-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
Sziasztok,
Tudtok ajánlani külföldi (vagy akár magyar) megbízható cégeket, ahonnan komplett rig-et lehetne vásárolni számlával?
Ezzel a holland céggel kapcsolatban van valakinek infója? Illetve magával a géppel kapcsolatosan vélemény?
https://www.ethereumminer.eu/product/ethereum-miner-330mh/FB-on 2000 fölötti követő van, de nem friss az egész.
2017-ből találtam egy negatív kommentet.De nem vagyok 100%-ra meggyőződve, hogy meg is kapnám a masinát.
-
atosz
őstag
Bocs ha ezerszer volt téma, de most nem találtam friss és releváns infót. És hallok mindenfélét.
- van hivatalos dátuma az ETH POW leálllásnak?
- mi a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy mikor áll le?
- ezt amúgy úgy kell elképzelni hogy egyik pillanatról a másikra?[ Szerkesztve ]
-
atosz
őstag
Hátha valaki hasonló cipőben jár...
Korábban Ethermine-ról ment a kiutalás 0.2 ETH-nként, de ősz óta levesznek kb 1%-ot.
Nemrég áttettem WETH-ra (wrapped) Polygon hálózatra. Mindez Trust Wallet-re megy.
Az egy dolog, hogy hülyén jelzi ki a TW és azonnal dollártrilliárdos vagyok, de eléggé megszenvedek vele, míg ismét ETH-m lesz. Nagy nehezen MATIC-ra át tudtam már swappolni, de van valakinek jó ötlete mi lenne a legegyszerűbb módja hogy ETH legyen belőle ERC20-on?Vagy akár a MATIC-ot hogy váltsam át?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jogász topic
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Formula-1
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest