Új hozzászólás Aktív témák

• zodo

nagyúr

válasz Major Major #7956 üzenetére

Xfce változatott próbáltam. Gyorsnak véltem cd-ről, de az installnál ismét sikerült valamit félre nyomnom. Valószínű, hogy a Cruncbang-nál is valami hasonló próblémám volt.
    Ma mint ígértem ,feltettem a Vektor linux light verzíót ,hát a telepítés nem volt egyszerű, de legalább felment. Sok kiegészítőt feltettem ,mert itt nem írta a "space" gomb használatát az egyénileg választható összetevők kiválasztásánál így felkerült minden, talán nem is baj. Sajnos a nyelvterület beállítást még nem találtam meg ( tényleg csak 20 perce él a rendszer ) ,de legalább a monitor felbontás kafa amit még a telepítéskor állítottam be. Opera bőngésző alapból ami a kedvncem ,már testreszabva.
    Billentyűzet is magyar úgyhogy jónak tűnik, a honosítást meg majd csak megtalálom.
    Jó volna ha lenne egy synaptic-om. :)

doc

Köszönöm a fáradozásod, hihetetlen segítő kész vagy. :R
    Megnézzem mire jutok a mostani rendszerrel, de az az érzésem,hogy nem ő lesz az utolsó amelyiket kipróbálom, bár jó volna már megtaláni a tuti.
    Még rengteget kell próbálkozak ahhoz ,hogy pikk pakk bármelyik rendszer üzemképessé tegyek, de próbálkozom. ( Ma ismét cfdisk-et kelett használjak ( a tegnapi bénázások miatt ) és az már szerintem jól megy :) ,csak azért,hogy legyen egy kis sikerélményem )

Új hozzászólás Aktív témák