Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
DzsedalY
tag
Sziasztok!
Akik hozzám hasonlóan eddig Win7 alatt problémát tapasztaltak a blockchain driverrel, azoknak ajánlanám ezt a megoldást:
Ethash DAG epoch RX470/480/570/580 FIX !!
Hibátlanul működik, egy RX 550 4Gb 13.5 MH/s-t tol, RX 480 8Gb 30 körül.
-
zsolti_20
senior tag
Angliában élek, itt a kinti hőmérséklet jelenleg is kb 16 fok. A kártyák hőmérsékletét folyamatosan nézem nem mennek 54 fok fölé. Nem hiszem sajnos hogy ez a probléma. Esetleg nem lehet utána nézni hogy mi történhetett? Nincs valami naplózás vagy bármi? Egyik pillanatról a másikra lett ez, de nem tudom miért.
Közben elfelejtettem írni, hogy a 880w fogyasztás 6db 120mm-es ventilátorral van.
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
válasz zsolti_20 #46694 üzenetére
Ha emelkedtek a kártyák hőmérsékletei az is okozhatja ezt.
Mikor télen a gépem 5fokos környezetben ment és kb 45fok volt az üzemi hőfok a kártyáknak 825mV simán elég volt, mikor behoztam szobahőmérsékletre és a kártyák elkezdtek 60fok körül lenni, már kevés volt a 825mV és emelni kellett a feszültségen.
Illetve úgy rémlik a hash nem esett nekem 1100Mhz-en még , de 1125 biztos elég volt neki.
-
zsolti_20
senior tag
29.5mh/s-en mentek a kártyák hiba nélkül. Hynix memóriásak. A 880W teljesen jó szerintem, ekkor már a GPU 1150/875mv-on a memória pedig 2050/900-on ment. De ennek most nincs sok köze a jelenlegi felálláshoz, mert mint írtam kivettem egy kártyát így a fogyasztás leesett 770W körülre.
A kártyákat vissza vettem 27-28mh/s sebességre, kb 1100-on megy a GPU 920mv mellett a memória pedig 1900-on 900mv mellett. Eddig nem volt semmi probléma a konfiggal, de ha még jobban is optimalizálnál, akkor sem érnék vele semmit, mert random leesik az egyik kártya sebessége 0-ra, ekkor a bányász program automaikusan leáll, majd próbál restartalni ha tud, ha nem akkor pedig a windows kezd el szaggatni elég erőteljesen, majd kis idő múlva le is fagy.
-
zsolti_20
senior tag
Nem volt semmi változás, egyszerűen egyik napról a másikra a semmiből jött ez a jelenség. A windows update le van tiltva, megnéztem a historyban és ott sem láttam feltelepülni akaró windows updatet.
Gondoltam hátha a táp lesz,Corsair HX1000, lehet sok neki a 880w amit mérek konektorból, ezért kiszedtem az egyik kártyát és most megint másiknál esik le 0mh/s-re a sebesség.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Nem tudok egyszerűen rá jönni mi lehet a probléma a bányász gépemmel, ezért hozzátok fordulok, hátha valaki többet tud mint én. 7db RX570-el bányászok ETH-t.
Pár napja kezdődött a probléma akkor még csak újra indult a bányász programom, kiírta a szokásos watchdog, quit részt, leálltak a kártyák majd maguktól elindultak pár mp után.
Mostanra odáig ment a dolog, hogy random leesik egy kártya hash rateja 0mh/s-ra, a CPU használat 99% lesz, szinte lefagy a windows, de néha magához tér 1-2mp-re. Természetesen ekkora már a bányász program is kiírja hogy leállt.
Próbáltam a drivert törölni csökkentett módban DDU-val, felrakni régi, új, pár verzióval régebbi drivert az sem segített. Annál a kártyánál aminél leesett a hashrate 0-ra, kiszedtem a riserből és közvetlenül az alaplapra csatlakoztattam, ekkor egy másik VGA állt le és mutatott 0mh/s-t.
Most pár perce kaptam egy furcsa kékhalált ezzel a hibával: "video tdr failure"
Valakinek volt már esetleg hasonló, vagy tudna tanácsot adni merre induljak el?
-
mepet
addikt
a manual szerint a -C kapcsolót pcie x16 esetén érdemes használni. x16-ba van dugva?
Van már 3.3 is!!! hoppá, fél napja jött ki, máris próbálom, mi ugye eddig a 3.0-ról beszéltünk.
Több hete mikor kijött az első windows miner, akkor az volt a atapasztalat, hogy x16 esetén gyorsabb a linux, viszont x1 esetén kb harmad olyan lassú. Azóta én nem linuxoztam. Linux alatt a minerOS-t érted, vagy saját magad telepítgetsz?
[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
válasz AzŐsgén2 #46685 üzenetére
CPU a szűk keresztmetszet: no, ez bizony lehet. i3-4370T-as van benne 100%-on megy. Ráadásul egy AMD hűtő van odadrótozva a proci tetejére, bár 65°C fölé így sem megy. (most épp 60°, a nagy hőségben volt 65)
Az a bizonyos alsó pipa az -M kapcsoló lesz. Csak nálam nem a CUDA mem elfogy a hiba, hanem valami CUDA mem címzés hiba lesz, csinálok majd screenshotot, ha egyszer lesz rá alkalmam, bár mostanában újraindul a gép is, ha baj van... Konzolnál nem segített, de GUI-val is kipróbálom, ezt az -M-et, hátha. Köszi!
Mi a tervem a BTM-el: hodl, amíg nem listázzák a nagy váltók, majd akkor eladom sokszor ennyiért.
-
Yocee
aktív tag
Egy pár napja nem játszottam a btm-el. Ez a 3.3-as már gyorsabb, de még messze a linuxos verzió alatt marad sebességben, gpu only esetén. Ellenben ha rákapcsolom a -C paranccsal a cpu gyorsítást, akkor begyújtja a rakétákat, és 580 H/s-t termel. (i5-8400, 1db 1060 3gb)
A stabilitást ma nyúzom.[ Szerkesztve ]
-
AzŐsgén2
tag
Nekem megy gond nélkül, igaz az alulfeszelést nem szereti, max. -5%-ot visel el, aztán nekem is fagyogat.
Én a GUI-val tolom, ha a GPU feliratú fül mellettire ha kattintasz, amin valami koreai ákom-bákom van, nézd meg hogy ott mi van bepipálva. Nekem csak az alsó négyzetben van pipa, és szerintem ez indítja újra automatikusan a minert, anélkül hogy bármit is okézni kellene.Szerintem nálad a szűk keresztmetszet a proci lesz, nekem 2db 1080ti van most a gépben, és az is fogja rendesen az i3-asomat, 60-70% között hajtja. Szerintem 3db 1080ti-t bírna el az én konfigom, ennél több valószínűleg már nálam is gondot okozna.
(és most legalább kiderült, hogy kifogtam egy szarul kupakolt procit, szerintem delidelnem kell, ha majd több kártyát is rá akarok dugni a lapra... Haragszom ám az Intelre nagyon emiatt.)
Egyébként neked mi a terved bytommal, ha nem titok?
[ Szerkesztve ]
Nem játszom már hardcore FPS-el. Öreg iszapszemű rája vagyok, rosszabbak a reflexeim, mint a monitorom input lagja.
-
mepet
addikt
bytom mining windows, only nvidia: BTMiner_NebuTech_3.0: bárhogy állítgatom, ez kb fél óránként kifagy (és ez nem csak 6 kártyával, hanem 5-tel is). Pedig úgy számolom még mindig többet hozna, mint a többi. A btctalkon írta valaki a fórumban, hogy extra sok a fogyasztás, több, mint pl. ethashnél.
[szerk] eszembe jutott még valami, kipróbálom a GUI-t, hátha az újraindítja, mikor kifagy (mert a konzolosnál csak akkor indul újra, ha kézzel leokézod a hibaüzit).
[ Szerkesztve ]
-
szazbolha
addikt
válasz fireman123 #46677 üzenetére
Elsőként a core-t csökkengetném, aztán memót.
De mivel nálad 2 naponta jelentkezik a hiba, ez így hetekig tartó folyamat lenne. Egyszerűbb a kártyákat egyenként kitesztelni. Hol a határ és onnan visszavenni. Ez meg lenne 1 nap alatt.A Windows eseménynaplóban elvileg van nyoma, ha egy eszköz táphibával elszáll.
A nicehashon is lehet nézni mikor mennyit termeltél . A 4 kártya kiesése biztos markánsan látszik. A grafikonon leolvasható hogy épp milyen algó ment (előtte/utána.) Legaábbis így emléxem. Rég nem néztem.Továbbra is algó váltásra gyanakodnék, mert lehet a Lyra-ra kitesztelt beállítás egy másikon már nem ok.
De ez csak tipp. -
fireman123
őstag
válasz szazbolha #46676 üzenetére
Köszi az infót , ...a riget a vejem és barátja rakták össze (én sajnos nagyon nem értek hozzá ), akik 200 km-re laknak tőlem, így nem merek/tudok változtatni a táp kiosztásokon, ezért az egyenlőre marad így, ....viszont lehet, hogy próbálok a beállításokon egy kicsit visszavenni (core-n vagy memón vagy mindkettőn kellene?), .....aztán ha alacsonyabb paraméterekkel továbbra is problémás lesz, akkor kénytelen leszek elvinni a riget beállításra/tesztelésre/átnézésre hozzájuk, még ha nagy is a távolság. Kisvárosban lakom, nem is tudok senkit aki itt bányászna és esetleg tudna ebben segíteni.
Azt utólag meg lehet valahol nézni, hogy amikor leállt az egyik táp, éppen milyen algó ment? (naplózza ezt esetleg valami?) ...vagy ha legközelebb leáll, akkor kellene megnéznem az algót?
[ Szerkesztve ]
-
szazbolha
addikt
válasz fireman123 #46673 üzenetére
Szerintem jók azok a beállítások, az enyém is kb ezekkel ment. Persze ettől még lehet hogy nálad valamelyik VGA ben bírja.
A tápom is pont olyan volt mint neked, simán kéne bírnia a 4x1070Ti-t, de mégis ott keresném a hibát, ha már volt hogy csak az állt le. Pl felcserélném a két tápot és 3-3 felállásban tesztelném.
Vaqy beletörődnék a 2 naponkénti újraindításba,
.
Esetleg megnézném épp milyen algó alatt feküdt ki, lehet átvált valamire amit nem szeret az egyik kártyád. -
fireman123
őstag
válasz vizimento #46674 üzenetére
Kábeleken/csatikon nem látok/érzek semmi különöset, jellemzően nem a gép áll le, hanem csak a bányászprogi, ...bár azért volt olyan is, hogy az egyik táp megállt (FSP Aurum PT 850W 80plus Platinum) a rajta lévő 4 kártyával és csak a másik tápon (FSP 650W Hydro 80 plus Gold) lévő 2 kártya ment, ...de jellemzően megy a gép, csak a túrás áll le...
-
vizimento
senior tag
válasz fireman123 #46673 üzenetére
Nézd át a kábeleid nem kezdenek-e megégni, fogdosd meg a csatikat nem forró-e valamelyik. Nálam többször volt ez az oka a rejtélyes újraindulásoknak, mint a hibás OC...
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
fireman123
őstag
Sziasztok,
Kezdő vagyok , így kérdezek .
Nicehash-en 6*1070Ti-s rignél milyen beállításokat ajánlotok? ...egy hete kezdtem itt túrni: power 71%, core +150, memo +500 beállítással, de nagyon nem stabil, 1-2 naponta megáll, sőt tegnap 2x is. Melyik paraméterrel milyen irányba induljak el, mit csökkentsek vagy mit növeljek és mennyire? (az 1 hét alatt jellemzően kb. egyenlő arányban Lyra2REv2 vagy Lyra2Z ment, néha kicsi Eqiuhash)
...megköszönném ha tudnátok segíteni egy kezdőnek -
tom120514
őstag
Urak, idegenkedtem eddig de nem bírtam, rá kellett vennem a 3 gigás 1060-akat ETH-ra. HiveOS lett, szerintem klassz. Egyszerű, jól kezelhető, szerintem többet fogyaszt mint Win10 alatt de megy. 4Gb RAM, NV karik, 8 és 16-os pendrive is jó.
Never go full retard.
-
Bossp
addikt
Sziasztok!
Ryzenem (1700 3,8 Ghz) vissza szálna ETN-t kaparna az új fajta algoval elég sokat hoz 30Wattért cserébe. XMR Stak-el nem akart menni, új progit találtam még gyorsabban is hoz jce_cn_cpu_miner se sajna csak úgy magától leáll időnként, van hogy fél nap van hogy 10 perc alatt. Mindenféle hiba jelzés nélkül. Erre esetleg ötlet? Vagy másik miner amivle lehet etn-t akparnmi cpu-val?
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
koko52
nagyúr
válasz AAntii #46662 üzenetére
Akkor most kell bevásárolni! Bátraké (vakmerőké) a szerencse!
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Slukkica
őstag
Ha még aktuális akkor xmr-stak 2.4.5-ös All-In-One verzió:
gdrive_linkSaját forgatás, dev free verzó. CUDA 9.2-vel forgatva.
[ Szerkesztve ]
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
AAntii
őstag
válasz szazbolha #46660 üzenetére
Lemegy 5 ezerig, hogy mikor decemberben 50 ezer lesz mindenki tudjon sopánkodni, hogy bezzeg, ha júniusban vettem volna 2 millióért most lehetne egy lakásom. Tuti így lesz.
Elvileg 3 hónap múlva jönnek az új generációs nvdiák, hiszünk nekik?
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
szazbolha
addikt
6500 alatt. lehet mostmár tartósan.
.
Van 260 hógolyóm... valamire cserélném. -
tom120514
őstag
Help Gagyi kérdés de elakadtam olyannal amin nem gondoltam... van egy klassz Ubuntu 14.04 pendrive - om, bootolok róla, Linux Claymore-t letöltöm és nem jutok tovább. Sosem volt Linuxom, mi a teendő hogy elinduljon a program? Ugyanez, ha a Teamviewer Linux verziót letöltöm, nem tudom elindítani. Tudom Linux specifikus nagyon nem annyira bányászat de hátha, köszi előre is
[ Szerkesztve ]
Never go full retard.
-
Enter65
senior tag
Nyugodtan! A Win szarakszik!
-
AzŐsgén2
tag
WIN10 Defender másnak is jelzett trójait kapszulára? Meg a Claymore's v11.8-ban is talált még 2-őt.
Vagy csak a win szemétkedik? El merjem indítani?Nem játszom már hardcore FPS-el. Öreg iszapszemű rája vagyok, rosszabbak a reflexeim, mint a monitorom input lagja.
-
AAntii
őstag
-
X Factor
addikt
válasz KilgoreTrout #46650 üzenetére
Igen, pont ezen akadtam fenn én is. Rákeresve tényleg van múltjuk, nem egy névtelen n+1-es scammer lehuzas egy wordpress oldalon. Elleben keresve sincs semmi találat magára a newcoin-ra, találtam egy yt podcastet, ahol a veziggel van egy kellemes hangvételű 20 perces beszélgetés és ennyi.
Tehát, értem én mit akarnak, de inkább egy vizionizált hobbi projekt, csak szép köntösben.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz X Factor #46636 üzenetére
A whitepaper alapján nem tudom eldönteni, hogy ez vicc-e vagy komoly...
Olyan, mintha olvasták volna, hogy a gamifikáció menő, ezért úgy döntöttek erre építenek egy kripto-t. Itt viszont elfogyott az ötlet, így úgy döntöttek elég, ha játéknak nevezik az ICO-ban való részvételt, a sima stake-elést és a kereskedést.
Nem tudom, nem én értek-e félre valamit, mert komoly embernek látszanak az alapítói, de tényleg nincs semmi a whitepaperben azon kívül, hogy izgalmas stratégiai játéknak hívják azt, hogy az emberek veszik és adják a coinjukat. Ami ettől majd elterjed, mert minden "játékosnak" érdeke terjeszteni a coin hírét. Ja és majd valamikor később becsalogatnak kereskedőket is a platformra az ICO-ból befolyt pénzen.
[ Szerkesztve ]
-
X Factor
addikt
válasz X Factor #46636 üzenetére
nope, semmi, épp ezen csodálkozom, az oldal eléggé rendben van, az arcoknak is egyesével utánanézve, látszik, h. azért nem pusztán szerencsére alapozva probálkoznak, ennek ellenére, sehol nem találni semmit, redditen volt talán egy 0 threades post...
Make things work
-
mepet
addikt
válasz Relaxing #46641 üzenetére
Na persze. Papíron biztos sok...
-
Relaxing
tag
Mennyi jó kis GPU elégett ma a Ramirisben
Bakker - micsoda gubanc!
-
Tamás9x
őstag
XRP zero airdop féle
REFERENCIALINK25K-t ígér, kéretik fenntartásokkal kezelni, nem kezeskedek érte.
Internetradio: ESP32 2.8" Touch +DAC 10K // ESP32 2.8" Touch + DAC + Encoder 15K
-
X Factor
addikt
nowcoin ? valaki vélemény, tapasztalat?
n+1 ICO wannabe, early adopterek btc behúzása, vagy van benne valami fantázia?
Make things work
-
BandiT85
aktív tag
válasz alienpapa #46627 üzenetére
Volt ilyen kártyám, és ugyanakkora teljesítmény mellett pont 25-30W-tal többet evett mint az Asus Dual OC, még sokkal hűvösebb sem volt.. Játékra, vagy ahol a hang számít, meg egy kis OC, ott biztosan jobb, de nem biztos hogy bányászni. Még óriási nagy batár egy kártya, még nehéz mint a dög!
-
Yany
addikt
válasz Zoo123 #46633 üzenetére
Jogos. Nekem a desktop gépemben (nem bányász) egy Gaming X RX480-as lapul. Na, az is egekbe tolt fesz értékekkel fut alapból.
Mindenki azt mond, amit akar, de a 1070-es Armoroknál én még nem láttam kiegyensúlyozottabb kártyát ár/tempó/stabilitás/fogyasztás/szerelhetőség/zaj/hőmérsékletek/teljesítménysűrűség szempontjából. Olyat igen, ami 2-3 paraméterben jobb náluk, de így együtt mindenben frankóbb megoldást még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Zoo123
senior tag
Én inkább attól tartok hogy a 1070-et is szétfeszelte gyárilag az MSI és nem lehet igazán visszavenni a fogyasztását.
Az én MSI 1060 Gaming X-em például -50% TDP-vel is megeszik 100W-ot (majdnem annyit eszik mint egy gyári 1070-es, csak 30%-al lassabb) és attól lejjebb már nem lehet állítani--> bányászatra nem ideális.[ Szerkesztve ]
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Yany
addikt
válasz alienpapa #46627 üzenetére
Mindenképpen 1 csatisat nézz, legalábbis ha
- stabil gépet akarsz
- szabadon akarsz garázdálkodni az órajelekkelEsély van rá, hogy jól megy majd elosztóval is, de akkor már az elosztóval is kockáztatod a nagy áramfelvételeket és a tápegységed is legyen kemény tökű. Szóval ha bánya és még nem ugrottál bele, akkor nézelődj tovább.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
KerekesLevi
tag
válasz golya87 #46625 üzenetére
Hali!
Azért óvatosan Golya87 kolléga, nekem egy rx480-1060as rigre dobta fel magát az update (nem akartam, de ő nagyon) és az összes GPU leállt frissítés után 048-as hibakóddal, sárga felkiáltójellel. Egy DDU + driver install mentette meg a helyzetet. Előnyei is vannak az új verziónak: kb 70 módon próbál nyomonkövetni és lehallgatni majd a rendszer, de legalább illedelmesen megkérdezi, hogy akarod-e 😆
Levi -
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Kineztem egy MSI GTX 1070 GAMING X 8GB GDDR5 kártyát. Mennyire kell tartanom attól, hogy 2 darab tápcsatlakozót kell radugni? Úgy értem, hogy többet eszik mint egy olyan amire csak 1 kell?
Vga tapcsati eloszto mennyire jó megoldás?
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
Dr. Romano
veterán
Nekem meg a restore automatikusra volt téve a notim esetében (vagyis nem piszkáltam ilyenkor automatikusan kéne minden frissítés előtt stb) és amikor az áprilisi update bsod-val kinyírta a gépet azt írta ki hogy nincs restore pont... úgyhogy nagy királyság valóban.
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
sanzi89
addikt
Nekem a legutóbbi "restore" hibával elszállt a 3 rigből egynél (1709), és ott maradtam egy Windows-al, ami be se tud boot-olni. A mostani fos update meg azért kellett, mert az RDP-vel is mókoltak valamit, és csak akkor engedett csatlakozni a rig-re egy frissített Windows-ról, ha a rig is frissítve van.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
sanzi89
addikt
válasz Shkiz0 #46618 üzenetére
Csak, hogy megspóroljak egy Google keresést az utókornak: ULPS: How to disable
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
nagyúr
Srácok help
Lefrissült ez a szarházi win10 1803-ra.
Azóta kb használhatatlan a rig.
Azt már sikerült most kiderítenem, hogy ha nincs fent driver akkor minden okés, amint driver felmegy laggol szaggat az egész gép.
Próbáltam a legfrissebb driverrel is, meg az az előttivel is. (RX570-ről van szó, szám szerint 4 darabról amúgy)
Amíg nem ment fel ez a retek update minden okés volt.
Más nem tapasztalt ilyesmit?Ez volt a megoldás: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
szazbolha
addikt
válasz fireman123 #46610 üzenetére
Az NV-s Nicehashban csak algót lehet választani, a Legacy Nicehasban (elvileg AMD-s) lehet coint is szelektálni.
-
Dr. Romano
veterán
Na megvolt a havi nagytakarítás a holnapi 35 fok előtt.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
AzŐsgén2
tag
Nem, ez az érték egy ilyen lapból jött, szerintem csak 1X PCI van az USB csatik alatt.
Viszont a játszós gépemen, ami 16X-os, azon sikerült átlépnem az 1000h/s-t egy kis tuninggal.
Nem játszom már hardcore FPS-el. Öreg iszapszemű rája vagyok, rosszabbak a reflexeim, mint a monitorom input lagja.
-
cuko
aktív tag
Ebay/Aliexpress fan splitter párszáz forintért, de attól függően, hogy milyen ventit kötsz rá, van olcsó molexes is, amin már gyárilag ott van az Y összekötő (van drágább-jó 3-4 pines is, pl. Alpenföhn WingBoost Plusok).
Milyen kártya, milyen ventik kerültek rá amúgy? Hűtési teljesítményre és hangra milyenek így?
Ha két kicsi (80/92mm), akkor egy naggyal (140mm) is kiválthatod szerintem és akkor spórolsz 6 aljzatot. -
őstag
válasz totya1980 #46612 üzenetére
Még fork előtt vettem ETN-t, most pedig alacsonyabb az árfolyam, mint akkor volt.
Én azt vettem észre, hogy Minigpoolhub-on (és talán Nanopool-on is) ha XMR-t cryptonight_v7 opcióval bányászok és nem monero_v7 opcióval, akkor egy picit jobb teljesítményt hoznak a Vegák.
A feladatkezelő windows oldalról szedi a terheltségi adatokat, míg tudtommal az XMR-Stak más rétegen működik. -
fireman123
őstag
válasz szazbolha #46602 üzenetére
Köszi az infót! ....a coinokat hol lehet kiválasztani? ....csak az algoritmusok választási lehetőségét látom kártyánként...., bocsi ha hülyeséget kérdezek, de kezdő vagyok úgy általában is, a Nicehash-en meg főleg
..és utána még írod, hogy: "Ezért coin maradt all, és a VGA-nak megfelelő algókkal engedtem bányászni"
Zotac 1070Ti-nek melyik algók fekszenek a legjobban? (mit érdemes bepipálva hagyni?...equihash-t tudom, de ezen kívül még?) -
Janou
őstag
Lecseréltem egyenlőre 1 kártyán a hűtést. Viszont így lett 2 venti csatim amit rá kell kötnöm tápra. Az alaplapon 3 db Fan csati van. Szerintetek mi a legjobb megoldás a ventik meghajtására? Nyilván az nem is elég a csati mert 6 kártya van aminek 12 db aljzat lenne szükséges.
-
aktív tag
Naponta 60-at bocsi!
-
aktív tag
Szerintetek megéri Cryptopián Etn-t Btc-re váltani amit xmr-el szedek ki kb 60-at?
-
szazbolha
addikt
válasz totya1980 #46600 üzenetére
Nem ragad be, ha a min értéket kibányászod.
Általánosságban Nicehash kb 20% jobb mint Winminer, de nem tud rögtön PayPal-ra utalni.
Azt gondolom ha magad keresel poolt és váltót akár 30%-al többet is kihozhatsz a gépeidből mint nicehas-on.
A kényelmet meg kell fizetni.
A winminer előnye (és lehet hátrány is), hogy azonnal USD-ben számol el, azaz függetlenít az árfolyam változástól. A Nicehash BTC-ben számol el. -
fireman123
őstag
Vajon mi történt a Zcash diff-jével? ....június 10. 9 óra óta meg sem mozdul , és 10.-e 22 órakor vége is van a csíknak ..... kifeszült mint a vitorla a szélben , ....minden kalkulátor ezzel a diffel számol, nincs új adat azóta
[link][ Szerkesztve ]
-
szazbolha
addikt
válasz fireman123 #46599 üzenetére
Kezdetben hagytam all/all opcióval dolgozni.
Aztán pár furcsaság után (értelmetlen s gyakori váltások) szelektáltam a Coinok között, de ez sem volt az igazi, mert így meg úgy éreztem lecsúszok a jó bizniszekről, ami régen 2-3 naponta biztos beütött. Ezért coin maradt all, és a VGA-nak megfelelő algókkal engedtem bányászni
Összefoglalva: ha van időd tapasztald ki és nézegesd gyakran mit csinál, akár válts coint is, ha nincs rá időd ideged akkor all/all. -
Enter65
senior tag
válasz Dr. Romano #46595 üzenetére
Huuh ezt most nem értem..
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Digitális Állampolgárság Program
- Projektor topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Óvodások homokozója
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest