- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
-
-
aero.
veterán
válasz BigBlackDog #190843 üzenetére
Azt megnézed nekem, hogy csak ez átmenetes gagyi óra grafika van, vagy lehet egyszínűre állítani? Azt tudom, hogy van 2 csúszka, de egyik videóban sem állítják ugyanoda. Btw, AA-ra visszatérve a Waze 4 napja nem mutatja a sebességet ...
-
Land
veterán
Sziasztok!
Az alábbi webáruházban kicsit feljebb kellene tornázni az árat, hogy ingyenes legyen a kiszállítás.
Egy ilyen autós porszívónak lenne értelme? "Panelpatkányként" sajnos nem opció a hosszabbító+sima porszívó kombó. Köszi!Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
pècsimunkás
addikt
-
-
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
-
CactuS
Arcképgyáros
Nálam az verte ki a biztosítékot, hogy egy 1+ milliós autónál a kormány nem állítható tengely irányban. Nekem konkrétan beszorul a térdem a kormán és a középkonzol közé... A futóműve olyan, mintha egy tál kocsonyán ülnél...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Qru
MODERÁTOR
válasz CactuS #190871 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül, konkrétan itt is rohad 1-2 a telephelyen mert utálja mindenki (nem csak magát az autót, hanem a töltögetéssel való tökölést is).
Azt már sztem írtam, hogy tréler kellett mert egy eGolf annyira lemerült, hogy ki se tudtak állni vele a parkolóból annyi egy helyeben állás után.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz bandus #190849 üzenetére
Hát, csak sima hybrid van most nálunk napiban, PHEVt tesztautóban láttam, azok ugye duplakuplungos automaták, majd az idő dönti el, hogy mennyire jó, Kiától rosszat nem hallottunk róla. A technika amúgy elég ügyes volt, lehetett azzal is vitorlázni, mint a Priusokkal.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Nálunk a Leaf döglött be, mert állt néhány hetet - pedig ~60%-on lett letéve, nem alacsonyan, nem magasan töltve. Majd indításkor kritikus hibával leállt a rendszer. Alkatrész nem volt hozzá hosszú hetekig, nem is emlékszem, hogy végül mennyi idő volt a javítás, de hónapok, ha jól emlékszem...
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz kisza25 #190877 üzenetére
Így fejből nem, most azt se tudom kinél van kint a pörgő darab, már hete már nem voltam bent a betegség miatt, de ha beérek rákérdezek, hogy mit mutat. Én a teszt alatt, nyugodtabban vezetve, de tesztelgetve, hogy mit tud végül olyan 5 körüli átlaggal zártam anno. 10 millát nem adnék a sima hybridért, de a rendszer tényleg takarékos, több értelme van, mint egy kamu hybridnek. Bár papíron azt mondják az is kb. 0.5 litert spórol.
-
kisza25
félisten
válasz CactuS #190881 üzenetére
Megköszönném Fater 7M Ft-ért tudja megvenni és ÁFA-t el tudja költségelni, amúgy 7,75M Ft a listaára nem 10M Ft
na az 5 literrel fater vigyorogna, mert most 9-10-el jár el[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz bandus #190879 üzenetére
Napiban igen, rövid táv, azt hiszem elektromosnál 3 nap a legrövidebb, amire foghatóak. Kivéve a Mazda elektromosát, azt csak hosszútávra, rendelésre. Kiának saját rendszere van, a Ford vette meg anno a Toyota rendszerét, illetve most a Suzuki is gyárt "Toyotát". A sima hybrid alatt azt értem ,hogy nem PHEV, nem pedig azt, hogy a 12 voltos mild hybrid.
Egyik sincs, Pugból csak haszongépjármű van, Kuga van 5-6 darab, de azok rendelésre, tartós bérletben vannak kint.
-
-
nagyúr
Jó f@sz voltam ma reggel. Budafokin szakadó esőben befele a városba besárgult egy lámpa, előttem a Ford kisbusz nyomott egy kövéret hogy még átfér, erre fel Én is nyomtam mögötte a gázt. Aztán meggondolta magát és belesatuzott. Hát mondanom sem kell, eléggé meglepett, beleálltam Én is a fékbe, de már a lelki szemeim előtt a csomagtartójában voltam. Volt akkora mázlim, hogy az új gumikkal egy 30 cm-re meg tudtam állni a seggétől, Ő meg már belógott a kereszteződés feléig kb ... Azért elmormoltam egy miatyánkot.
-
kisza25
félisten
én arra szoktam használni, hogy hosszabb út után mikor a gyerek eszik a kocsiban, a morzsát felszedjem vele, kavicsok stb
CactuS: na az jó, meg az automata miatt is lesz a váltás, mert Apu is már 66, a carens igazából most lesz 3 éves, át is venném, ha nem lenne ekkora, de nekem nem kell ekkora autó[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz csoki46 #190893 üzenetére
Igen ügyesebb az elektronika mint az ember de azért az sem írja át a fizikát.
Alapból az ABS arra van, hogy irányítható maradjon az autó és tudjál kikerülő manővert végezni ne csússzál egyenesen bele az előtted lévőbe blokkoló kerékkel. Persze aszfalton rövidíti a fékutat is de hóban pl nem.#nincsbennetarcsi
-
barnam_
nagyúr
válasz tboy93 #190886 üzenetére
Nem jó taktika arra támaszkodni, hogy az előttem levő is átakar menni a sárgán... ezt Pesten könnyű eljátszani, mert relatíve ritka az olyan, aki a sárgánál megáll
De bármikor lehet, hogy besatuzik előtted.
Ugyanakkor fordítva is érdemes észben tartani, hogy a mögöttem jövő nem biztos, hogy megfog tudni állni, ha a sárgánál besatuzok. -
fradi81
veterán
Hali
Ilyen Baseus telefontartót használ valaki? Érdekelne menyire jó cucc.moto g72, Ninebot d28e
-
törölt tag
válasz tboy93 #190889 üzenetére
6+ az már öreg, még márkásból is. El lehet vele kóborolni két falu között, de az ilyen feszített közlekedést már nem bírja ki. A Ladára is kéne már venni, mert tavaly télen még nem volt ilyen, de most már közepesebbnél erősebb fékre blokkol a vizes úton, elfogyott a kémia belőle, hiába van meg a minta 80%-a.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest