Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nort_on

senior tag

válasz cocobanana #64006 üzenetére

Szerintem olyan dologba tedd a pénzedet, amihez értesz, ha vállalkozás, akkor abba, ha tőzsde akkor abba, ha bányászás, akkor meg abba. Ez alap minden befektetésnél. Szóval az első lépés a tanulás.

Én is 2 hete léptem be ebbe a világba, mázlim volt az időzítéssel, viszont kb órák alatt kellett valamennyire képbe kerülnöm. Van már befektetési tapasztalatom, így legalább nem nulláról kellett kezdenem, hogy mi is az a hosszútávú stratégia, meg hogy mit kell nézni egy chart-on. A következő ciklusra gyúrok, most a tanulás/tapasztalás folyamata zajlik.

Elvileg idén lesz fizikai kripto ETF, na az lesz a jó, mert ott egy passzív alapba belepakolnak bármilyen kriptót és nem egyenként kell megvenni. Pl egy bitcoin túlsúlyos ETF, vagy épp ETH, vagy egy alap az altalt coinokra mint high-risk. Vagy a top 20 vagy top 100 kripto egy meghatározott arányban. Igazából nincsenek határok. Havonta/hetente megveszed, és kb az egész kriptopiac a tiéd, egyetlen vásárlással. Mellé meg veszel olyat, ami tetszik. Meglátjuk mi lesz ebből.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák