- Facebook és Messenger
- OpenWRT topic
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- YouTube
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz Kickass #143599 üzenetére
Ohh bazz Azt hittem a korábbi főnökös posztomra reagáltál és nem a Passatosra
Igen én hibám, nem néztem meg a linket a válasz mellett.Ezzel a Passattal biztos nagyon átverték a szervizek, sajnos naiv srác lehetett és nem elég, hogy belenyúlt egy nagyon rossz kocsiba még a szervizesek is lehúztak róla pár bőrt.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Magnum_
nagyúr
válasz MasterMark #143597 üzenetére
Nem eletszeru elore meghatarozni, hogy ki vezetheti.
Moert ne adhatnam kolcson az uj szomszedomnak? Es regebben meg nem regisztraltattam, mert nem ismertem.I humbly and respectfully decline™
-
Coyot
őstag
válasz Doki16 #143601 üzenetére
Az a helyzet hogy nem nehéz szarba nyúlni, ez a fajta Passat meg tényleg jó konstrukció az biztos. Az enyém 6 éve van nálam, azóta szerintem megháromszorozódott a számuk az utcákon Sajnos a srác meg naív és mindenféle típusismeret nélkül ugrott bele, hát így járt sajnos előferdül ez is. De szívesen láttam volna egy tételes listát arról mikre mennyit költött, mert hogy ott totál lehúzták sokszor vagy a váltó volt ilyen k*rva drága nemtudom...
Mondjuk a károgókat nem értem a kommentekben, sokadszorra döntöttem úgy hogy mindenféle komment szekciót skippelek, még azt a 3 percnyi energiát is sok beleölni ezekbe.
Má' nem
-
Magnum_
nagyúr
válasz MasterMark #143604 üzenetére
Ohh, uffelkapu meg sok egyeb fontosabb fejlesztest igenylne, de nem igazan fejlodik
I humbly and respectfully decline™
-
Doki16
addikt
válasz Coyot #143603 üzenetére
Nem olyan rég kerestünk 800k körül megbízható dízeles kocsit. Kicsit belevettem magam az 1,9pd mocsarába, de gyorsan kiszálltam, mert itt könnyen lyukra lehet futni. Hiába nem vagyok teljesen laikus, nem mertem megkockáztatni már egy ennyi idős autót. Lett helyette egy 120-at futott 1,5 Kia Rio.
(#143607) Coyot: Ez ugyanaz mint, hogy soha nem kell váltóolajat cserélni egy automatában sem, mert élettartam olaj van benne. Sokkal jobban le lehet húzni a júzert egy váltócsere/felújítás címén mint egy egyszerű olajcserével.
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Coyot
őstag
válasz Doki16 #143609 üzenetére
Lassan 20 éves autók lesznek, szóval megértem a félelmeket. Én meg pont kiszállnék belőle, de mivel minden szar mindig meg van csinálva rajta, inkább elhasználom amíg megy, ennél olcsóbb autóm úgysem lesz soha az életben, ahogy haladok lassan megint beesik 37ft/km alá a díjazás. Pedig már 410k km van benne gyári PD elemek, gyári csiga (örülök is hogy a nepper is mondta hogy nem olyan ritka ami kibír ennyit) de valahogy nem félek a cserétől, ha cserélni kell hát legyen, kutyát nem érdekli.
Má' nem
-
kisza25
félisten
válasz #89309696 #143570 üzenetére
Nekem a tatyimban van minden papírom, külön a pénztárcától, és az autó papírjai is külön a személyes okmányoktól
Na ma eddig sikerült 300km-t megtenem, ebből 100-at itt helyben
Qru: nekem az eus tb kártyámnak meg lebomlott a hátuljáról a fólia, vele minden adat, nem is tudom hogyan lehetne pótolni[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz MasterMark #143604 üzenetére
Erre ne is várj a következő 10 évben szerintem. Egyébként sem annyira életszerű már csak a lakosokat figyelembe véve se. A jogosultak nagyon kis százaléka használja az ügyfélkaput vagy egyáltalán tud róla. Egy digitálisan fejlettebb gondolkodású társadalomban, főleg ami nincs tele ennyi rosszindulatú f*sszal, még el tudnám képzelni minden gond nélkül.
Más: az előbb utána kellett mennem egy furgonosnak, mert nettó f*szparaszt volt. Az ő sávjában volt útfelbontás, lassítottam, hogy elengedem, gurultam lassan, de a bontás után kb. 30 méterre állt egy teherautó, ő még azt is abszolválni akarta és az én sávomban az utolsó pillanatban rántotta félre a kormányt. Gyerek mellettem visított egyet a jobb egyben. Én kényelmesen megfordultam, mert tudtam, hogy amerre megy zsákutca lesz. Láttam a kétségbeesést az arcán, amikor visszafordult az út végén, mert rájött, hogy onnan nincs tovább. Megkérdeztem tőle,hogy okvetlen muszáj volt rám húznia a kormányt full parasztban, amikor én normálisan elengedtem volna? Nem igazán tudott érdemben reagálni, csak annyit, hogy igazam van, elnézést....
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
nagyúr
válasz stickermajom #143617 üzenetére
Jó az érdekérvényesítő fellépése
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz stickermajom #143617 üzenetére
Na ja, a jobb hatás kedvéért ki is szálltam, biztos, ami biztos és úgy álltam elé.
____Napi tip-top gépjármű, gondolom csak felszíni, alul minden rendben...
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Qru
MODERÁTOR
válasz CactuS #143581 üzenetére
"vagy megállítanak igazoltatni és kérdezgetik, hogy hova, minek és merre tartasz. Amihez semmi köze."
+1
Ezt tőlem is kérdezték már. Elsőre nem is értettem hogy ez minek akarja tudni, úgyis azt mondok amit akarok.Viszont a szúrópróbaszerű ellenőrzésre nagyon is szükség van itthon a nem létező közlekedési kultúrán miatt.
#nincsbennetarcsi
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Tsebacsi #143620 üzenetére
A far íve inkább fiat 500 lehetne. Ha lenne belőle N performance, akkor idővel lehetne a Twingo RS utódja. A hármas twingo amúgy is elég langyi lett a 0.9TCE 3 hengeres förmedvénnyel és a 110 lóerejével. Pedig az RWD jó ötlet volt.
Qru: Dolgoznak most is, amikor mentem ebédért, akkor egy propellerest vett torokra épp a MYL-es audival a yard, visszafelé meg egy mercit.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz batai15 #143591 üzenetére
Egyszer sem szóltak mikor fater, vagy párom kocsijával igazoltattak, párom lánykori nevén van az autó, gondolom nincs körözés alatt az autó, akkor ezzel nem foglalkoznak
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Integrale
veterán
válasz Magnum_ #143624 üzenetére
Ott a a biztositasra kell raraknod azokat a szemelyeket, akik vezethetik, raadasul nem kis koltsegert cserebe.
Egy forgalminal mennyivel kevesbe eletszeru ugyanezt eljatszani? Az en automat en, max az asszony vezeti, mas nem, de mondjuk megjelolnek szulot, testvert es egy-egy eselyesebb baratot, es letudva. Szerintem ez nem lehet akadaly."Bad reklám is reklám too"
-
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Integrale #143632 üzenetére
Én a rendszám személyhez kötését venném át előbb, jobb helyeken ugye úgyis tarthatsz hobbiautót, hogy hétvégére felpattintod rá a másik autódról a rendszámodat, anélkül, hogy be kéne ülnöd 2-3 órára bármilyen hivatalba.
-
Integrale
veterán
Ami ebbol az egeszbol hianyzik, az az, hogy nincs macera az egesszel. Kinezel egy autot, megnezed a biztositast, ha ok megkotod, elmesz az autoert, varsz par napot, jon a papir es a neveden van. Ha megunod 2 het mulva, akkor ujra elolrol. Nem dobsz ki tizezreket az ablakon atirassal, eredetvizsgaval, uj forgalmival stb.
Most lett atirva a Bravo, 62e Ft es egy metert nem mentel vele, semmit nem csereltel le, szepitettel stb.
Szerintem, sokkal jobban lehetne serkenteni az autopark fiatalitasat ilyen modon.
"Bad reklám is reklám too"
-
válasz Integrale #143641 üzenetére
Max majdnem 150 ropi volt csaladon beluli ajandekozasi kedvezmennyel. Az allamhaztartas osszeomlana ha nem lenne illetek az autovasarlason. LOL vagyonszezesi illetek... aha egy 13 eves szaron aminek az arat 1-2 even belul raboritom egy az egyben.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
nagyúr
Ezt most nemértem, tök poén, erre még meg is b*sszák őket
-
nagyúr
válasz dugo_ #143646 üzenetére
Szerintem van kis differencia.
A katonákból inkább kinézek elbénázást, mint a motoros rendőrökből.
Senki se háborodna fel ezen, de a szervnek megint csak olyanokon kell példát statuálni, akiken szerintem marhára nem kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest