-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
válasz molnarpeter #175849 üzenetére
Race eroller
-
törölt tag
válasz Laca1212 #175850 üzenetére
Ilyen kis multifunkciós Dremel szerű géppel, vagy ha van hely akkor sima vasfűrészlappal csíkot kell vágni bele és onnantól laposfejű csavarhúzó. Vagy ha minden veszett akkor ki kell fúrni és új menet.
Nekem a robogón a karbi csonkja volt ilyenekkel rögzítve, de odafértem szerencsére a vasfűrészlappal. Meg csak 1db volt ilyen a 4-ből. -
Laca1212
őstag
Köszi mindenkinek! 🙂
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Olajos, de ures flakon hol tudok.legegyszerubben, DE legalisan kidobni?
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz stickermajom #175858 üzenetére
Mol jatszik, leadtam a heten ott a faradt olajat.
Most vannak flakonok. Csak odaviszem, szolok es atadom nekik, mint az olajat?I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz molnarpeter #175861 üzenetére
Erre en is gondoltam, lehet, hogy megkerdezek egy kutast
I humbly and respectfully decline™
-
törölt tag
Ez a tej színű HydroDiesel amit látok néhány amcsi videóban mi a fene amúgy? Azt látom, hogy kevésbé kormol és picit erősebb tőle a motor.
-
tomcsi23
veterán
Hova tűnt a #175866 és a #175867-es hsz
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tboldi #175839 üzenetére
Fogyit tolok akkor én is a hétvégéről.
Fűnyíró: Bp-Gyula-Bp: 5,6 (klímázva, Avia E10).
Bubi: Bp-Jászberény-Bp: 7,68 (klímázva, Avia E10) Az M3 hazafelé megint fullon volt... Waze le is hozott Gödöllőnél.
Még méricskélek, mert E10-el kevés a km de egyelőre a fajtánkénti nagyátlagok ezek:
95 E5: 8,44
98 E5: 8,35
95 E10: 8,36[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
veterán
válasz szabonagyur #175871 üzenetére
Poén. 👹
-
laskr99
addikt
válasz molnarpeter #175855 üzenetére
Az megvan, mindenképp el akartam kerülni a külföldet, de akkor elkerülhetetlen
-
laskr99
addikt
válasz molnarpeter #175884 üzenetére
Igen ez nekem is megvolt, de ez is rendelgetős, nem bemegyek és megveszem dolog Postával már majdnem 3 ezres.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz laskr99 #175885 üzenetére
Keresgélve találtam a tire-penz kínálatában ilyet... az posta nélkül 3k. Uni-Posca dekor filcem volt régebben (könnyebben beszerezhető), de az szerintem hamar lekopna. Talán még azt lehetne megpróbálni, hogy veszel fehér filcet, és mellé narancs pigmentet (az sem kéne drága legyen ilyen kis mennyiségben - nehezebb kérdés a beszerzés) Na mindegy, rám ne hallgass, én úgysem festeném egyáltalán
-
laskr99
addikt
válasz MasterMark #175886 üzenetére
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz szabonagyur #175800 üzenetére
Tarcsi üzemmód aktiválva, Extra Possible Speed. Magyarul elképzelhetetlen sebesség.
Electric Power Steering = elektronikus rásegítés a kormányszög jeladó értéke alapján. Ez csak visszajelzés, hogy valami nem oké vagy akkor kapott gyújtást, amikor a fotó készült.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
félisten
-
MrSealRD
veterán
válasz laskr99 #175888 üzenetére
Először vilike, most meg ez... Roller topik nincs?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Qru
MODERÁTOR
válasz brumi1024 #175881 üzenetére
Igen Gyulára csak Lajosmizséig volt a menet pályán, onnan országút. Berénybe meg csak Hatvanig, onnan országút mert mind a kettőre csak megyei matrica van. +1 lehajtóért meg nem veszünk országosat. Ja és persze nem sietősen.
20 liter valid lehet, nekem a 8 órás vezetési tréningen is bevert 13 litert lazán.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz molnarpeter #175884 üzenetére
Horgogoltbabaholmik.com?
De a leírás odaver:
11 színben kapható, vízálló, tartós, speciális optikai tuning filc, a gumi látványossá tételére szolgál. Autóhoz és motorhoz egyaránt ajánlott.
Lepd meg vele párodat, barátodat!
Optikai tuning házilag, saját otthonodban, gazdaságosan! Egy tuningműhelyből sem hiányozhat.
Bizony, egy jól sikerült tuningautó láttán mindig hevesebben ver a szív. Mindegy, hogy Trabi, vagy BMW, gyorsulási verseny, kiállítás, felvonulás, buli vagy motoros találkozó, akár egy parkoló, a te járgányod mindenhol megnézik majd, azt garantáljuk! Lehetsz profi vagy amatőr, ezzel a filccel kihozod a maximumot a szívednek oly becses gépsas megjelenéséből. A látvány lenyűgöző, esztétikus lesz, hihetetlen sokat dob az összképen. Érezheted az autóversenyzés hangulatát! Akik imádják a benzin illatát, és élvezik, ahogyan felpörög a motor, azok mindent megtesznek azért, hogy az ő vasuk legyen a legszebb, legápoltabb. A száguldás szerelmeseinek, adrenalin őrülteknek, megszállottaknak kifejezetten ajánljuk.[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- Battlefield V
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest