-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
-
stickermajom
addikt
Na hát az 1.6 szívó J Astrában is turbo boost a klíma kikapcsolása. Alapból városban azért használható, de így a 36 fokban durva.
-
Reggie0
félisten
válasz stickermajom #135406 üzenetére
Jopar auto mar magatol kapcsolja, ha lepadlozod, hogy megmaradjon az elmeny
[ Szerkesztve ]
-
Nyugi a tehén is megérzi. Pláne hogy két klíma van benne.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
pècsimunkás
addikt
válasz Richard! #135384 üzenetére
Viszont , ha a főútvonal kanyarodik , akkor fontoskodva indexelnek - állítólag így tanítják . Azután , ha esetleg fèlre âllnak , lehajtanak a főútról , esetleg motorost vagy biciklist kerülnek , már nincs is index .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
válasz pècsimunkás #135409 üzenetére
Azért a Richard! által említett szigetkerülés szembe oldalon itthon is elég gyakran van és nem motorral.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Elektrosokk
addikt
valakinek aki pesti nincs holnap 3 szabad órája délután ? Fuvar kéne Budapest Sülysáp és vissza. (egy autót szeretnék megnézni, és elkezdett köhögni a saját talján technika )
természetesen fizetek mindent, benzint , alkoholt egyebeket
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Elektrosokk #135412 üzenetére
Vmi carsharing?
-
kisza25
félisten
Ja most már az enyém is megérzi, eddig nem zavarta, ha klímázok, de most csak 3500 felett hajlandó elfogadhatóan menni, amíg le nem hül az autó belseje, hát ez van pörgetem, 8+ lesz a fogyim ez borítékolható.
Az a baj, hogy 2-3 km alatt ki sem hűl, aztán 20-30 perc a napon és így tovább[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Elektrosokk
addikt
válasz molnarpeter #135413 üzenetére
igen szerintem az lesz, drivenow.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Richard!
addikt
válasz pècsimunkás #135409 üzenetére
Igen, ezen én is mindig mosolygok, elég hülyén oktatják őket...
Ha előttem csinálják a nemindexelést, szemrebbenés nélkül ledudálom őket[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
SzlobiG
félisten
válasz bbubby00 #135376 üzenetére
Pedig látszódik a képeken, de ehhez megfelelő napszak is kell...viszont ehhez kell egy algoritmus ami kiszűri, hogy van-e öv, vagy nincs, másképp nincs erre kapacitás nézegetni. Vagy csak azokat a képeket fogják megvizsgálni amiknél gyorshajtás volt mivel azok a képek sok szem előtt átmennek, tehát ha nincs gyorshajtás és az öv sincs becsatolva nem fog menni büntetés, mivel nem kerül továbbításra az adott kép.
Ez csak egy vélemény, ne vegyétek készpénznek.
-
barnam_
nagyúr
Én is kinyomom a klímát előzés előtt, ha úgy adódik Sőt, ha egyedül vagyok inkább ablak le és napfénytető el; barátnő nem bírja a huzatot, muszáj klímázni. Azzal meg egy idő után fázik... eh.
Múltkor próbálgattam, üresben azonos gázpedál állásnál: klímával 1500 rpm, kikapcsolva 2500 rpm. Ennyit levesz a motorból.
szerk.: egyik youtube videó alatti komment:
you know shit just got serious when the driver turns off the ac[ Szerkesztve ]
-
-
-
aero.
veterán
[link] Tse! ámulj.
[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
addikt
válasz kisza25 #135421 üzenetére
Kisza neked van ilyen szélvédőre v. mögé rakható hőtükör? Igaz én kánikulán kívül is használom, de ilyen forróságban rohadt sokat számít. Ha nem rakom fel valóban percekig meleg levegő jön a csöveken úgy átmelegszik a teljes műszerfal.
Szerintem legalább 6-10 fokkal csökkenti a műszerfal hőmérsékletét, talán még a belső hőfokot is ha nem is ennyivel, ráadásul 1000 forintos tétel.
"in medias res"
-
kisza25
félisten
válasz Csabroncka #135428 üzenetére
van igen, mindig használok, mondjuk amit most vettem nem az igazi, tervben van egy másik vétele (nagyon gyenge nem áll meg rendesen)
más
ford RS200 Ken Block's (video)
ja és rendszám van rajta?[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
válasz aero. #135425 üzenetére
Jó hát csalás, tud kéthengerezni
(#135416) Richard!: Igyekszem én is, de a magyarból 2 féle van:
1. Ha rádudálsz úgy felháborodik, hogy van amelyik kiszáll hogy megverjen (tapasztalat)
2. Fel se fogja hogy dudáltak, vagy azt nem, hogy neki szól (ezek többnyire nők)
Dudálási okok:
- Index nélkül kanyarodik/sávotvált
- Ok nélkül tököl-balfaszkodik
- Telefonját nyomkodja menet közben
- Hibbant módra közlekedik/cikázik a sávok közöttHelikopterkell!
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
qfm
őstag
Kötelező biztosítás kötésnél, nem tudtam eldönteni az alvázszámba melyik 0 (nulla) és melyik O (nagy o) betű. Most este derült ki, hogy az egyik karakter amit nagy O-nak néztem (dagibbnak tűnt) az valójában 0. Kell ezzel valamit tenni? És ha igen, mit? Vagy, ha én nem tudtam megkülönböztetni, ők se fognak kötekedni? Ma kötöttem.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Tsebacsi #135432 üzenetére
Ezért nem dudálok soha. Nem fogja érteni a paraszt vagy csak felhergelem vele, közben másokat megijesztek, rángatják a kormányt, befékeznek. Nyilván városon magasabb az ingerküszöb erre és megszokták, de vidéken a duda pont azt a célt szolgálja amire való, hirtelen figyelemfelkeltő, mivel itt nem nyomkodja mindenki megállás nélkül és nem vesztette el értelmét. Emiatt egy dudálásra mindenki beáll, néz mi a baj, keresi a hibát, lebénul az élet. Ezért utálom a haveroknak dudával köszönést is, köszönjön neki máshogy. Kresz is leírja mire való a duda.
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz Johnny_vT #135427 üzenetére
Nem tudom, szerintem ezt autója, illetve klíma kompresszora válogatja. Pl. azt mondják hogy a W124-es Merci 10 dugattyús kompresszora jobban terheli a motort, mint a W210 (pápaszemes) 5 dugattyúsa.
(#135424) salieri.: nincs mit, örülök hogy bevált az ötlet!
Ma alig múlt 6 óra, hogy elindultam dolgozni. Kb. egy kezemen meg tudom számolni, hány piros lámpánál kellett megállnom, pedig átmentem észak Pesttől dél Budáig
Ja és a fogyi 6,57 lett, akit érdekel[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
A másik amire szélsőségesen reagálnak az a villantás. Vagy személyes sértésnek veszi és nekiáll hülyeségeket csinálni, vagy fel se fogja.
M6-on a Civic is múlt héten bennfelejtette magát a belsőben. Vártam kicsit, villantottam kettőt, erre felnyomja a ködzárót (fényes nappal nagyon meg lettem büntetve ezzel), majd lehúzódott, amikor elmentem mellette dudált és még egy kilométerről is láttam ahogy villogtat.
-
MasterMark
titán
Múltkor éjjel ilyen 1 körül jön szembe egy néni egy fekete autóban full kivilágatlanul. Villogok neki a szembe sávból mint a hülye, kapcsolgatom le föl a tompítottat is. Full fa arccal előre nézve elmegy mellettem. Senki más nem volt az úton rajtunk kívül.
Ez a fogalmatlanság ami felidegesít nagyon.
Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
- OK BABY Onda Evolution babakád + Support bars kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest