- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Léghűtés topik
- Philips LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nem túl macerás, akkor lehet hogy felkeresem, utoljára amikor én linuxhoz kernelt buheráltam, az bizony 10-sok éve volt és akkor még nem így működött
Arra emlékszem csak, hogy sok sok konzolt láttam, és sok sok hibaüzenetet, és mégtöbbet gépeltem a konzolba, és méginkább nem működött az egész
A támogatási hiba az könnyen lehet, szerintem a laptopom is hibás valamilyen szinten a dologban, mert nem egy elterjedt konstrukció a sis chipset, amd proci, meg nvidia vga
Köszönöm szépen hogy utána jártál a dolgoknak, a történet alakulását természetesen itt a fórumon is folytatom, hátha más is tud okulni a dologból
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest