Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz Falcon Heavy #47997 üzenetére
Kutyába kellett volna, most szállhattál volna ki dupla annyival
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
V911
tag
A lényeg hogy addig várj vele amíg legalább kétszer annyiért tudod eladni mint vetted. S akkor nem fog fájni. Eleve csak ilyesmi elhatározással szabad kriptot venni.
-
margithid
veterán
Ha nem kell a pénz, akkor ne foglalkozz vele. Előbb utóbb fel fog menni, kérdés az ideje.
Azért aki vesz, akár ezen a szinten is, az készüljön fel rá, hogy akár évekig nem lát belőle pénzt, sőt lehet még a pénzénél sem lesz. -
Falcon Heavy
csendes újonc
meg $600 korul atraktam mindenem ETH-ba, hogy jo lesz az, de most mar annyira jo, hogy faj
-
shteer
titán
-
margithid
veterán
válasz Falcon Heavy #47993 üzenetére
Az a durva, hogy nem is emelkedett az elmúlt időben. BTC azért szépen felment 7k fölé, ETH meg 300$-t se érte el.
Szerintem aki rövid távra vette, az figyeljen, e hónapban jön az ETF hír, arra lehet egy borulás. -
Dr. Romano
veterán
válasz Falcon Heavy #47993 üzenetére
Ha jól látom capen a majd minden coin orra lefelé lóg nem csak ETH.
[ Szerkesztve ]
-
Falcon Heavy
csendes újonc
ETH-el mi a maci van mar megint? $257
-
aktív tag
Sziasztok Eth direktbe bányászva kedvezöbb vagy ha Nicehashel túrom? Melyik coint érdemes mostanában bányászni?
-
Danex
addikt
válasz fireman123 #47989 üzenetére
Azt hiszem van(volt) egy config file amibe manuálisan át lehetett irni a számokat.
-
senior tag
válasz fireman123 #47989 üzenetére
A NiceHash Miner 2 benchmark fájljai itt vannak:
c:\Users\Attila\AppData\Roaming\nhm2\configs\benchmark_*.jsonA Precise benchmark-ot futtattad? Ez tart a legtovább, viszont pontosabb értékek kerülnek rögzítésre.
Azt tudom, hogy X16R algó esetén kifejezetten alacsonyabb hash értéket rögzít, de ez szándékos.
A json-okat úgy szerkeszd, hogy közben be van zárva a miner progi.
-
fireman123
őstag
sziasztok,
Nicehash-en (v2.0.2.6 verziót használom) a lefuttatott a benchmark után megjelenő értékek jóval kisebbek, mint amit konkrét túrásnál látok az egyes algóknál, így gondolom nem jó ütemben váltogatja az algókat.Manuálisan be lehet írni az egyes algókhoz a kitapasztalt sebesség értékeket? ...ha igen, hol és hogyan? ...próbálkoztam, de nem nem találtam ilyen lehetőséget.
-
m4rc!
őstag
Az hogy a fenébe van, hogy Conbise-ről HitBTC-re küldök 0.002 BTC-t és csak 0.0014 érkezik meg? Itt meg azt irja, hogy 0.002 van a HitBTC-s cimen?
We are analog players in a digital world
-
mepet
addikt
6x amd RX4**,RX5**; win10; h81probtc : lefagy directx hibával majd újraindul. Tök random, hogy mikor, de 3 napnál többet sosem bír. Szerintetek windows reinstall, vagy más is segíthet?
Mégegy dolog, eddig minden gépen a felső drivert telepítettem, erre viszont az alsót. Ez számíthat?
Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug11
Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23[ Szerkesztve ]
-
Zoo123
senior tag
válasz Tamás9x #47980 üzenetére
Tekintve hogy tavaly Decemberben egy csomó embert nem fizettek ki "hackertámadásra" hivatkozva, ezért csak annyi pénzt hagyjál a NH-nél ami nem fáj ha eltűnik.
20-30 USD-nél többet én nem tartanék náluk.
Coinbase-re ingyenesen ki lehet utalni NH-ről.''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Tamás9x
őstag
NH-ból miylen tételekben veszitek ki a pénzt? Mennyíre merjem benne hagyni?
Internetradio: ESP32 2.8" Touch +DAC 10K // ESP32 2.8" Touch + DAC + Encoder 15K
-
Yutani
nagyúr
MLN chartot nézzétek (Kraken, Cryprowat.ch), érdekes ez a 100% feletti erősödés ETH-hoz és BTC-hez képest.
#tarcsad
-
Franky2Ster
senior tag
MicroCoin rajongók figyelmébe ajánlom ezt az oldalt: [link]
-
mepet
addikt
Márciusi csúcsa után sorban jöttek a rossz hírek a világ fejlettebb feléről, Távol-Keleten törvények és váltók tiltották ki a teljesen anonym coinokat innen-onnan, lásd google:"delist xmr"), szerintem alaptalanul, ugyanis aki ért hozzá, az a többi coint is "pénzmossa", ha akarja...
Szerintem érdemes lehet csekkolni a W1 XMR/BTC chartot. Megvolt az alja, nagyobb ellenállás 0.025-0.03 körül, tehát szerintem van még benne szufla, de csak okosan mert iszonyat volatilis!
XMR az egyik azon ritka coinok közül, aminek valódi felhasználótábora van valódi felhasználási móddal. A darkweben sok helyen csak ezt fogadják el a BTC mellett. Valódi előnye, hogy nem kell külön pénzért eltüntetni a nyomaidat küldéskor, mint a BTC-nél, beállítod a walletnél a legmagasabb mixinget és kész is.
[ Szerkesztve ]
-
Bossp
addikt
Mi ez a nagy Monero növekmény? 🤔 (Ár/difi) eddig szépen együtt mozgott a többi naggyal.
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Érdeklődni szeretnék, hogy most aki be szeretne fektetni bányászatba nvidia gtx 1070-1080 kártyákkal annak most a jelenlegi helyzetben milyen coin-t lenne érdemes bányásznia ami megéri, zcash-t néztem, de ott elég nagy már a nehézségi fok és kb meg sem éri a jelenlegi árfolyam mellett....
Köszönöm!
-
Emperor_
addikt
2018.09.01-én egyszercsak jóváírtak 162 GRC-t nekem.
A BOINC-ban a collatz és Enigma projektbe szálltam be. Az utóbbi időben csak az Enigma futott. De nem teljes időben, csak akkor amikor a gép nem csinált mást.
Mi történhetett?
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
shteer
titán
-
Danex
addikt
válasz fireman123 #47965 üzenetére
Meg kell nézni jól van-e benchmarkolva a géped az adott algoritmusokra.
-
rolko
őstag
-
fireman123
őstag
Sziasztok,
Nicehash-en vagyok 6*1070Ti-vel, erre a kártya típusra a NH profitability kalkulátora az alábbi diagramot rajzolja, melyből látható, hogy az elmúlt 24 órában döntően a Lyra volt a legnyereségesebb: (...ha ezt lehet nyereségnek nevezni )Viszont a WTM a legjobbnak a NH-en az X16R-t mutatja:
A rigem döntően a Lyrát szedi, ami passzol is a NH kalkulációjával, ....a WTM meg miért az X16R-t hozza ki legjobbnak? .....egyébként a WTM vastaggal más-más időtartamra hozza ki az egyes algók/coinok értékeit (current, 24h, 3d, 7d), így nem igazán hasonlíthatóak össze....., van esetleg olyan kalkulátor ahol ugyanarra az idő intervallumra lehet összehasonlítani?
Ki mit túr Nvidiával (és hol), mert ez így napról-napra egyre soványabb , ...persze lehet, hogy most minden ilyen, nem csak a NH.....
[ Szerkesztve ]
-
tom120514
őstag
válasz Dr. Romano #47959 üzenetére
Inkább majd a Boinc ha jótékonyságra vetemedek. Ennek se ára se váltója se forgalma.
Never go full retard.
-
Bossp
addikt
Srácok.
1080/1080 ti-okhoz mindenképp kell a kapszula? vagy már készül olya Claymore amiboostolja a gddr5x-et? Egyébkén HBM2-re nem jön ilyen Patch? elvileg az tudhatna 80+ Mh/s-et is
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
mepet
addikt
válasz Iginotus #47958 üzenetére
A kártyák videokimeneteihez rakhatod szívni, illetve a kártyák tetejére csak szimplán ráhelyezheted felfelé szívni. Konkrétan mindegy hova rakod, inkább a szoba levegőjét mozgatják csak a plusz ventik, én bárhova raktam ventiket, egy nyamvadt RPM-el sem pörögtek utána lassabban a VGA fanok. (Kétventis kártyáknál, nem ref kártyáknál.)
-
Dr. Romano
veterán
Ezt túrja valaki?
-
mepet
addikt
válasz Iginotus #47953 üzenetére
Ha ingyen van, teljesen jó.
Hátránya csak annyi, hogy az alsó VGA tartó sínt kétféleképpen helyezheted el, nem vegyítheted a kétféle megoldást, mivel mind horizontális, mind vertikális irányban is máshova kell őket helyezni:
1, a csatlakozók mögött lelógó kártyákat támassza alá, ekkor csak szalagkábeles risereket használhatsz
2, az USB-s risereket támassza alá alulról. (Ekkor a kártyák videokimeneteihez közelebb és lejjebb is kell helyezni ezt a keresztrudat.) -
Tamás9x
őstag
mi a baj vele? mindene meg van ami kell, Youtube csatorna, különleges karakteres arc... tökéletesen hiteles, leinformálható, hisz erről szól a mostani generáció
Neked nincs csatornád, így neked nem hiszekInternetradio: ESP32 2.8" Touch +DAC 10K // ESP32 2.8" Touch + DAC + Encoder 15K
-
Bathalsar
aktív tag
válasz golya87 #47949 üzenetére
Magyarul is tudsz olvasnia témában, pl. variance blogon.
Az új fajta (PoS) poolokon túl elvileg a tőzsdék is támogatni fogják az új hálózatot.
Így könnyen lehet, hogy pár ETH-val is lehet majd pénzt keresni a jövőben.
[ Szerkesztve ]
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
Reggie0
félisten
Boldog banyasznapot!
-
Dr. Romano
veterán
Héé vigyázz a szádra, az nem bcash.....
-
V911
tag
bcash mitől ugrott 14%-ot 1 nap alatt?
-
varmi2
nagyúr
válasz Tamás9x #47936 üzenetére
Mikor megszünik a bányászható eth masternode coin lesz belőle. Hiszen továbbra is fenn kell tartani az eth rendszert, hogy továbbra is működjön a blockcain. ezt hívják pos. rendszernek
[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Bathalsar
aktív tag
-
Bathalsar
aktív tag
A tavalyi évben kellett kb. egy hónap az árfolyam robbanáshoz. Legalábbis a sajtó erről írt.
Ahhoz képest, hogy az ETH elvileg GPU preferált koinnak indult, szép lassan nem marad belőle semmi (ebből a szempontból).
-
Bathalsar
aktív tag
válasz Dr. Romano #47925 üzenetére
Attól nem tartok, hogy nem lesz mit bányászni. Viszont a difficulty mesterséges növelésének egy évvel történő elhalasztása bár szimpatikus, de jól mutatja, hogy tényleg ki akarják véreztetni a PoW-öt.
-
Bathalsar
aktív tag
"Az októberi fork után csökkenni fog az Ethereum bányászok jutalma
Egy ma meghozott döntés értelmében, az októberben érkező Constantinople hard fork után 3-ról 2 ethereumra fog csökkeni a bányászok jutalma..." - Kriptoakadémia
A legutóbbi reward vágásnál még nem bányásztam, ezért nem tudom pontosan a helyén értékelni a (negatív) változást. Októbertől az ETH-t túrók nézhetnek másik coin után?
-
tisn
addikt
Valószínűleg elment a rig, szóval nagy emelkedes várható. Autot, hazat, asszonyt btc/ethra váltani azonnal
-
Dr. Romano
veterán
válasz Dexar007 #47919 üzenetére
Pedig egy pillanatra elgondolkodtam hogy kiveszem a kutyáimat, most egész jó az ár és a gyenge forint még szebbé teszi.
De ha azt mondod 10k/tranzakciónál érdemes akkor még várok
A hógolyót meg télig hódolni kell egy cold walletben, nehogy elolvadjon.Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Dexar007
veterán
válasz Dr. Romano #47918 üzenetére
Csak a szokasos. Kutyak mindig repulnek. es meg nincs is itt a szezonja..mi lesz majd ha btc-t csak 10ezer ft/ tranzakcio aron lehet kuldeni?
Valamelyik okos meg hogolyot vagy mit akart eladni nekem...nyaron!
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
Dr. Romano
veterán
"...de ez egy olyan buli, hogy csak úgy nyer az ember ha más veszit..."
Tisztára olyan mint az álláskeresés.
Na de elég a fudból. Lesz món lambó meg milka.... egyszer valakinek biztosan
(tessék nézni a repülő kutyát!!)[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
válasz Dexar007 #47915 üzenetére
Túl sok mendemonda volt már, hogy ez igy van a valós tőzsdén akkor a cryptonál is igy lesz.
Onnantól kezdve, hogy szabályozatlan a piac és kvázi zsebpénzből a bálnák képesek manipulálni az egészet az ilyen "nagyotmondásokra" játszanak rá.
A hülye parasztból kivették a pénzt decemberben, most azokból veszik ki akik azt hiszik értenek hozzá, mert olvasták a blogon, ha a 2 vonal metszi egymást akkor ez lesz.
Az elemzések 95%-ka nem jön be, pont a manipulálható piac miatt, az meg, hogy véletlen bejön néhány embernek a vonalrajzolgatása elég Yolo.
Ha lesz is ToDeMoon se amiatt, mert a világnak valós igénye, szüksége van a cryptora, csak majd újra behúzzák a kevésbé szakmait, hogy figyu más most 10K ez a cucc, 6K-ról 1 hónap alatt, vót már 20K is vegyünk és duplázunk.
De legyen igazatok és kivánom találjátok meg a számitásaitokat, de ez egy olyan buli, hogy csak úgy nyer az ember ha más veszit és ezt nem szabad elfelejteni.
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Az megvolt mar,hogy a juliusi 5800 helyett most 6 ezernel allt meg az eses augusztusban,es azota mar tudamun fazisban vagyunk? Ugye mindenki tudja,hogy a magasabb ajja,es magasabb fejje formacio mit jelent?!
Give me your cum,bull!
-
Tamás9x
őstag
Várd már ki a Decembert
Januárban én is leköszönök a komplett gépparktól.Az utolsó 1 hónapot pedig tiszta szívvel orvosi fejlesztésre
[ Szerkesztve ]
Internetradio: ESP32 2.8" Touch +DAC 10K // ESP32 2.8" Touch + DAC + Encoder 15K
-
tisn
addikt
válasz fireman123 #47907 üzenetére
felraktam vegul is 270-ert, meglatjuk lesz e jelentkezo
-
fireman123
őstag
fogalmam sincs , nem is vettem/nem is adtam el 570-es gpu-t, RX570 kártyák hirdetett árából tudsz kalkulálni (ezek alá belőni + a többi alkatrész)
Vagy a facebook "crypto adok-veszek..." csoportban van [link] vagy 900 eladó tétel, döntő része komplett rig illetve alkatrészek righez, ....ott is érdemes tájékozódni.[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz fireman123 #47905 üzenetére
mennyiert erdemes hirdetni 4 * rx570 4gb riget, hogy el is vigyek?
-
fireman123
őstag
Sziasztok,
Kb. tegnap reggel egy adott blokknál a Ravenen valamit változtatott a fejlesztő csapat (előzetesen olyan hírek terjedtek, hogy a Nicehash "kiszorítása" miatt, ...ami úgy tűnik nem nagyon sikerült nekik), nálam azóta kb. 80 %-ban X16R-t túr NH-en a 6*1070Ti rig és 20 %-ban Lyra-t, ....esetleg hasonlót tapasztaltatok azóta a NH-n (Nvidia gpu-val)?
Ez azért érdekes mert a NH Profitability calculatora szerint erre a gpu-ra az elmúlt 24 órában 90 %-ban Lyra és 10 %-ban X16R lett volna a legjövedelmezőbb, ...mégsem így váltogatott a rigem[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
Így van. Bányászás közben a ryzen 1600 3700Mhz-n 30-40W eszik, sztem nem vészes, és hoz kb 300h, claymore cpu minerrel 400 is meg van. Azt a progit be lehet állítani solo miningra? Mert most a monero wallet progihával tolom a solot.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Warships
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Digitális Állampolgárság Program
- Projektor topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Óvodások homokozója
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.