- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Synology NAS
- Windows 11
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz
strategos #24142 üzenetére
Nah jó kész, én feladom.... Egyszerűen 1 hete nem bírom stabilizálni ezt a szájbab@szott 6 GPU-s bányát... Van , hogy 10 perc után fagy ki, de volt, hogy lement egybe 16 órát. Egyenként is néztem. Most az lehet, hogy több hibás riser kábelt is beszoptam volna!? Vagy mai még gyanús, hogy a kariknak ez az időzítés át másolása 1750-ből 2000-re, akasztotta meg a kártyákat!? A 850-es és 600E-os tápnak simán vinni kell 6 db RX 580-at (ráadásul alulfeszelve). Alsó 4-et a Corsair TX 850, a felső 2-t és a rendszert, meg a 600-as Chieftech. Egyszerűen már kifogytam az opciókból.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyéni arckép OFF
- Automata kávégépek
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest