- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen program, ami...?
- Synology NAS
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Videó stream letöltése
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
proof88 #121014 üzenetére
Amikor vettem a kocsit, akkor még nem volt tudomásom a voltetorve-ről, így csak autodna-n kértem le (nem írt semmi káreseményt). Tudom, hogy volt kicsit törve az autó, mert fényezve van az egyik sárvédő és a fényszóró is cserélve volt, de komolyabb, törésből származó hibák nem jöttek elő, nincsenek nyomai. Magyar autó újkorától kezdve, így lehet, hogy tudna plusz infóval szolgáltatni az oldal. Játszom a gondolattal, hogy lekérem, de igazából utólag nincs nagy jelentősége már, az 5-9k-t meg sajnálom erre.
Más autónál az autodna jó szolgálatott tett. Volt egy Belgiumból származó kocsi, amit itthon nagyon szépen kipofoztak, de a lekérdezéssel hozzájutottam a korábbi biztosítós képekhez is és eléggé elment tőle a kedvem...
Na majd ha éles lesz az új rendszer kíváncsi vagyok milyen infókkal tud szolgálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest