-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
válasz
cocobanana #64006 üzenetére
Szerintem olyan dologba tedd a pénzedet, amihez értesz, ha vállalkozás, akkor abba, ha tőzsde akkor abba, ha bányászás, akkor meg abba. Ez alap minden befektetésnél. Szóval az első lépés a tanulás.
Én is 2 hete léptem be ebbe a világba, mázlim volt az időzítéssel, viszont kb órák alatt kellett valamennyire képbe kerülnöm. Van már befektetési tapasztalatom, így legalább nem nulláról kellett kezdenem, hogy mi is az a hosszútávú stratégia, meg hogy mit kell nézni egy chart-on. A következő ciklusra gyúrok, most a tanulás/tapasztalás folyamata zajlik.
Elvileg idén lesz fizikai kripto ETF, na az lesz a jó, mert ott egy passzív alapba belepakolnak bármilyen kriptót és nem egyenként kell megvenni. Pl egy bitcoin túlsúlyos ETF, vagy épp ETH, vagy egy alap az altalt coinokra mint high-risk. Vagy a top 20 vagy top 100 kripto egy meghatározott arányban. Igazából nincsenek határok. Havonta/hetente megveszed, és kb az egész kriptopiac a tiéd, egyetlen vásárlással. Mellé meg veszel olyat, ami tetszik. Meglátjuk mi lesz ebből.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nők, nőügyek (18+)
- Metal topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest