélték januárban (5év/100ezer km-es gari kiterjesztést vett rá a srác), kedves fórumtársunk megleste, és elvileg már a javított vízpumpa/thermo-egység került bele, bízom benne, hogy ez végleg megoldja a dolgot. (kop-kop-kop).

    Extrából, ami nincs az a tetöablak, a Beats-hifi, és a CarPlay.
    A "hagyományos extrákon" kívül van még ACC, automata távfény (nem mátrix, csak le-fel kapcsolgatja), sávtartó assisztens, front asszisztens, digitális müszerfal, tolatókamera, Kessy.

    Használat, fogyasztás, mindennapi tapasztalatok ahogy írtam, majd picit késöbb, ha már összeszoktunk.

Új hozzászólás Aktív témák