-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz szabonagyur #175553 üzenetére
Most a miniszteri konvojról beszélünk? Ők tolják ezt a háromszöges dolgot.
Hétfőn a csodás M0 hídon jött mögöttem egy audi, miközben kb. 30-40-es tempóval csordogáltunk. Már az autó állapotából lehetett következtetni a tulajra (tudod, amikor már a festése is olyan koszos az autónak, hogy csak egy bizonyos habitusú ember tartja elfogadhatónak + fossá van sötétítve, de még a lámpák is), folyamatosan rágyorsított és ráfékezett a seggemben, minden autónál megpróbált jobbról megelőzni. Egy idő után meguntam és jeleztem, hogy vettem a lapot Mr. Schumacher (elkezdtem a sávon belül szlalomozni ). Amikor megnyílt a 3 sáv, akkor nekiiramodott nagy erővel (persze lendületből a s*ggem mögül kivágva, jó közel), kíváncsiságból utánamentem, hogy mi ez a nagy sietség, hátha ingyen osztanak valamit. ~
170 körül ennyi előnye volt,majd ezután nem sokkal beállt a szélső sávba (?). Az 51-esen, amikor kiszálltam az Aldinál, akkor láttam, hogy jön befelé a városba. Ezért abszolút megérte tolakodni, sietni, meg parasztba tolni.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Qru
MODERÁTOR
válasz CactuS #175556 üzenetére
Mondjuk nem tudom miért nem elég nekik 2 sáv... Na mindegy nem húzódtam le, mert nehezen esett le, hogy nem elég nekik a 2 sáv (reptérről jöttek az Üllőin). Majd kisoroltam és idegből rám rántotta a kormányt... ennek mi értelme volt azt ma sem tudom.
Au
Tdista, mit vártál? Ezek többnyire a saját maguk szórakoztatására csinálják nem azért mert tényleg sietnek. Túl sok NFS-t tolt gyerekkorában biztos...[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
6030D
Ármester
Nyert. Minek nyomja tovább?
Qru: ha tényleg ilyen miniszteri konvojba kötöttél bele, akkor csak jelezte, hogy nem kéne. Egy ismerős beállt egyszer mögéjük, normál követési távolságban, és a hátsó autó elkezdte villogtatni a féklámpát (amikor nem is fékez, csak világít még), meg lassulni motorfékkel, majd kirakták a kezüket, hogy menjen a szélsőbe. Ismerős lehúzódott, villogós visszazárkózott, és haladtak tovább.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz MunezXBK #175558 üzenetére
Én is meglepődtem az eredményen. Mondjuk az tény hogy kojtolt, mint a rohadás, gondolom valami bontóból szökött darab lehetett.
Tanulság? Kéne egy csipsz a hörcsögbe.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
tboldi
nagyúr
Szerszámcsütörtök:
Ezzel könnyebb lesz a WagonR-ben világításkapcsolót cserélni,
haamikor újra összeolvad.
4500 Ft a Lidl-ben.[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
Egy türelmetlen
Megane-tLaguna-t én is kifogtam múltkor Pécs felé. Szokásos 148-as utazó, épp hajtott fel a pályára, ezért behúzódtam a belsőbe, majd utána vissza a külsőbe. Külsőben közeledett egy kamion, ezért behúzódtam megint, Megane jött utánam és persze villogott meg mutogatott, hogy húzódjak ki. Nyilván be fogok satuzni 20 méteren a 90-nel közlekedő kamion mögé.. 180-ig kb. annyi előnyöm volt, mint az Audinak a képeden, utána elmaradt. Két lehajtóval később persze lement, addig érdekes módon megfelelt a normál utazó is mögöttem.[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
A völgyhídnál ma megint kiégett egy autó.
Ma végig mentem tihanytól az északi parton, hááát akinek ez jobb közlekedni, minta déli paton Már szezon vége van, de 60-70- nél jobban sehol nem lehetett menni. Az út minősége is rossz, ahol jó lenne, ott tele van csatorna fedélel, amik véletlenül sincsenek szintben.Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
CactuS
Arcképgyáros
Egyik Renaultos szaki azt mondta, hogy elég combosan meg tudják rángatni ezt a motort, tartósan állítólag 150+ Le-t elbír. Jelenleg nincs rá keret, meg félteném is. Nincs ingyen ebéd.
-
nagyúr
válasz stickermajom #175563 üzenetére
Szóval addig jó vagy, míg neki segítesz, utána már nehogymá' mással is előzékeny legyé'?
Jól értettem?Hát van pár ilyen king of dö ród...
szerk.:
és mennyien voltak? mert az m6 pakstól lefelé nem szokott igazán tömött lenni. (volt, hogy 3 autóval találkoztam Szexszárd-Pécs között)[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
kisza25
félisten
Ma Keszthely felöl jöttem, egy bmw e60 525d tolt maga elött (elöttem volt 3-4 autó) befordultam m7-re jött a seggembe, gyorsítóról egyből kivágott és kiment a külsőbe, mondom jól van, 3-ban padlóztam tiltásig, majd 4-ben is padló, 150- nél 1 autónyi előnye volt, besoroltam mögé, jött a véda vosszalasított 130- ra na mondom ezért kellett sietni, beálltam a szokásos 145- re, Fonyódnál még ott ment előttem, aztán lekanyarodott
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
CactuS
Arcképgyáros
Rosszul emlékeztem, törökök 215ig húzták, tartósan is majdnem 170 le. [link]
-
stickermajom
addikt
-
nagyúr
válasz stickermajom #175574 üzenetére
Nem Eagle fórumtárs volt az? Mintha neki lenne egy Lagunaja a merga mellett és Pécsi is, nem?
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
félisten
Nem tudom, hogy az volt e. 3 fekete Audi Q szériás autó, de nem sima rendszámmal hanem kb. mint valami vonalkódod fehér papír lapon (Google-ben nem találtam képet róla). Főnökkel jöttünk haza valamelyik nap elég nagy lendülettel már a debreceni leágazás után ők meg utólértek minket, aztán lehagytak (pedig nem mondom, hogy 130at ment az X7).
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz grizlisandor #175573 üzenetére
Nem egy alap motor, kb. csak a blokk az, ami a sima Twingoból jön, de én is meglepődtem. És azt mondják, hogy tényleg tudja padon. Ha egyszer lesz rá keret, akkor majd utána járok.
-
kisza25
félisten
Nekem az 1,6- ból kellene ezt-azt átpakolni (meg aza ecu-t átírni), mert ugyanaz a blok, csak nekem rövidebb a löket és egyből 1,6 105 ló lenne 150Nm-al, nem mintha az sok lenne majd átpakolom a golfból
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Magnum_
nagyúr
19.00 ora utan nagykorut, Nyugati-oktogon 15p
A lakastol lenne ennyi ido ilyenkor kenyelmesen...
Kerulom a nagykorutat, DE most indokolt volt autoval mennem oda.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Chereiose
addikt
M7 en Balaton felé most este sem voltak kevesen, holnap még több lesz ez szerintem dacára a szombati munkanapnak. Hiába, jön a jó idő
-
Magnum_
nagyúr
Jahh, legfontosabb:
-
Magnum_
nagyúr
válasz pit stop #175591 üzenetére
mennyire gyakran olvasol tolem fogyasztasi adatokat?
Persze, miert ne lenne telen is hasznalva a smart?
A tetot nem huzzuk majd el telen. More gondolsz az alatt, hogy mit tud?
Szerintem ugyanugy fog tudni menni telen is a varosbanBtw szeptemberben rendelem ra a 4evszakos gumikat.
-
Magnum_
nagyúr
-
pècsimunkás
addikt
A japán/Toyota/Corolla/Auris sosem romlik el...
De!
Pár napja nyekereg/sípol a bal első kerekekem. Először azt hittem másik autótól jön a hang. De nem Ma reggel éppen nem adott ki semmi hangot, de délután borzasztó volt. Legtöbbször ha finoman ballra húzom a kormányt, akkor jön ez a hang.
Nem ráz a kormány, nem húz semerre,szépen gurul az autó. A féket eddig sosem használtam , de szerintem azzal sincs baj, mert ma nyomkodtam kicsit, és előtte is, utánna is jött ez a hang.
Ötlete van esetleg valakinek mi lehet a gond?Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
nagyúr
válasz pècsimunkás #175595 üzenetére
Csapágy?
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
barnam_
nagyúr
válasz BigBlackDog #175593 üzenetére
Vagy arra, hogy mivel hátsókerekes, mekkora karikákat rajzol vele a hóban
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest