Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
válasz
szazbolha #36200 üzenetére
én inkább úgy fogalmaznám hogy el sem kezdik, addig mig a validálás nem történik meg. Cancel-re nyomva visszakapod pontosan azt az összeget amit el akartál küldeni $-ban.
Na itt szívtam én múltkor, sietve hazafelé munkából rányomtam a eth küldésre a kraken-re. Akkor 73x körül mozgott, amikor odaért volna volna 10xx küröl volt. 4 nap után néztem meg, hogy miért nem látom, persze én voltam a hülye. de már csak cancel-t tudtam nyomni, visszajött a balance-om, de persze már az új áron számolva tudtam elküldeni eth-ra. Számolgattam, 3-4e-et "buktam el" a figyelmetlenségem miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 Cellular, Véroxigén
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest