-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz szabonagyur #175696 üzenetére
Vatarában az 1.4T baromi jó motor, a váltóval együtt nagyon kellemes dinamikát ad. Pár hónapig hajtottam egy Vitara S-t, én imádtam, nagyon kis agilis autó volt. Duster passz, lehet a 0.9 Tce is harap.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
félisten
-
rbalint88
addikt
válasz CactuS #175701 üzenetére
meg az se mindegy, hogy ezek úgy tudják a megadott 0-100 időt, hogy lelépsz a fékről és padló, nem pedig úgy, hogy állsz a gázon fordulaton és rárúgod a kuplungot. ampera is csak 9,0 a 0-100-ban, mégis megfogja a papíron 7,5-öt tudó 180 lovas leon fr-t 90-ig, ha az nem durván rajtol...
szabonagyur: szerintem az X7-et mindenki szívatni akarja, annyira orto-prosztó pofája van.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Mondjuk azokból a sima HSD is elég jól megy. Faternak ugye a 4WD van, az kombináltban tud ~200 pacit és 279 Nm-t. Az új meg 220 pacit és szintén 279 Nmt.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
félisten
-
brumi1024
veterán
válasz szabonagyur #175707 üzenetére
Vagy nyomaték, abban a kasztniban a 450 nyúlmókusos változat van a B58-ból, míg a vetélytárs dízel (40d) 680-at tud. Bár 0-100-ban nem lassú (sőt, 5.8-at ígérnek), de autópályán már nem érdemes nagyon tolakodni vele, ott inkább kényelmes.
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
válasz rbalint88 #175676 üzenetére
'egyszeru, kenyelmes. Jaros autonak hibatlan. Elmenyt nem kell benne keresni, de kozlekedoedenynek tiptop.'
varosban szaladgalosnak mi se keresunk mast
max. ha megunjuk itt is beleugrik a cummins dizel
dj79: koszi, a hahus hirdetest lattam, csak 40k-val tobb, de eloszor a Fobiat el kell adni
-
pit stop
addikt
-
kisza25
félisten
válasz molnarpeter #175671 üzenetére
A forgalmi nekem a táskámban van, nem a kocsiban, nekem olvasható
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
-
CactuS
Arcképgyáros
-
törölt tag
válasz CactuS #175717 üzenetére
A Rönó topik hajlamos erős túlzásokba esni minden esetben, ha valami újdonságról van szó és egynél többször kell belenyúlni, mint a csudálatos Rönó 1.6 motorokba.
Semmivel se különb a tce a tsi-nél, aki ilyet vesz az legyen tisztában az alap dolgokkal, azontúl semmivel se nyűgösebb a tce, csak mint minden kisturbós általában. Talán a szeleptányér leszakadás amivel többet tud, de nekem az is sántít, hogy inkább arról van szó, ha valamiből 10 helyett 20-at kell szerelni akkor mind a tízezer ami az úton van szar. -
Qru
MODERÁTOR
válasz pècsimunkás #175679 üzenetére
Azért sokat elárul a gyerekről, hogy Achilles gumik vannak a
300390 lovas Suprán...[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
CactuS
Arcképgyáros
Úgy jobban csúszik, több a lóerő.
Fehér Farkas: az első néhány generáció minden gyártónál szar, sőt, van akinél a későbbi is - lásd THP/Prince -. Amíg van lehetőség, addig érdemes inkább a szívót venni. Új autókban már ott tartunk, hogy néha már pár ezer km után jönnek a gondok. Nekem legutóbb egy Fiat állt meg odo 90 km körül. Euro 5ben sem tudtak rendes turbós kicsi motorokat gyártani - mert eleve egy hülyeség a downsizing -, euro 6.d meg végképp megöli ezeket. A garancia időt nem bírják ki, másod vagy harmad kézből gondolhatod, hogy milyen állapotban vannak. Nálunk lassan új embert kell felvenni, mert annyi baj van a garis autókkal, hogy rengeteg munkát ad, pedig mi általában 100k-150k körül legkésőbb eladjuk az autókat... Javítási/karbantartási költségük jóval több, mint a szívó tarsaiké. Renault sem véletlenül cseréli néhány évente ezeket a tce motorokat, gyorsak a generáció váltások.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
LógaGéza
veterán
válasz MasterMark #175677 üzenetére
Semmi para, köszönöm ezt is, feljegyeztem őket. Végül vettem a Bauhausba fújos Hammerite-ot, ha a telet kibírja, már boldog leszek, aztán tavasszal leszedem az egészet, és lekezelem azzal amit írtál.
Mennyire bírják ezek a kőfelverődést? A vizet látom bírják, de a kavics nem veri le?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
brumi1024
veterán
Biciklis pofátlan(tan)ítás.
Gyanítom voltak meglepett arcok, többen nem úgy néztek ki mint akik számítottak arra, hogy valaha megállítja őket a rendőr -
brumi1024
veterán
válasz stickermajom #175731 üzenetére
Nem tudom, itt érdekelt volna a megállítás utáni szóváltás is.
-
nagyúr
válasz whitezo88 #175735 üzenetére
Jó múltkor az 510-esen Taksony felé mentem este 8 fele sötétben, mire a távolban megláttam szembe az út szélén egy villogó pontot. Közelebb érve kiderült hogy egy bringás világít, a másik két(!) haverja meg mellette a sávban tekert. Tehát egymás mellett hárman. Vágod, vaksi sötétben, kivilágítatlanul, láthatósági mellény nélkül Legalább annyi eszük lett volna, hogy az egyetlen akinek van lámpája az megy legbelül...
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz stickermajom #175738 üzenetére
Tippre valami apróbb elektronikai problémát is el tudok képzelni.
-
stickermajom
addikt
válasz BigBlackDog #175739 üzenetére
Akkor csak kívül volt gondja, mert belül a fél méter hosszú kijelző működött.
-
Qru
MODERÁTOR
Ne felejtsétek el, hogy munkanap lévén ma fizetős a parkolás. A cég előtt a komplett utcát végig büntették már...
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
válasz tboy93 #175722 üzenetére
Mi nagyon pozitív tapasztalatokkal gazdagodtunk a szlovénoknál, nem éreztünk sehol sem közönyt, elutasító vagy hasonló viselkedést. Sőt egy söröző/bisztróban adtak egy zárt üveges sört is, amit egy ismerősnek kértem, mert baromira megtetszett neki az üvege és nagy sörfőző is.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
F_Zolee
veterán
válasz pècsimunkás #175746 üzenetére
Gazdaságos racsingoló. Lehet legalább évente új garnitúrát vesz. Dot látszik? Nem láttam a videót.
-
EQMontoya
veterán
Ami azert durva, mert egy ilyen Supra meg viszonylag leharcolt allapotban sem egy olcso jatek, szerintem 5M alatt nem kapsz olyat, amit labon el tudsz vinni.
Persze nincsenek illuzioim, itthon csak majomra szokta futni, bananra nem.
Amugy is en vagyok a hulye, hogy az egyik auton Vredestein van, a masikon meg Michelin, f..nak szorom a penzt hulyesegre.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
pècsimunkás
addikt
-
janos1988
addikt
Mi a teendő ha a károkozó egy évek óta megszüntetett (másik biztosítónál van érvényes szerződése) biztosító nevét és kötvényszámát írja a baleseti bejelentő lapra? Hisz az eredeti példányba nem ajánlott belejavítani tudtommal.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest